Fekete Pákó feat. Szálasi
2008. január 25. írta: Füzi Géza bácsi

Fekete Pákó feat. Szálasi

 Azt hiszem, ez az ember nyomasztóan nem normális. Lehet egy szubkultúrában vicces a didi, meg még a csokifasz is, de ez azért bárhonnan nézve is soknak tűnik.
  Pákó kifejti nézeteit Szálasiról, Hitlerről, Jakupcsekről, Nigériáról és a zsidókról Tomcat Bombagyár című online TV-jében. Tessék kapaszkodni: a kuruc.info is überelhető!
Íme:


A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr63311434

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Athos blogja 2008.01.27. 06:04:06

Győzzön az élelemPontosabban: éljen a győzelem. Még pontosabban: "Sieg Heil". Ezt a mondatot (is) megtanulta Pákó a legutóbbi Bombagyár-videóban. Szvsz ő maga nem sokat ért az egészből, viszont annál nagyobb balhé kerekedhet belől…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marko_polo · http://127.0.0.1 2008.01.30. 21:31:23

Ez valahogy kimaradt a multheti "napló" -ból, vagy a fókuszból. Pedig ott mindíg megemlítették, hogy ha valamelyik médiásztár pukizott, vagy bármi.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.01.30. 21:32:52

"Pákó önszántából majd rasszista megmozdulásokat tesz!"

Ez nem stimmt valahogy - mármint a magyar nyelv szempontjából. Most megmozdulásokhoz van köze Pákónak (és akkor mondjuk a Vér és Becsület téli hacacáréin van kint), vagy inkább mozdulatokat tesz? Nem mindegy...

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.01.30. 22:33:26

Medve: "De azért Pákó sem egy észkombány, ahhoz is kell agy, hogy ezt megcsinálhassák vele."

Már megint nem pontosan írtad:-) Merthogy ehhez Pákó részéről nem agy, hanem annak szinte teljes hiánya szükségeltetett...

noname 2008.01.31. 03:29:14

öööö Molnárgörény, nem lehet, hogy Pákó Művész Úr csak azért náciskodott, hogy a közönségnek a kedvére tegyen? vagyishogy a móka meg a jókedv kedvéért? megfelelni a közönség elvárásainak? Egy Igazi érzékeny Művész van itt, nem egy agyatlan buta! egyszerűen ráérzett a közönségigényre! ösztönösen! Ez olyan, mintha a Gálvölgyi Művészúr egy SS egyenruhába bújna egy forgatáson, és akkor Ő egy SS tiszt lenne! Pákó magyarul még nem perfekt, az igaz. A cigányozást meg saját tapasztalatból adta hozzá, azért több az átélés, de ehhez Művésznek se kell lenni.

ÁrPi 2008.01.31. 10:25:22

Zsoo írod:

""
Árpi próbálj meg kimenni más országba és makogni más emberek nyelvén!""

Nem fogalmaztam ahogyan te fogalmazol, miszerint bárki is makogna.

Óvodai gyermeknevelési nyelvi játékokban aszociáltatik a makogás a majmokkal. A majmok makognak és nem tudom Zsoo te miért szövöd a szavaidat úgy mintha négerek aszociálhatóak lennének majmokkal.

Azazhogy de igen: Projektálsz "makogás" szócskát rám és más kommentelö-partnereidre.

Továbbá az intelligens felnőtt emberek igyekeznek
megtanulni valamelyest tisztességesebben beszélni és kommunikálni a befogadó ország
nyelvén,

de ennél több ha médiában szerepel, akkor igénylem tőle (Pákó gyerökre térve) hogy szépen beszéljen. Értelmes ember (Homo Sapiens) és valamilyen egyetem is szóbajött valahol az ő egyéni életpályája megemlítésekor...


""Én egy Afrikait sem hallottam még ilyen szépen beszélni mint Pákót.""

Nahát ó jaj én se, de ez nem oszt hanem szoroz.

Mondom én Neked Zsoo, én gyakrabban igénylem tőle hogy szépen beszéljen , hiszen alighanem értelmes ember (Homo Sapiens).

Én anno szép "oxfordi angol"-t tanultam, és megtanulható...

Dáccit. :-)

""Röhögnének rajtad is Afrikában ne félj csak ott nem itélnének el azért mert fehér vagy.""


Némely afrikai országban Ítélet nélkül megölnének, engem ártatlanul is, talán épp csak fehérségem miatt.

ÁrPi 2008.01.31. 10:34:13

Noname-hoz szólva, (de meg nem nevezve):

Fejtsd ki nekem szépen és egyértelmüen, hogy milyen papir az, milyen lap az amelyiken bátorkodnál még egy lapon említeni Gálvölgyi Müvészurat és FeketePákó Müvészurat !

!

Ha szélsöjobber vagy akkor kérdésem ignoráld.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.01.31. 13:54:13

noname: el fog ez dőlni, mert kölcsönös feljelentések vannak, következtetésképpen lesz tanúmeghallgatás, szembesítés, miegyéb. Majd felteszek Pákónak néhány kérdést. Nem túl bonyolultakat. Az eredményt pedig közzéteszem - hatóság előtt már mégse magyarázhatja, hogy megfélemlítették...

Zsoo 2008.01.31. 15:26:14

Molnárgörény szerintem te tárgyaláson nem fogsz szóba állni Pákóval,hiszen van ügyvédje úgy tudom aki bűnügyben jártas.Másrészt akinek bizonyítéka van nem is egy az szerintem a Fekete úr!Mindenki tudja hogy csapdába csaltátok és biztosan van erre is bizonytéka!Na majd meglátjátok,mert az olyan rossz lelkű emberek mint ti nem győzhettek pláne úgy nem hogy van egy két rendőrség ügy a hátatok mögött ami népbúzdításból fakad.Pákónak milye van?Bizonyítéka,nem rendelkezik rasszista háttérrel és kiforgatni nem fogod tudni elhiheted.Kiröhögöm mint kivülálló már azt is ghogy ti tesztek feljelentést!Nektek már jogotok sincs ebben az országban nagy magayrok,mert több bűnt követtettek el az ország ellen.Titeket csak megkövezni lehet!Már látom és úgy is legyen,hogy egy feketének több esze van mint nektek együttvéve ti bűnbanda!Szégyeljen titeket az anyátok,hogy fattyút hordott ilyen gondolkozással.FÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!

Noname 2008.01.31. 15:49:00

Árpi! Nem értem Önt! pláne hogy a szélsőjobberek hogy jönnek a képbe? A színészet az színészet! pártállástól függetlenül! még ha vannak fokozati különbségek is! én csak egy ismert Színészt akartam mondani! Gálvölgyi Művészúr érdemei mellett elismerve. De ideirom amit Gálvölgyi Színészúr mondott. "Ami az országot illeti, azt tapasztalom, hogy én hiába kívánok békét, nyugalmat, egyesek ennek pont az ellenkezőjét sugallják, es most már cselekszik is. Hogy nekik miért a jó a rossz, nem tudom." CBA Magazin 7/1 (2008 jan.): 10. Ilyen helyeken konkrétan lehetne őket emlegetni. Meg az egész bulvármédiában.

Molnárgörény -- érdeklődve várom, mi az igazság. vagyishogy azt, Pákó hogyan mászik ki belőle. Nem tudom, mennyire érzi ő maga, hogy kínos helyzetbe keveredett. Most aztán ényleg vergődik "mint néger a jégen" (Voga-Turnovszky). Most már csak előrefele menekülhet, egy újabb igazságbeszéddel.

ÁrPi 2008.01.31. 16:59:58

"" Árpi! Nem értem Önt! pláne hogy a szélsőjobberek hogy jönnek a képbe? ""

Olymódon lehet megemlitenem a "szélsőjobber" kifejezést (,és effelől neked sem igen lehet kétséged), hogy egy-egy szélsöjobber is nyílván könnyeden s lazán egy lapon tudja említeni Pákót és Gálvölgyit
szereplését tekintve.

Azt mondod Te - noname hogy:

"" A színészet az színészet! pártállástól függetlenül! még ha vannak fokozati különbségek is! ""

Ahogy azt néhai jó Brachfeld Szigfrid mondta volt emlékezetes kabarétréfájában:"..Árnyalatnyi.."


