Majálisok
2008. május 02. írta: TuRuL_2k2

Majálisok

 Íme megkésett beszámolónk a tegnapi majálisokról.
 
 Először a Városligetben a Munkáspárt rendezvényéhez volt szerencsénk, ahol Thürmer Gyula egy teherautó-platóról jelentette be, hogy lesz még szocializmus Magyarországon, s örvendezett, hogy mind jobban megtanulunk sztrájkolni. A Munkáspárt ifjai, a Baloldali Front kubai és venezuelai étel- és italsátorral várta a kommunizmussal sztrájkoló munkásságot, a z egyébként burzsuj-gyanús koktélokat ötszázér' kínálták.






 Thürmer ejtett néhány keresetlen szót a kétszáz méterrel arrébb sátrazó nagyobbik utódpártról is, akik szerinte húsz éve még az első sorokban tülekedtek az ingyen sörért és virsliért, ma pedig - a szocializmust megtagadva - a legnagyobb kapitalistákká váltak. A szocialista nagyszínpadot hátulról szemlélve először nehezen forgó nyelve és kínos viccelődése alapján Sas Józsefnek tippeltük Koós Jánost. Aztán jött a politikai blokk, ahol előbb Burány, majd Gyurcsány éreztek együtt nagyon a munkássággal, s sztárolták a tiszta szocialista (nem ám kisebbségi!) kormányt. Burányt a konferanszié bátorítása ellenére is csak a mögé felsorakoztatott élőkép tapsolta meg igazán, ők viszont kínosan hosszan. Gyurcsányt jóval nagyobb taps fogadta, a színpad előtti húsz méteres sáv hardcore szocialistái nagyon örültek Ferinek, a rét távolabbi részein már csak nagyon szórványosan csattantak a munkástenyerek. A játékpisztolyrántásról lemaradtam, mikor odaértem, akkor már három-négy gorilla feküdt a vörös pólós merénylőn és az összetört sörpadokon. Az esemény szemtanúi szerint a felbújtó a delikvensünk mellett heverő, üres konyakosüveg lehetett. A közelben álló nyugdíjasoktól nagy tapsot kaptak a köztársaság védelmezői, miközben vitték ki az ártalmatlanított fegyverest. Ferenc eközben épp ott tartott, hogy ő tudja, milyen érzés hajnalban kelni havi 60-70 ezer forintos fizetésért. A hangja szokatlanul rekedtes/remegő volt, de ígérgetésre azért futotta: túl vagyunk a nehezén, idén már több lesz a nyugdíj, több a fizetés.






 Ezután következett privát, reakciós majálisunk a vár déli rondellája alatt. Némi fennakadást okozott, hogy telefonon sehogy sem sikerült zenészeinket elnavigálni a helyszínre, ezért személyesen kellett értük menni a Szentháromság térre és átkísérni a reakciós pokrócok melletti fák alá. Bő tucatnyian jöttünk össze a délután folyamán: Pista értő hegedűmuzsikája és kollégájának kevéssé értő gitárabuzálása mellett élveztük Feind rozéjét, a nap sütését és beszéltünk meg olyan fontos kérdéseket, mint a magyar felsőoktatás és a nyomtatott sajtó helyzete - egészen a napnyugtával érkező zivatarig.





A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5451456

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció - a polgári underground blogja 2008.05.09. 12:11:40

Gyurcsány szántott, vetett és aratni készül Gyurcsány Ferenc láthatóan a végletekig el van szánva arra, hogy csinálja a finomat a népnek, a köztársaságnak. A Metrónak adott mai interjújában mondja: „Számítottam rá, hogy az első két év nagyon ne…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dowNLoad 2008.05.02. 21:15:25

ATYAÚRISTEN!
mf.index.hu/player_ng.swf?file=/belfold/majus1
KÖVETELEM AZ IQ ALAPÚ MEGKÜLÖNBÖZTETÉST, LEGALÁBB A SZAVAZÁSRA!!!!

dowNLoad 2008.05.02. 21:17:19

A SÁRGARUHÁS MILF telefonszámát megkaphatom?

