Softporn
2007. augusztus 07. írta: k|M

Softporn

Ööö… hallóóó, halló Drágaaranyos Bolgárúr, vonalban vagyok már? Recseg egy kicsit meg susmutol, hallllóóóóóóó! Mer lenne nekem itt egy kis mondanivalóm, ha lehetne. Igen? Én vagyok? Bent vagyok? Az a helyzet Bolgárúr, én magam sokat látott idős ember vagyok, aki tisztességgel nevelte a gyerekeit, és sokat is dolgozott, hogy fel vagyok háborodva. Ezeknek semmi sem szent. Oda van az erkölcsileg nem épek. Ezek riogatnak a vizitdíjjal meg a napidíjjal, most meg mutogatják a micsodájukat, és fel vagyok háborodva, hogy ezt hogy lehet. Én kérem ezt nem értem.

Hát nem elég nekik, hogy tönkreteszik ezt a szép országot az acsarkodással a kormánynak a keresztbetevéssel, de még izé… ízléstelenkednek is, meg mutogatják a… kise merem mondani micsodájukat, ott himbilimbizik neki a tudjamilye, a micsodája… Amivel normális ember csak a wécére jár, na az. Egészen el vagyok képedve. Van ez a fideszes parasztvezér is, a vidék dühítője, lázongásszervező, az a Jákob, háthogyne, Bolgárúr, az is a titkárnőjével hempereg, szegény felesége meg hazugságban, láttam a Blikkben. Hátmilyen ember azilyen? Amelyik hazudik? Összevissza? Ráadásul ennyit? Most mondja meg Drágabolgárúr, hát ezeknek semmi sem szent? Hazudnak meg mezítelenkednek? Ott himbilimbizteti a micsodáját a kereszt előtt. Hátazértez mégiscsak sok!

Nem elég, hogy Orbán, de ez is Fideszes. Az ember esze meg van állva. Én ugyan nem vagyok hívő, mert Isten az nincsen, nekem egyetlen ájtatos feketeruhás meg ne mondja, hogy van, de hát azért kereszt előtt mutogatni a micsodáját meg magát… az Úrjézus színe előtt. Egészen el vagyok képedve. Tudja nekünk itt a József Attila lakótelepen azért melegünk van néha, pláne ebben a kánikulában, megha a tévé is mutatja az Orbánt, dehogy gatyára vetkezik ez a képviselő… ráadásul abban a nagy házban. Hát nézzemeg Bolgárúr, micsoda hatalmas házban lakik ez az ember! Vajon honnan telt rá, a Széchenyi Tervből? Vagy az olajosok dobtak rá össze? Nem tudjuk Bolgárúr, az viszont biztos, hogy én az összesnek a körmére néznék, ha már ennyi ideje van, hogy fotóztassa magát!

És mégis ki volt aki fotózta? A felesége? Vagy neki is a titkárnő fekszik már? Hova jut így a világ Bolgárúr? Én sem tudom… Na mindegy is, olyan jó hogy meghallgatott Bolgárúr, megyek, kicsit kifújom magam ebben a nagy melegben… meg leveszem magamról a nagy virágmintás nájlonotthonkámat, mert már azt is áttizzadtam ebben a hőségben. A viszonthallásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr59134578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2007.08.07. 17:04:33

Softporn? Mi az Bolgár Györgynek? Ő igazi kemény pornót írt néhány éve:

www.vaagy.hu/alap.php?inc_text=visszhang_text.php

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.08.07. 17:26:33

Ez nagyon jó!

Mihancsik Zsófia irományán hülyére röhögtem magam.

"Ilyen tehát a pikszis, amelyből "nagy szerencse és megtiszteltetés kiesni". És a rend kedvéért álljon itt egyéb kiesők neve is, azoké, akik a kollektív düh-, irigység-, elfogultság- és rosszindulatrohammal szemben is meg tudták őrizni józan ítélőképességüket, és Bolgár György politikai újságíró regényét annak kezelték, ami: szépirodalmi alkotásnak. R. Székely Julianna (Magyar Hírlap), Kaczvinszky Barbara (Népszava), Bundula István (Magyar Narancs), Murányi Gábor (HVG), Pályi András (ÉS)."

Ezek a kollégák voltak képesek függetleníteni a Vágy című könyvet Drágabolgárúr politikai újságírói tevékenységétől. :-)
süti beállítások módosítása