"" én csak egy ismert Színészt akartam mondani!""

Én meg ígyhát csak a fokozatok fontosságára akarok csupán rávilágítani.

Béke és nyugalom lakozzék a Te szüvedben is!

(Minden 7i7-es után is, oly szép ez.)

Devil Inside 2008.01.31. 17:10:49

Zsoo: személyesen Fekete Pákó? (Rettenetesen összefüggéstelen, amit itt összehordtál...)

medve: ezt kissé túlspirázod, Pákó csak azt csinálta a Bombagyárban amit évek óta minden médiában, a közönség elvárásainak megfelelően kiröhöghető primitív hülyét csinált magából. Vagy fordítva, tök mindegy, Tomcaték tették ugyanazt és használták ki Pákó hülyeségét ugyanúgy, mint a kereskedelmi-bulvár médiánál dolgozó kollégáik. Ugyanazért is tették: a nézettség/hallgatottság növeléséért. Azaz Pákónak ez max. akkora megrázkódtatás lehetett, mint mikor a Kész átverés showban időnként kicsesznek vele, még tán arra is számított valójában, hogy a végén előugranak valahonnan pezsgővel.

A kölcsönös pereskedés pedig mindkét félnek remekül jön, hónapokig biztosítva van a megjelenésük a mainstraim médiában.

noname 2008.01.31. 18:20:32

Kedves Árpi,
diziz a kamingout

"egy-egy szélsöjobber is nyílván könnyeden s lazán egy lapon tudja említeni Pákót és Gálvölgyit szereplését tekintve."

De ugye nem csak a "szélsőjobberek" lehetnek ilyen gátlástalanok? En pl. nem erzem magam annak. De osszekeveredtem a video utan.

Ha (vallásos jellegu, hagyomanyosan kirekeszto, intolerans, tekintelyelvu stb) konzervativkent nezem Tomcat akciojat, akkor nem tetszik, mert gonoszsag az eleje (tkp. csunyan felhasznaljuk tudatlan embertarsunkat). Persze nehezen hiszem, hogy nem hallott Hitlerrol, meg az is homalyos, mennyire is tudatlan ez az emberke (Tomcatot mar olvastam, Pakot meg meg nem).

Ha meg liberaliskent nezem akkor meg eppen hogy tetszik, sot, cinikusan rohogok is. Hiszen azokat a tekintely es az eloitelet altal sugallt korlatokat (faj, borszin stb) rombolja le / kerdojelezi meg / irja felul, direkt es provokative, ami a szabadsag kiteljesitese utjaba all. Ja es mereszen, batran ramutat bizonyos problemakra, amikrol az elnyomo gepezet hallgat. Igazi, 68-hoz melto szellemben.

Es meg sok mas allast is lehetne foglalni, ha idehozzuk a (borszin, szarmazas, fasizmus, nacizmus, antiszemitizmus, baloldalisag, jobboldalisag, Pako nyelvtudasa, egyes rasszok intelligenciaja stb) temajat, meg azt, hogy kinel is az 1 darab igazsag. De nekem nincs mindenrol kialakult allaspontom :) es nem akarok az A es B kozul valasztani, amikor lehet, hogy van C is meg D is elbujtatva valahol.

ugyhogy csak kamillazok es nezem ezt a meresz videos huszarvagast. asszem direkt a magamfajta merev feju es kisse korlatolt gyerekek osszezavarasara csinaltak.

es akkor ez bizony tkp. muveszet. hiszen azt akarja, hogy "valtoztasd meg élted" meg hogy gondold at, mit is gondolsz, vizsgald felul a semaidat, nezd mas szemszogbol ugyanazt, szokj hozza, hogy nem csak neked van igazad stb.

bekesseg

noname 2008.01.31. 18:26:03

Persze egy igazi (verbeli?) szabadgondolkodoval alighanem igy alakulna a dialogus:

(en) -- en nem erzem magam szelsojobbernek.
(ő) -- azt maga csak ugy erzi. De en meg tudom, hogy maga szelsojobber.

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2008.01.31. 19:07:08

Ezt a nyálverést, ami itt megy...

Pákót letiltotta a tv2 és az RTL-Klub. Azt hiszem kijár a köszönet ezért a "bunkó, gusztustalan, aljas náciknak."

Ráadásul most olvasom, miképpen menekült el az ATV-sek elől, amikor megláttam Tomcatet, akivel közös interjúra hívták. :DDDDDDDDDDD

dowNLoad 2008.01.31. 19:53:33

ATYAÚRISTEN (és most nem Jehovára gondolok:) ez a ZSOO nicknevű humanoid(?) mindent tud amit az ReTeKlubból és CsigaTV-ből meg lehetett tanulni. Csokif@szt neki! Az azért érdekes, hogy NEM ENGEDIK (DOS támadás 1000-rel) Működni a bombagyár.hu-t, de a liberális multikulti közösség már csak ilyen. (majd Angliában próbálkozzanak, miután áthelyezik a szervert, de ott kiszűrik a kis szélsőbalos script csegevarákat/szakállas bácsikat:)

noname 2008.01.31. 20:28:52

Zsoo for president!

-- mércét a magyarságra!
-- kollektiv bunosseget a "nagy magyaroknak"!
-- megkovezest a "nagy magyaroknak"!
-- de a "népbuzdítóknak" is!
-- a kollektiv butasag kimondasat* faji alapon!
-- úly helyesirást!

igen, igen, igen

* "egy feketének több esze van mint nektek együttvéve ti bűnbanda!"

Carnivora (törölt) 2008.01.31. 21:53:22

dowNLoad 2008.01.31. 19:53:33

Köze nincsen hozzá a szélsőbalnak ;)

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.02.01. 00:59:53

Hát, Pákó most megmutatta, hogy egyrészt vaskosan hazudott, amikor kényszerítésről beszélt, másrészt meg egy komplett idióta. Mint ahogy fogalma se volt arról, hogy a Bombagyár radikális, és simán felült a provokációnak, most az ATV stúdiójában csinált botrány, fasiszta csürhének vélve az ottani szerkesztőséget.
Pákó-védők: ideje revideálni az álláspontot. Ez a srác komplett hülye. Tessék:
molnargoreny.blog.hu/2008/02/01/pako_reloaded

Zoo 2008.02.01. 07:05:35

Devil te hordassz hülyeségeket ösze:-DDDD De nagyoooooooooooooon!!!!!Úristen de butuska vagy.Molnárgörény meg azt hiszem téged szavakkal se kell illetni a lényeg a lényeg:
partizaneligazito.blogspot.com/

irrelevant 2008.02.01. 09:44:07

Elefantkillah, ne hülyítsd már itt a népet! :D
Ti többiek meg tényleg komolyan veszitek? :)

ÁrPi 2008.02.01. 12:48:22

otvospeter:
""
Elefantkillah, ne hülyítsd már itt a népet! :D
Ti többiek meg tényleg komolyan veszitek? :)
""

A fene se tudhatja mikor találkozik jártában-keltében (nem a Párt-keltében) az ember egy egyszerünek látszó hályogvető hályogtégla-készítő Mesterrel! :)

bubek 2008.02.01. 14:11:38

ezt találtam: pako.blog.extra.hu

Carnivora (törölt) 2008.02.01. 14:32:48

az is az atv szerkesztőség :D faszista csürhe :D

Carnivora (törölt) 2008.02.01. 14:49:00

Mi vagyunk a tudásnak a nép tényleg :D:D index.hu/tudomany/mnplg080201/ :D:D:D Pákó is, ezért szeretne magyar lenni :D

noname 2008.02.01. 17:31:58

AZ IGAZSÁG PÁKÓTÓL!

-- "M. Giorgio" Pákó alkoholos befolyás alatt volt!

"Adtak nekem pálinkát és közbe mindig mondták hogymneek ki wc-re nem e kell pisilnem és én féltem is kimenni,nehogy belekeverjenek valamit az italba vagy épp a wc-n öljenek meg."

-- Pákónak a szájába adták a választ!

"Előkerült a kamera és suttogták mit mondjak bele,mindenféle hülye kérdéseket tettek fel nekem amire adták a számba a választ és felelnem kellet a kamerába,miközben tudtam hogy amit kimondatnak velem az borzalmas."