-Claude- 2008.05.02. 21:41:48

JÉZUS ATYA ÚRISTEN, ez az indexes video nagyon büntet. És mi ilyenek között élünk??? És ezekből még sokkal öbb van??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.05.02. 21:45:52

dowNLoad:
Khmmm. Félreérted a családi kötelékeket. :)

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.05.02. 21:56:08

Az indexes video, mint szokott lenni, zseniális:).

Amúgy jók ezek a képek egymás után, asszem eléggé látszik a kontraszt szoci törzsbázis és a Reakció köre között:)...

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.05.02. 22:18:47

Turul,
Downie nem kérdezett a családi kötelékek felől, csak a telefonszámot kérte :)

plastik02 2008.05.02. 22:32:04

"KÖVETELEM AZ IQ ALAPÚ MEGKÜLÖNBÖZTETÉST, LEGALÁBB A SZAVAZÁSRA!!!!"

végre szívemből szólsz dawn, mégha magad ellen is.

sárga felöltős kisasszony ugye nem lola??

csodarabbi (törölt) 2008.05.02. 22:36:50

"Amúgy jók ezek a képek egymás után, asszem eléggé látszik a kontraszt szoci törzsbázis és a Reakció köre között:)..."

Régóta látogatom ezt az oldalt, istenbizony valahol tényleg kedvelem, de mégis mindig rossz lesz a kedvem, amikor ilyen mondatokat olvasok. Ez a tömény lenézés szerintem gyomorforgató. És különben is, balfaszok minden oldalon vannak. De azt is mondhatnám, hogy a reakciós majális képei egy szdsz-rendezvényen is készülhettek volna (a létszám már biztos stimmel hozzá :)). szóval nem értem, minek ez az egész urizáló hozzáállás. ettől biztos nem lesz underground a dolog.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.05.02. 22:46:17

Fletó tudja legjobban milyen 60-70 ezer forintból élni... Na ne már
Ezt csak az tudhatja, aki élt már/él abból.
Ígérgetni, légvárat építeni tudott.

Biztos, h jobb volt a blog majálisa.

Megnéztem a videót: még mindig vannak akik azt hiszik, h GyF visszahozza a 3,60-as kenyeret??

Még a naptárban is szerepel: a munka ünnepe. Ennyi. Rövid válasz, mit ünneplünk.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.02. 22:53:10

Turul,

azt ne mondd, hogy a hölggyel családi kötelékben vagyol!

Amúgy a zindexes videó tényleg üt - ismét.

judge dredd (törölt) 2008.05.02. 22:55:56

"KÖVETELEM AZ IQ ALAPÚ MEGKÜLÖNBÖZTETÉST, LEGALÁBB A SZAVAZÁSRA!!!!" Ha másban nem is foguk egyet érteni, ebben biztosan. Feca tudja milyen 60 ruppóból élni? Komolyan, az én pofámról ég a bőr. Mondjuk egy ilyen rendezvényen egy ilyet is el lehet sütni. Azért ezekből a mondatokból látszik, micsoda arcátlan, ignoráns, gerinctelen szemtelen, sunyi szemétládából lesz a politikus. Esküszöm, egy tetves rablóban is több a becsület, mert az legalább odaáll eléd és úgy veszi el a pénzed. És még a látszatát sem kelti annak hogy érdekli, ha ott vérzel el előtte. Még mielőtt jönnének az átgondolt, szétérvelt fideszezések meg egyebek, az összes honatyára gondoltam némileg túlfűtött mondandómmal. De egy szint alatt nálam is szakad a cérna.

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.05.02. 22:56:25

"Ez a tömény lenézés szerintem gyomorforgató."

Milyen tömény lenézés? Én csak arról írtam, hogy kontraszt van, de hogy melyik oldal milyen, arról egy szót sem. Legfeljebb te ezt értelmezted valahogy, de az már a te dolgod. Rossz, aki rosszra gondol. Ejj-ejj! :DDD

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.05.02. 23:16:09

az indexen videó jó, csak az a baj, hogy kisgyerekeket is szivatnak, amiben nincsnek igaza a tbg-nak.
A 3,60-as kenyeret nemcsak GyF igéri manapság.