-- Hitler Afrikában -- alternativ nigériai történelem!

"Hiszen én tudom hogy hitler a népemet gyilkolta és én nagyon elhatárolodtam mindig is ezektől a dolgoktol."

-- Félelmetes emberek (barna cipőben)!

"Nagyon féltem tőlük és az arcuk is félelmetes volt a megjelenésük és az ahogy a zsidókat szidták meg a cigányokat."

-- Az alternativ történelem afrikai forrásai!

"Én Afrikai történelmet tanultam nem magyart ezt ne várjátok el tőlem."

-- A magyar jogászlányok csinosak! És elvonják a figyelmet! nem csak a történelemtől!

"Az hogy a jogi egyetemre jártam nem jelenti hogy mindet tudnom kell,hiszen én nem is a tanulással foglalkoztam hanem a csajokkal,mert itt nagyon tetszettek."

medve 2008.02.01. 22:26:22

Görény és hittársai: itt egy jó hozzásdzólás a kururcunfóról, csak mert Krapulax szerint ott ki merik mondani az igazat. Szval, az Ószövetség cionista összeesküvés:

"Olvasó: Mózes hazudik, a kereszténység Jézusnál kezdődik
2008-02-01. 17:59


Tisztelt Szerkesztőség!

Energiát nem sajnálva hetek óta kutakodok az interneten fellelhető magyar nyelvű dokumentumok között. Kutatom Egyiptom múltját. Hogy miért? Kíváncsi lennék, miért kellett Mózesnek és rablóbandájának az éj leple alatt távoznia Egyiptomból.

Erre mivel kell szembesülnöm? Az amúgy velejéig korrupt egyiptológusok* számtalan művében még csak utalás sincs a megélhetési üldözöttekre. Egy árva hieroglifa sem utal arra, hogy fk Mózes és társai az éj leple alatt besurranásos módszerrel meglopták X. Y. tisztségviselőt/papot és a Vörös-tenger irányában ismeretlen helyre távoztak.

Arról a bizonyos fáraó által kiadott parancsról sem esik szó, miszerint minden 0-2 év közötti fiúgyermeket le kell mészárolni. (Valószínűleg szóban adta ki a parancsot - hej, honnan is ismerős ez a szöveg nekem...)

A Nílus vizén talált csecsemőről abszolút nem beszél a sok kőbe vésett emlék. Nem folytatom, leszögezem a tényt: a zsidók nem csak most hazudnak, hanem a történelem hajnalától kezdve egy árva szavuk sem volt igaz.

Ez a megállapítás áll az Ószövetségre is. (Éppen mivel Mózes írta.) Itt most sok keresztény lelkivilágába beletaposok, de ezt vállalom. Azt nem nevezhetjük igazi kereszténységnek, ami egy többezer éves zsidó hazugságra épül. Az igazi kereszténység Jézus Krisztusnál kezdődik.

*Azért korruptak, mert számtalan tárgyi bizonyíték ellenére egyre csak fújják a maguk elavult nótáját, tisztára, mint a holokauszt-duma, semmi el nem tántorítja őket a számtalanszor megcáfolt hazugságtól.

Adjon az Isten szebb jövőt!"

Fiuk, az agybaj az agybaj.

noname 2008.02.01. 23:15:45

muhaha

Medve, hát... ez egy derűs, bohókás fénysugár rosszkedvünk telén

interneten fellelhető, de amúgy is korrupt egyiptológusok! magyar fordításban! kőbe vésett emlékek online!

Namost ha elment volna az áram, vagy a net, akkor hol lenne mostan az ő okossága? Kár a gépidőért.

Ha legalább olvasta volna szegénykém azt a "zsidó hazugságot," mait fikáz. Hogy nem besurranva, hanem elkunyizva, nem tisztségviselőt, hanem az egyiptomi szomszédot. Nem 0-2 évest, hanem elsőszülöttet, nem a fáraó, hanem az Úristen. Radio Jerevan, szimpatikus Albán úr.

dowNLoad 2008.02.02. 00:57:07

A MÓZES-legenda előfordul az EGYIPTOMI és a SUMÉR írásokban is, amelyek évezredekkel előzik meg a ZSIDÓ leírásokat. Tehát KI LOPOTT KITŐL?
(még a legendáikat is lopták,hahahaha)
video.google.com/videoplay?docid=-6186589598330713558&q=zeitgeist+magyar&total=6&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
(magyar felirattal!!!
a gyengébbek és medve kedvéért)
Vajon MEDVE szembe tudja-e fordítani a hüvelykujját a többi ujjával???

tyeh 2008.02.02. 04:19:47

"egy howto be a nazi guide. ahogy eddig láttam/olvastam, Tomcat sose lengette a kezét, meg nem szálasizott. miért pont most kattanna rá?"

Megmondom miért: mert neki sokkal kényemesebb, ha más teszi meg helyette, mint például egy szerencsétlen hülye, aki azt sem tudja mit jelent.

Fekete pákóról mindannyian jól tudjuk, hogy azt sem tudja mit mondanak neki, és azt sem mindíg, hogy ő mit mond.
De ez sokkal inkább a szegénységi bizonyítványa azoknak a náci faszoknak, akik nem merik felelősséggel felvállalni, hogy náci faszok, hanem meg keresik az egyetlen embert akinek még náluk is kevesebb esze van, és annak a szájába adják a faszságaikat.
Fekete Pákót sokkal többre becsülöm, mert ő legalább felvállalja, hogy félnótás.

medve 2008.02.02. 11:30:57

Te Dónlodi, akkor, amikor beikszelted a Magyar Szocilista Pártot a szavazáson, gondoltad volna, hogy még a Bibliát is cionista összeesküvésnek fogod titulálni?:-)

medve 2008.02.02. 11:32:37

Tyeh! Bizony tyeh, a legsunyibb az egészben Tomcat és két bloggertársa, mert játszák az agyukat, miközben neonáci szubkulturát próbálnak kiépíteni.

dowNLoad 2008.02.02. 12:35:07

Medve, mi köze van az maszopnak a bibliához? Kik és hogyan, miért válogatták össze, hogy mi kerüljön be a bibliába, és mi ne? (apokrif iratokról hallottál már?) Most írom le utoljára, hogy arra szavaztam mindig, akiről kevesebb korrupciós ügy derült ki(!), legutóbb meg azt hittem(soha többet), hogy egy milliárdos már nem akar többet lopni. Ma már a Bombagyárnak nagyobb fan-clubja van mint a szadistáknak, lassan a maszopot is megelőzik, miről beszélsz?

medve 2008.02.02. 12:43:25

Lódi-Lódi! Most már a Bibliát és cionista koholmánynak tartani kb. Olyen okos dolog, mint a szocikra szavazni majd szélsőjobbodali dumákat lökni. Mi köze egymáshoz? Egy bizonyos IQ szintre utal és jellemző.

dowNLoad 2008.02.02. 14:46:55

I'm sorry MEDVE, ha esetleg a vörös/dávid-csillagos szemüveget levennéd, akkor tovább is látnál az orrodnál. (a holt-tengeri tekercsek is vizsgálat alatt állnak már 50éve, találd ki, hogy hol? KETTEN osztoznak rajta: a Vatikán és Izrael)
www.infoplease.com/ipa/A0193627.html
Magyarul is:
empiriamagazin.com/Miszcellanea/A%20Holt%20Tengeri%20Tekercsek%20Rejt%C3%A9lye.htm

Zsoo 2008.02.02. 16:05:48

Tyeh! Nagyon jól látod!Végre egy értelmes ember aki átlátja a dolgokat!

noname 2008.02.02. 16:35:48

Kedveseim, talán ha tisztázná mindenki a maga álláspontját.

1. Medve belinkel egy ismeretlen akárkit, aki szerint a Mózes-történet fikció. A kereszténység meg = Újszövetség. A zsidók bűne itt az, hogy hazudnak.
2. Download ezzel szemben azt mondja, hogy nem fikció, hanem legenda, ami már a régi suméreknél is... Itt a zsidók azért bűnösek, mert lenyúltak mástól egy legendát.
3. Aztán DL sugall valami homályosat a Vatikán-Tel Aviv tengelyről, majd belinkel egy olyan írást a tekercsekről meg Énok könyvéről, ami szerint már a régi zsidók is ugyanazt mondták, mint a keresztények Jézusostól. Idézem: "kétségbe vonva, illetve alapjaiban megrendítve a keresztény tanok égi kinyilatkoztatásának vagy ihletettségének és egyedülvalóságának állítását."

Namost akkor az van, ugye, hogy a zsidók hazudnak, lopnak. Másrészt előre ellopták Jézus szavait a gecik és beleírták a tekercsekbe. Vagy Jézus is zsidó volt (tehát lopott is), tehát ő meg ellopta (az amúgy is hazug) zsidók tekercseiből az okosságot és eladta a saját neve alatt. Vagy esetleg Jézus is egy mitologikus alak. Olyan mint Mithrász, ahogyan a Tóta W is megmondta. Vagy Jézus a legnagyobb zsidó médiahekk.

Nohát, ez aztán kibaszott nagy tanulság.

medve 2008.02.02. 18:06:02

Lódi-Lódi! Már megint zsidózol? Nincsenek érvek? Látom te, vörös és dávidcsillagos szemüveg nélkül olyan élesen látod a tutit, mint amikor szemüveg nélkül kommunistákra szavazol. Lódi-lódi...

medve 2008.02.02. 18:11:44

Nonmame! Nem mindegy a Biblia? A lényeg, hogy az zsidó ármánykodás. Nehogy azt hidd, hogy ezt néhányan nem gondolják komolyan, Dónlód nem egyedi eset, hanem hülye protálokon olvas ilyeneket. A sztori itt nem áll le. Te nem olvastad, hogy miért a Biblia vonalát ismerjük Noé története után? Mert az a zsidó. De Noé többi gyerekéről miért nem tudsz szinte semmit? Mert az vezet le a szkiita ághoz. Na érted? Tehát a Biblia azért nem a magyarokról szól, mert a g...zsidók ezt is ellopták. És figyelmeztetlek: ez egy komoly elmélet, ami megjelenik a portáljaikon, és ha megfigyeled a szociból lett szélsőjobboldali Donlódit, hat is. És nincs egyedül!

noname 2008.02.02. 18:48:30

medve, bocs, nekem ezek télleg új dolgok. Talán mert még a fejemen van az (ún. apostoli-kettős-) keresztes szemüvegem :) Noéról azért már hallottam, mer' azt a zsidók is beleirták a hazugságaik közé. De hol a hazugság határa akkor? mi van, ha nem is volt Noé se, és nem is voltak fiai? Vagy pl. Zoé volt az igazi neve?

A komenisták legalább következetesek voltak, azt mondták, vannak az atomok, a todomány, meg a dialektikus materializmus. És kiröhögtek minden vallást, mint "mitológiát".

medve 2008.02.02. 20:23:31

Noname! keveset barangolsz a kururcinfó és a bombagyát budraiban.

Google 2008.02.02. 20:26:03

Nagyon jól állt Tomcatnek a Nagy fehérember szerep! Jó rabszolgatartó, vagy annak az adminisztrátora, lett volna belőle!

Nem ismerem Pákót, de szimpatikusabb, emberibb volt, mint a jelenlevő többiek. Viszonyítás kérdése minden.

dowNLoad 2008.02.02. 22:19:12

google, komoly amit írsz? mert viccnek durva!
Medve: sem szoci, sem fideszes nem vagyok, és nem is érdekelt, csak miután kiderült, hogy a nagytudású vezéreink megrogyasztották az ország gazdaságát. A JOBBIK kapott egy szavazót.(lámpavas+kötél)
A belinkelt források (holt-tengeri kavarodás, gyanúsan lassú fordítások 60éve, stb..) ANGOL nyelvűek (nagyrészt) akik írták, azt sem tudják, hogy LÉTEZIK EZ AZ ORSZÁG! (és nem is érdekli őket) Tehát ők is fideszes-kurucinfósok, csak nem tudnak róla? hahahaha Ébredj fel! Az ország határain kívűl is vannak internetezők, kutatók, oknyomozók, stb.. A ZSIDÓK TERMÉSZETESEN SOHA NEM HAZUDNÁNAK, nem úgy a piszkos mormonok, amish-ok, buddhisták, főleg nem azért, hogy fényezzék magukat, hahaha.
(keress rá: DEAD SEA SCROLLS)

medve 2008.02.03. 00:04:37

Donlód, te szegény! Amúgy amíg másokat minősítesz, vélhetően szembe fogod magadat találni azzal, hogy szoci vagy.

dowNLoad 2008.02.03. 01:15:23

AZ! (meg Horngábor fan, haha) Ennyi volt medve, lehet hogy miattad veszített a jobboldal?
Inkább itt egy ÉRDEKES részlet, hogy miket mond egy elnökjelölt, de a NAGY HÍRADÓKBÓL valahogy kimaradt! (kvázi indexen van)
www.youtube.com/watch?v=fKsC_0fMjr0

medve 2008.02.03. 10:52:22

De hát Lódi, én veled ellentétben sose járultam hozzá tevékenyen ahhoz, hogy most Fletó legyen az úr?

dowNLoad 2008.02.03. 11:55:25

Én sem a SZOCIALISTA pártra szavaztam, hanem a milliárdosra, aki meg (tudná) állítani a korrupciót, mert őt nem lehet a pénzzel megzsarolni. Helyette kapott mindenki egy pszichopata skizofrén balf@szt, akit az anyós mozgat a háttérből, meg a degenerált hasadt tudata, meg a ki tudja mi/ki??? (a kóros hazudozást meg nem is mondtam) Egy olyan zsákbamacska volt, ami kívülről szépen be volt csomagolva, de belül egy ebolás AIDS-es veszett majom volt.

kemotox 2008.02.03. 13:00:51

A Fidesz-fanoknak meg ideje lenne már elgondolkodni, hogy miért kapnak ki folyton, tétmeccsen a baloldaltól.

Lehet hogy rajongásuk tárgyai bőven megelégszenek az ellenzéki szereppel?
A fizetésüket így is megkapják, ráadásul minden felelősség és következmény nélkül oszthatják az észt.

Nézzetek már szét magatok körül. Ki a területi országgyülési képviselőtök? Egy harcos, győzni akaró ember, vagy egy szánalmas megélhetési balfasz?
Hogyan akartok ilyen emberekkel győzni?

medve 2008.02.03. 13:37:52

Donlód! Azért az furcsa, hogy valaki azt mondja, hogy Fletóra szavazott, de nem a szocialista pártra. Amúgy arra szavazol, akire akarsz, csak azon ne csodálkozz, hogy ha másokat minősítgetsz bizonyos módon, akkor ezzel szembesítenek.

Kemotox! Elgondolkodtam és megint arra jutottam: az olyanok mint te, igazándiból a szocikat segítitek. Mindig ide lyukadok ki.

dowNLoad 2008.02.03. 13:49:14

Kemotox, medve: ÉN addig darabolnám a 93ezer km2-t kisebb részekre, amíg, elérhető, hogy az adott területen csak olyanok éljenek együtt, akiknek közösek a céljaik. Vagy a másik, hogy aki nem tud azonosulni EZZEL a 93ezer km2-rel, az mehet ahova akar. Egyszerűen ez a terület nem bír el 3féle akaratot. Különösen a mai helyzetben kellene egy hihetetlenül ravasz,okos elit, aki egy ilyen kis országot jó helyzetbe tud ügyeskedni,a nagy EU-n belül. (a pártokat meg lesz@rom, az USA sem PÁRTOKBÓL jött létre, hanem PATRIÓTÁKBÓL. (jellemző, hogy nem használjuk ezt a szót, a zászló meg soviniszta-rasszista-fasiszta-náci, stb.. egyes nagyhangú figurák sszerint)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.02.03. 14:06:02

A Fekete Pákó ügyben számomra a legérdekesebb nem az, hogy ki a kőbunkó, ki a szemét stb., hanem az a problematika, amire rámutat. Ti. hogy ha elismerjük, hogy értelmi képességek szempontjából nem lehet egy súlycsoportról beszélni ember és ember között [márpedig ez nyilvánvaló], akkor a többségi-szavazásos demokratikus rendszer alapjainak a csődjét (az elméleti egyenlőség absztrakt-utópikus és gyakorlatilag hamis voltát) ismerjük el. Megvezethető és tetszés szerint manipulálható (sőt, gyakran írástudatlan) emberek szavazata [most tegyük félre, hogy nigériaiakról vagy magyarokról van szó] ugyanúgy 1 rovátkát ér, mint összefüggéseket szélesen és mélyen átlátó embereké.

A Bombagyár akcióját vagy Pákó tragikomikus szerencsétlenkedését tehát el lehet ítélni ilyen-olyan alapon, a levonható pozitív konklúziója azonban az, hogy az emberek nagy részének véleménye gyakorlatilag önállótlan, és intelligens véleménydiktátorok kezében forog.

Egyébiránt nem tudom ismeritek-e a Fekete Pákónak még a botrányt megelőző politikai álláspontját. Érdemes olvasni róla, különösen agresszív szocialista-liberális szemüvegen keresztül::
velvet.hu/celeb/palko1004/

kemotox 2008.02.03. 14:23:13

Medve, amíg ide lyukadsz ki, addíg mindíg bukni fogtok.
dowNLoad, inkább ne daraboljuk tovább a maradék Országot. Területtől függetlenül, mindem ország csak egy féle akaratot képes elviselni. Nekünk nem az a gondunk, hogy többféle akarat létezik az Országban, hanem az, hogy egy sem.
Amit ma akaratként látsz, az csak néhány ember szánalmas kapálózása a felszínen maradásért.

Ha megszületik az akarat, azt mindenki érteni fogja. Ez azonban nem a mai kiüresedett politikusoktól és pártoktól fog jönni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.02.03. 17:18:22

medve 2008.02.03. 13:37:52:
"Kemotox! Elgondolkodtam és megint arra jutottam: az olyanok mint te, igazándiból a szocikat segítitek. Mindig ide lyukadok ki."

Hát persze. Például szuverén módon megírják a kormányprogramot propaganda-rajzfilmnek, aztán aki ezt nehezményezi, azt kioktatják, hogy mindig bukni fognak, amíg nem vesznek fel konstruktívabb viselkedést.

Úgy is hívják az ilyet, hogy szuverén értelmiségi.

dowNLoad 2008.02.03. 18:12:28

szuverén???? SZUVENÍR, esetleg, mert ajándékokért eladja magát, haha.

medve 2008.02.03. 19:18:14

Download! Dehát olyan nincs, hogy egy országban vagy mindenki egyformán gondolkodik, vagy elkezded szabdalni, míg azinoisan nem fognak gondolkodni. Mégis, ezt hogyan kell elképzelni?

medve 2008.02.03. 19:23:44

Domi! Azt nem igazán értem, hogy mire példa egy közpénzen forgatott kormánypropaganda abból a szempontból, hogy a kurucinfós köcsögök a komcsiki utolsó mentsvárai.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.02.03. 19:25:25

medve 2008.02.03. 19:23:44:
"Domi! Azt nem igazán értem, hogy mire példa egy közpénzen forgatott kormánypropaganda abból a szempontból, hogy a kurucinfós köcsögök a komcsiki utolsó mentsvárai."

Csak arra reagáltam, hogy a kemotox-féle szuverén értelmiség a szocikat segíti-e vagy sem.

Carnivora (törölt) 2008.02.03. 19:36:22

dowNLoad 2008.02.02. 00:57:07

Nem volt semmiféle lopás. A zsidó törzsek kétfelől érkeztek a Mózes féle törzsek Egyiptom felől ők hozták el az egyistenhitet az Ábrahám féle törzsek pedig Mezopotámia felől vándoroltak be ezek alkották az egységes zsidóságot. A különböző törzsek különböző hagyományokat hoztak magukkal , amelyből kialakult a judaizmus, a maga hagyományaival, és írásaival. Az özönvíz rengeteg kultúrában előfordul az ábrahámi zsidók hozták magukkal ezt a hagyományt pl. a Gilgames eposzból. Ez nem nyúlás a kultúrák egymásra épülnek. A pusztákon vándorló ősmagyarok kultúrája is folyamatosan alakult aszerint , milyen új népekkel, civilizációkkal ismerkedtek meg.

dowNLoad 2008.02.03. 19:50:59

Carnivora: csak a zsidók ezt úgy adják elő, hogy ők sz@rták a spanyolviaszt. A sumérok meg már nem léteznek mint nép. Az meg külön érdekes, hogy az Ő saját házi kedvenc istenüket azonosítja sok alulművelt az igazi főnökkel. (bármi legyen is az, biztos , hogy nem JEHOVÁNAK hívják)

dowNLoad 2008.02.03. 19:56:32

MEDVE, nem csoda, hogy te nehezen tudod elképzelni, mi az, hogy EGYSÉGES NEMZET, kisebbségek nélkül. Pl. JAPÁN ilyen. (de rossz nekik, nincsenek liberós megmondóembereik,haha) Vagy pl. Norvégia, Svédország,Izland, Dánia voltak ilyenek a bevándorló hordák előtt. De pl. Svájc Úgy tud egységes lenni, hogy többféle nemzet alkotja, CSAK NEKIK KÖZÖSEK A CÉLJAIK. (vannak beszámolóim, hogy hogyan nézett ki 15-20éve pl. Stockholm, és, hogy néz ki most)

medve 2008.02.03. 20:04:55

Szegény dónlod, te tényleg betegesen mimjdig ugyanarra jutsz vissza. Magyarország minden bajáért a "kisebbségek" tehetnek. Istenem, ennyi ésszel tényleg nem csoda, hogy téged is beszopattak és képes voltál szavatoddal a nyakunkra ültetni Gyurcsányt. Zsidózhatsz és játszhatod a kemény radikálist, egyre nyilvánvalóbb, hogy kompenzálsz.

Ja, és mellesleg: Japán tele van kisebbségekkel, őshonosakkal és bevándolókkal.

dowNLoad 2008.02.03. 21:07:24

MEDVE tájékozódj! 1% alatt van a kisebbségek aránya Japánban. (1db temető van, ami a KÜLFÖLDIEK temetője, ez a rendkívül kisszámú zsidóké is)
És NEM az az 1% a leghangosabb. haha próbálnák csak meg, a jakuzák lekezelnék őket. OTT azért egy ballépés után a vezetők SZEPPUKUT követnek el. (próbálnák csak megmagyarázni, hogy az nem is úgy volt, meg hazudik, politikai támadás, stb..)

medve 2008.02.03. 22:30:39

Lódi! Olvasd te Japán történetét az Osirirstól, és akkor meglátod, milyen biutaság, amit mondasz. De egy még tutibb? Ha Japánban mondjuk valaki Gyurcsányra szavazna, majd utána egy fórumon Gyurcsányért a kisebbségeket teszi felelősnek, nem pedig saját szavazatát, az minimum harakiri.

noname 2008.02.03. 22:38:56

hajaj, vigyázz, Download, az egységes nemzet meg a közös cél hajszolásával nehogy Izráél is bejöjjön a képbe!

"a zsidók ezt úgy adják elő" -- ? 40 év materializmus + 20 év után már nyugodtan lehetsz ateista, vagy ami akarsz lenni. Max. 2 db középiskolai órán találkozol kötelezően a "zsidó maszlaggal" (a Bibliára célzok). Hacsak nem szopatod magad direkt hittannal, vidám vasárnappal, Jehovista füzetekkel, zsinagógába meg templomba járással.

másrészt meg sokadrészt, cinikusan nézve, ki a f****om az a zsidóság, hogy Neked ennyire fontos, még Japánban is?

Abban igazad van, hogy kéne "egy hihetetlenül ravasz, okos elit, aki egy ilyen kis országot jó elyzetbe tud ügyeskedni". én ezt a románoknál látom egyedül itt a környéken :(

dowNLoad 2008.02.03. 22:52:18

Így igaz noname, IZRAEL az egyetlen aki HIVATALOSAN is a nácikat megszégyenítő faji bevándorlási törvényeket alkalmaz. (ki a f@szom ők, hogy ezt megengedik nekik???) A románok meg annyira sunyik, hogy ha lesz még rá 5év, akkor lehagynak bennünket, ŐK úgy lopnak maguknak, hogy Románia is lásson belőle pénzt. A román diplomácia meg legendásan/hihetelenül/ érthetetlenül jó, Csausesku mint jófej, nyugatbarát, stb.. L.A. olimpia, és innen a Wikipédia átveszi:

A Szovjetunió a két ország kommunista vezetésének egyezsége alapján 1958-ban kivonta megszálló csapatait az országból, és ezután enyhült a diktatúra. A 60-as évek végét és a 70-es évek elejét a gazdasági fejlődés és a relatív jólét jellemezte.

A szovjet csapatok kivonulása után az ország önálló külpolitikát folytatott. A 60-as években gazdasági kapcsolatot épített ki a nyugati világgal, és fontos közvetítői szerepet játszott a nemzetközi politikában, például békeközvetítő szerepet vállalt az 1967-es arab-izraeli háborút követő közel-keleti rendezési folyamatban. Ezzel az ország jelentős nemzetközi tekintélyre tett szert.

1965-től Nicolae Ceauşescu irányította az országot, aki a kifelé mutatott képpel szemben a belpolitikai életben személyi kultuszt és totális diktatúrát épített ki. Ceauşescu diktatúrájában kulcsszerepet kapott a román kommunista titkosrendőrség, a Securitate. Az elért gazdasági színvonal fenntartása érdekében a 70-es években az ország jelentős hiteleket vett fel az IMF-től és a Világbanktól. 1977 és 1981 között az államadósság emiatt 3 milliárd dollárról 10 milliárd dollárra nőtt, és a nyugati tőke erre hivatkozva megpróbált befolyást gyakorolni a politikai rendszer demokratizálására. Ezt megakadályozandó a 80-as években Ceauşescu súlyos gazdasági megszorításokat vezetett be, és 1989-ig Románia sikeresen vissza is fizette a nyugati államadósságokat. Ennek ára azonban a mély gazdasági válság és a lakosság teljes elszegényedése volt.

Aztak@rva, itt sikerült elszegényíteni ÉS növelni az ÁLLAMADÓSSÁGOT egyszerre! Ennyivel többet tudnak a mi vezetőink!

medve 2008.02.03. 23:38:56

Noname! Gondolj bele, a szocialistákra szavazott, most meg játsza a szélsőjobboldalit. Tudod, az országban gond van (ezt én is osztom), de nem az ő szavazata miatt van MSZP-s kormány, hanem a Japánban élő zsidók és a cionista Biblia miatt, no meg túl sok a kisebbségi, nem úgy mint Japánban. Ez van. És egy kicsit sem érzi cikinek ezeket, hanem agyba-főbe nyomja és agresszív. Nincs egyedül.

noname 2008.02.04. 01:04:02

Medve, látom, nézem, tudom. Erre csak ezt tudom mondani hirtelen:

:(

Mindannyian hibázhatunk. Csak az aggresszió minek? A következő szavazáskor meg majd újat dobunk mindannyian, Download is le fog tisztulni. Most meg kapkod dühében, hogy hagyta magát megvezetni, és keres egy markáns új ellenségképet. A pálfordulás / kiábrándulás mellékhatása.

De engem igazán az bosszant, hogy amig mi itt ööö vitákra pazaljuk az energiát kevés haszonnal (mert ugye tkp. nem baloldali / liberális gyerekeket győzködünk), a baloldal összezár, az érzékeny szívű liberálisok röhögnek mindenkin önmagukon kívül, a Mödöfö meg várja a következő szavazást, amikor megint megvezeti a naiv jobbcentrumot.

dowNLoad 2008.02.04. 01:11:02

MEDVE, te ilyen vagy:)
ecurioso.
blogs.
sapo.
pt
/arquivo
/nazi
%20
estupido
%20
.jpg

noname 2008.02.04. 05:32:29

Download, ebben a formában örök rejtély marad, hogy minek is látod Medvét.
De a számok és kisebbségek emlegetése helyett inkább mondjál valamit erről a Ron Paulról. Ez egy elég rafinált videó, amit belinkeltél oda. Vennél tőle autót :)?

dowNLoad 2008.02.04. 10:05:36

noname: a többiektől BIZTOS nem vennék, Ron-tól talán. (rajta nincs fogás, nem véletlenül nem áll mögötte 1etlen nagy pénzes lobbi sem!, csak az átlagemberek adták össze 100$-okból a kampányt)
Itt van medve megint:

elé írd be: (megéri!!) hátétépé:// ecurioso . blogs . sapo . pt / arquivo / nazi %20 estupido %20 . jpg

SZÓKÖZÖKET kivenni, mert a fos spamellenőr valamiért beleakad.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.02.04. 11:41:20

DowNLoad, Romániával kapcsolatban igazad van. Jelen pillanatban imádkozom az erdélyiekért, hogy Erdély maradjon csak Romániánál.

Carnivora (törölt) 2008.02.04. 11:56:18

Megnéztem ezt ATV-a Pákós műsort nem semmi ez a szerencsétlen tényleg retardált orvosi eset.

Carnivora (törölt) 2008.02.04. 11:57:23

Pákóhoz , hogy jön Izrael meg a zsidó világösszeesküvés blabla? :D

dowNLoad 2008.02.04. 13:16:53

Carnivora, hogy, hogy hogy??? Szerinted kik szerkesztik a kanálisokat? Vagy pontosan KIKNEK az útmutatása alapján ??? (hogy tud kérdezni pl. Hajdú Péter? UN-DO-RÍ-TÓ) ÉN pl. csak dokumentumot vagy sci-fi-t adnék, mert a többi értelmetlen. A hírműsorok meg NEM a 2fejű burjú született Cibakházán baromságokkal lennének tele. (ez a néger időjárásjelentő is szánalmas Magyarországon) NEM ŐSHONOS figurák meg csak hajnali 4-5 között szerepeljenek, NE FŐMŰSORIDŐBEN! akkor valami olyat kellene adni, amiből lehet valamit TANULNI. (ha szórakozni akarsz, akkor tegyél be egy DVD-t)

tata86 2008.02.04. 21:55:11

Meg TCék szerint Nigéria olajtermelésének felét a zsidók veszik meg, és adnak érte fegyvereket, így közvetve több millió ember haláláért felelősek.
Én nem tom így van-e, nem vok külpolitikai szakértő, szerintem nézz vhol utána.

dowNLoad 2008.02.04. 22:23:37

Nigéria olajtermelése: (az első 10ben vannak, Venezuela és az Oroszok után, de ebből a bennszülöttek semmit sem látnak, HOGYAN LEHETSÉGES EZ, mert NEM ingyen adják el, tehát a pénz valahová eltűnik, fegyvert lehet venni, kaját nem)
www.koz-gazdasag.hu/images/stories/1per2/7-r%C3%B3bel.pdf
www.energiainfo.hu/index.php?par=22&option=news&id=13621&pg=4

Bármilyen meglepő is, ugyanakkor számos ország csapásként éli meg a nyersanyag és energiahordozó konjunktúrát. Afrika országai szinte kivétel nélkül súlyos problémákkal szembesülnek, miközben a nyersolajkészletek közel tíz százalékát tudhatják magukénak, és a folyó világtermelés több mint 12 százalékát adják.

A költségvetés tervszerűtlensége, a hagyományos iparágak elhanyagolása mellett az olajjövedelmek egy részének elsikkasztása csak ráadás a társadalmi feszültségek látványos kiéleződésének okaként. Nigéria közel 2,5 millió hordós napi termelése, vagy Algéria és Angola 2 millió, illetve közel másfél millió hordó teljesítménye nem igazán látszik meg az életszínvonalon. Nem beszélve Szudánról, amelynek napi 400 ezer hordónyi kitermeléséből is tetemes jövedék fakadhat, de a polgárháború romba döntötte az országot. Indonézia és Nigéria összevetése jó példa lehet, hiszen 30 éve nagyjából azonos helyzetben voltak, és dacára annak, hogy időközben az indonéziainak közel duplája a nigériai olajtermelés (hasonló árszint mellett, a Brent felett nagyjából 5 százalékkal), utóbbi ország egy főre eső GDP-je töredéke az elsőnek.

A Guineai-öböl régiójának olajtermelői államai 2006-ban összesen 22 milliárd dollárt kasszíroztak. Figyelmeztető jel lehet azonban az öbölbeli Sao Tome és Principe, a parányi sziget históriája, amelynek környékén ígéretes offshore lelőhelyet gyanítanak. 10 éve még a lopás is ismeretlen volt, és bár a kitermelés még el sem kezdődött, rohamosan nő az erőszakos cselekmények száma.

medve 2008.02.04. 22:35:28

Áh, ugyan Tata, te egy kész külpolititkai zseni vagy! Hát persze, hogy Tomcatnek igaza van. A Nigériai diktatúráért csakis és kizárólag a zsidók tehetnek, ki más? No és a több millió halottért ki más, mint a zsidók (azért azt megkérdezném, a több milliót kire érted, a nigériaikra, vagy Afrikára összesen az elmúlt 200 évben, netán a rabszolgaság áldozataira, vagy az elmúlt 10 század összes nigériai halottjára). Dehát Tata, nyugodtan vedd hozzá, az afrikai AIDS-et a zsidók kreálták, no meg állítólag a maláriába is van valami cionista beütés. De a legnagyobb genyóság a zsidók részéről, hogy ők találták ki a gorillát, hogy legyen kire hasonlítaniuk azoknak, akik szerint ők tehetnek több millió valakik haláláért Nigériában manapság.

Carnivora (törölt) 2008.02.05. 10:39:00

Tomcatnak el kell adnia a pólóit aztán a célközönsége ez a sötét réteg az influenza is kis mikroszkópikus zsidókból áll ... :D:D csak azt elfelejtette Tomcat, hogy a kedvese zsidó vallásjog meg a nürnbergi törvények szerint a gyereke is zsidó származású lesz, aztán majd együtt üti az elvtársakkal? :D

dowNLoad 2008.02.05. 11:35:04

A rabszolgaságot nem keverném ide, mert nem a legelőnyösebb a zsidókra nézve, de azért itt egy dok.film:
www.prothink.org/2007/12/jewish-role-in-african-slave-trade_29.html

Carnivora, (te sem tűnnél fel Nigériában erősen lebarnulva) Tomcat valószínű ÉSSZEL/NEVELÉSSEL próbálja majd a géneket a helyes irányba fordítani, meg a NEM CIONISTA zsidókkal semmi gond nincs. A gond azzal van, hogy ők nem olyan szervezetten együtt tevékenykedő massza (mint a maffia) és nem tudták kiirtani a CIONISTA ESZMÉT!
www.prothink.org/2008/01/hr-1955-death-of-anti-zionist-movement.html

Carnivora (törölt) 2008.02.05. 13:40:30

dowNLoad 2008.02.05. 11:35:04

Cska pár kis apróság.
Tomcatnak kellene tudnia a leginkább, hogy milyen a média felelőssége onantól, hogy nem egy célcsoportról folytat kommunikációt, hanem egy egész csoportot támad persze utólag apró betűvel hiába teszi mellé, hogy csak ezzel azzal van bajom a csoportból az egész csoportot támadni fogja a droidsereg. A történelmi tapasztalatok alapján pedig már volt pár vérfürdő ilyen Tomcat, kuruc féle produkciókból a droidsereg meg nem éppen arról szokott híres lenni, hogy osztályozza, hogy ez most jó zsidó ez nem jó ez jó cigó ez nem jó ...

Pákóizmusnál tartunk, ha v.ki hasonlít rá az te vagy, mert kb. Pákó lengetett olyan szinten kart - amiről fingja sincs - , mint amilyen hevesen te ezt a cionista hablatyot lököd. A cionizmus nem több nem kevesebb, mint az izraeli zsidó nacionalizmus nem szól semmiféle világösszeesküvésről stb. ugyanaz a kategória, mint amikor mi kivonulgatunk június 4.-én a nagykövetségek elé kiabálni, hogy Vesszen Trianon! a zsidók meg nem csupán kiabáltak anno, hanem ésszel, pénzel, és fegyverrel visszavették a földet amit maguknak gondoltak lásd. Biblia.

dowNLoad 2008.02.05. 16:20:35

Carnivora, WAKE UP! ha egy csoport AZONNAL összezár, ahogy az ő degenerált, pszichopata, FANATIKUS tagjait megtámadják, AKKOR AZ EGÉSZ CSOPRT VÁLLALJA A FELELŐSSÉGET! SORRY! MAgyarország is kollektíve lett megszopatva, aki nem tett semmi rosszat, az is! Ilyen az élet. De a cionista degeneráltaknál csak egy veszélyesebb van: A fanatikus cionist, akinek VAN PÉNZE! Ugyanígy MINDENFÉLE fanatikus vallási szélsőséges ELMEBETEG, EGY RÁKOS DAGANAT, amit ki kell vágni, amíg még lehet. (hullani fog a forgács VAGY az egész megpusztul, 3. lehetőség nincs, mert megváltozni nem akarnak)

tata86 2008.02.05. 16:36:56

kössz medve, élmény veled társalogni. Ha legközelebb ide jössz kommentálni, kérlek a bejegyzésed előtt írj egy hozzászólást ami szerinted az én antiszemitanáciszélsőhorthyfasisza véleményemet tükrözi az én nevemben. Esetleg tegyél egy "*"-ot a végére, és akkor könnyebben tudsz fröcsögni...
Elmondtam, hogy hogy jönnek ide TCék szerint a zsidók, erre neked honnan jön az hogy ez az én véleményem? Ha azt írom hogy nem vagyok külpol szakértő az neked miért jelenti azt hogy külpol szakértőnek hiszem magam? Vagy te ezt következetesen leszarod?

carnivora: "A történelmi tapasztalatok alapján pedig már volt pár vérfürdő ilyen Tomcat, kuruc féle produkciókból a droidsereg..." hagyd már ezt a szart, pont olyan mint ha az egyházakat ma az inkvizícióval baszogatnád. Kitizáld (szidjad, gyalázd) Tc-t meg a kurucot a jelenlegi munkájukért, de semmi közük a holokauszthoz.
Cionizmussal kapcsolatban meg egyetértek veled.

ui: mindjárt itt a 666. hozzászólás xD.

Carnivora (törölt) 2008.02.05. 16:52:03

tata86 2008.02.05. 16:36:56

Nem egészen ugyanaz a sztori ...

tata86 2008.02.05. 17:32:06

hát volt talán egy kis csúsztatás benne ;)
és abban is amit te írtál. El kéne felejteni ezeket a régi címkéket... se tc se a kuruc nem veszélyes a demokráciára sem egyik kisebbségre sem.

Devil Inside 2008.02.05. 17:52:41

Medve!
Ne kavarj össze, az afrikai aidsről a katolikus egyház és legfőképp a pápa tehet. ;-))

noname 2008.02.05. 18:30:16

Devil, az aidsről inkább
1. a majombaszó niggerek tehetnek höhöhö nem kell a majmokat kurkálni höhö meg nyersen majomagyat zabálni. :)

2. illetve a felajzott szekszuálisan túlfűtött négerek, akik még a saját anyjukat is meg a szomszédasszonyt is meg a Molnár Anikót is höhö :)

3. a katolikus egyház meg évszázadok óta azt mondja, hogy okosan a szexszel, ne csináljátok csak úgy, ész nélkül, mindenkivel, mindenhol, mert hogy vannak következmények -- és tényleg! Úgyhogy akinek az óvszer tiltása a baja, azt meg úgyse érdekli, amit a pápa mond, csak keres egy ürügyet.
Ez pont olyan, mintha valaki csakazért is bőrfejűtől követelne Bódiguszti-kazettát, vagy vegetáriánustól sztékfűszert, vagy eszkimótól napolajat, biciklistől vezérműtengelyt :)

pl. indiában a távolsági teherautósöfőrök terjesztik az AIDS-et, hatékonyan, pedig nem is katolikusok.

tata86 2008.02.05. 18:35:20

JEEEEEEEEEEEEEEEEeee XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

SZÉJTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐN!!!!

666. komment!!!!

noname 2008.02.05. 19:26:53

Tata, ez egy méltatlan, felelősségtelen, nem európai számfetisizsta megnyilvánulás volt. Határolódj el!

noname 2008.02.06. 02:58:05

senkinek se kell Pákó :(
meghalt a topic :(

Carnivora (törölt) 2008.02.06. 07:01:57

Hívd meg v.mi családi összejövetelre lepjen meg mindenkit egy csokifasszal ...

noname 2008.02.06. 09:03:57

Carnivora,
én szalagavatóra gondoltam a fiút :) vagy betlehembe szerecseny királynak :) No, hát nehéz reciklálni egy zs-kategóriás celebet :)

dowNLoad · http://www.rense.com 2008.02.06. 19:00:49

Kösz szamárfül, ezt a képet akartam berakni, csak a fos spamellenőr mindig kiakadt. A libsik megőrülnének, hogy mennyi ilyen van Délkelet-Ázsiában, és nem hajlandók bevallani, hogy ők rasszisták:) (van akinek a homlokára van tetoválva, vajon kapna-e vízumot?

Randall 2008.02.06. 22:23:54

Carni, ez kemény volt!

dowNLoad · http://www.rense.com 2008.02.07. 00:48:19

ITT A PONT! PÁKÓ HAZÁJA
www.bombagyar.hu/index.php?post=587&commentstart=10#comments
Aztakurva, én is jártam 1-2 súlyos helyen, de ehhez képest kutyaf@sza volt, vagy inkább hawaii. Pákó sokkal nagyobb szarban vagy, mint mi. Az ő országa tényleg kvázi, anny esélyük még van, hogy ŐK még mernek baltát fogni, és ütni.

2008.02.12. 05:26:00

tényleg, most van valami hír pákóról, vagy eltűnt a süllyesztőben?

Baluci24 2008.04.23. 13:55:55

Annak aki előre örült volna,hallottam nagyon biztos infót a tv kettő egyik dolgozójától,hogy látta Pákót bemenni forgatásra a tv2-be.Megkérdezte és mondta,hogy májusban a claudia showban lesz újra látható ez a feket jó arc csoda.Ugyhogy becummoltátok:)
Pákó ujra visszatér,mert szügség van rá.
Egy fan..

GOMBÓCKA 2008.05.06. 12:42:49

Pákó már bánja .... nem kicsit... nagyon:DDD
de! megitélésem szerint nem akkora nagy bűne van szegény szerencsétlen f@sznak, mint amennyire felfújták! hiszen ezt a vak is látta!!! azt sem tudja miről és kiről beszél.... na de ha mégis van bennünk 1 kis jóindulat:D és feltételezzük erről a szerencsétlenről, hogy tudta kiről és mit.... nos azon sem kell csodálkoznunk! hiszen volt mit, és miből tanulnia... másról sem szólnak a hírek! a média,és itt még a kis román roma gyereknek is szabadon van ki-be járása 11 évesen! csupán csak "megélhetési bűnözés" céljából!!! és ezt mutogatjuk,azt remélve a saját gyerekeink is...-vagy rettegve mennek az utcára, vagy ők is beállnak ebbe csapatba... hiszen jah.. itt mindent lehet! akár még késsel is emberekere törni! Élvezik a hatalmat!!! És mi ezzel nem tudunk mit tenni???? nos.. mint gyakorló 2 gyerekes anya... ja és mellesleg még roma is(ezt utálom, maradok inkább a cigánynál^^)... szóval mélyen felháborít ez a viselkedés és a tehetetlenség is!! néha úgy érzem lesütött szemmel kell közlekednünk... de miért is? mert van 1 bizonyos réteg népcsoporton belül is aki képtelen kiszakadi abból a környezetből, aki képtelen a polgárosodásra!! az ehhez hasonló emberek miatt kell nekem is szégyenkeznem????? de miért kérdem én? rossz az ha dolgozom? rossz az ha "csak" 2 gyereket szültem? rossz az ha a gyerekeimet iskolába járatom? rossz az ha építem a házamat? rossz az ha nem tartom a markom a segélyekért? rossz az ha nem háborodom fel azon ha cigánynak neveznek?? ezzel én is megélhetési bűnöző vagyok, mert élhető életet teremtek a családomnak? ebben mi rossz van? mert igen is cigány vagyok én is!!!és igen is jogom van ehhez az országhoz épp annyira mint a tisztavérű magyarnak!!! aki lehet hogy pont olyan cigány mint én... elég tudod 3 generáció és feledésbe merül a múlt:D de még az is előfordulhat hogy a tisztavérű magyar neve éppenséggel weisz:D... vagy urambocsá ősmagyarunk Pákó, aki szálasi lábát csókolná ha tehetné, és ha esetleg tudná is kiről van szó!!!
Ennyire nagy a vágy az emberben.. még pákóban is arra hogy megfeleljen... mert akár mennyire is cigányozik és zsidózik szegény szerencsétlen, neki is épp olyan nehéz:D mint más "kisebbségnek " de!!! velünk ellentétben neki akkora a tehetsége a seggnyalásra amit mi évekig csak ellesni tudunk tőle!!! sőt valamilyen szinten ő is kihasználja épp úgy az országot mint más ingyenélők!!
tehát... hm.. tehát olyan mindegy én mit gondolok,vagy mit gondol épp a másik fél!sőt... még az is előfordulhat hogy engem is le rasszistáznak:D mellékesen megjegyzem, ez nem csak a "fehérek" kiváltsága:DDDD(mellesleg én sem vok fekete:D)
Pákó pedig maradjon inkább a szórakoztató iparban:D az adidejadidit,vagy a "csokifasz" ajándékozása sokkal jobban áll neki mint a Hitlerezés:D bár 3. nekifutásra értette csak meg:) és remélem neki is tanulságként szolgált ez az ügy... nem muszály mindenkinek megfelelnünk!!!!

GOMBÓCKA 2008.08.15. 15:46:51

Utóhang....!

Kertész Lóránt Dunakeszi C.K.Ö. elnöke Heves megyében toboroz tagokat, az önkényesen! megalakított ,családtagokból álló Országos Roma Polgárjogi Mozgalom önkényes elnöke.
Heves megyében lejárt szavatosságú Konzervekkel toborzott több településen is tagokat.
2008. 08. 10.-én . A Roma Polgárjogi mozgalom mindig arról volt híres, hogy megválogatja tagságát, értelmes becsületes embereket választanak a testületbe ,illetve tagoknak...... ehhez képest kertész Lóránt nem válogat sem az eszközökben sem az emberekben! csúnyán megvezeti becsapja az embereket, és magukra hagyja őket.
Ez az ember az országos Cigány Önkormányzatból, és az MSZp,.ből is ki lett zárva.

Ilyen emberek jellemzik manapság az R.P.M.-et.

Tisztelettel: Akit becsapott Kertész Lóránt....

A teljesség hiányában..........................

GOMBÓCKA 2008.08.15. 22:30:55

Szemfényvesztés.

Kötelező e a megtisztulás a romák körében is?....... avagy ezek vagytok ti romák.!!!


Farkas Antal az O.C.Ö. elnökhelyettese 2006.-ban a cigány önkormányzati. Választás után Kolompár Orbánt az O.C.Ö. Elnökét a fekete földig- alázta- gyalázta , 2008 év elején Kolompár Orbán az O.C.Ö. elnökhelyettesévé választotta. Mekkora bűnt követhettek el ők ketten, ha 2 halálos ellenség egymással kezet fogott ezek után is. Farkas Antal a roma közösségfejlesztők országos elnöke több súlyos erőszakot is elkövetett köztük közel 4évet ült börtönben, egy brutális bűncselekmény miatt melyet az édesanyja mondott el stábunknak. Sógorával együtt brutálisan elkövetett nemi erőszakot és olyan súlyos bűncselekmény mint a nemi erőszak, még mind nem volt elég.... az égő cigaretta csikket nyomta el a fiatalkorú lány testén, akit bekábítószereztek, továbbá a fiatalkorú lány nemi szervébe az égő cigarettát nyomkodták. Ma is több súlyos bűncselekmény eljárása folyik ellene ez jellemző az O.C.Ö. -re hogy ilyen embereket nevez ki. Illetve a Heves Megyei MSZP szervezetének egyik közkedvelt figurája.
süti beállítások módosítása