HgGina 2008.05.02. 23:17:54

Az egyik képen van ugye a Baloldali Front weblapjának címe. Gondoltam megnézem, hátha van rajta valami jó kis recept.

No, eszébe ne jusson senkinek felmenni a lapra. Ugyanis egy trójai vírust akar a lap telepíteni. Automatikusan akar egy exe file-t elindítani. Kimentettem a képet, ha esetleg nem szeretnék ezt is letagadni. Szerencse, hogy a védelem nálam rendben van.

Úgy látzsik, ez a neokommunista csürhe, élén a lap bejegyeztető Székely Péterrel (ld. domain.hu) vírusterjesztéssel akar beférkőzni. Az ilyen lapokat hivatalból töröltetni kéne, és valami rohadt nagy büntetést a nyakukba varrni. Mondjuk 25 év kényszermunkát, hólapátolást Szibériában. Hogy lefagyjon az összes ... szervük.
Remélem, hogy hamar kipusztul ez a csürhe.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.05.02. 23:18:08

azt nem mondtam el, hogy amikor hallottam GyF beszédét rosszul lettem. Nem értem, hogy pontosan mit is gondol ez az ember a költségvetési szigorról, meg hasonlókról.

csodarabbi (törölt) 2008.05.02. 23:40:44

Ha a soraid mögött nincsen lenézés, akkor a kommentem tárgytalan. Ha van, csak nem szeretnéd mindenki előtt ideírni, az pedig a Te dolgod, én csak leírtam az ezzel kapcsolatos ellenérzéseimet, amiket gondolom mások is megértenek itt. Amúgy bizony hajlamos vagyok rosszra gondolni, legyünk elővigyázatosak ugyebár. üdv

beleszolok 2008.05.03. 00:12:19

A videó jó lenne, ha normalizálva lett volna a hangerő. Nem lenne hülyeség némi profizmust csempészni a munkába.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.05.03. 00:19:01

a videóval ténsleg csak annyi a baj, h gyerekeket is szivatnak

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.05.03. 00:57:47

Na aki ezekutan barmelyik oldalra is szavaz a kovetkezo tombolahuzasnal, az megerdemli amit kap.

HgGina: Ne terjessz rem- es alhireket.
> No, eszébe ne jusson senkinek felmenni a lapra. Ugyanis egy trójai vírust akar
> a lap telepíteni. Automatikusan akar egy exe file-t elindítani.

Weboldalak nem tudnak 'telepiteni'. Elinditani meg aztan vegkepp nem. Raadasul meg csak az sem igaz, hogy felajanlana egy exe-t letoltesre. Vagy fertozott a geped (ez a naiv es joindulatu feltetelezesem) vagy hazudsz.

rockjano 2008.05.03. 01:18:53

A realitáshoz azért anyit hogy GyF-nek volt olyan idôszaka amikor egyáltalán nem volt gazdag. Ma persze más a helyzet, de mondjuk a másik oldalon sem éhezik senki.

Én spec. nem is szeretném ha akárki vezetô politikus rosszul élne, nem érdekünk az nekünk...

A menedzsereket meg kell fizetni, ha meg nem mûködnek jól el kell küldeni ôket... ennyi

jano

Alfonzhal 2008.05.03. 03:35:48

Szerintem a Reakcióék lúzerek! Hahahaha!

Paranoid Android2 2008.05.03. 07:05:11

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy a sárgaruhás hölgy nagyon fotogén.
Ki a fenét érdekel a fletó? Így tavasszal?

huta9020 2008.05.03. 07:33:16

"A realitáshoz azért anyit hogy GyF-nek volt olyan idôszaka amikor egyáltalán nem volt gazdag"
Az igazsághoz meg annyit, hogy az emberek 99%-nak CSAK olyan időszaka van, amikor egyáltalán nem gazdag.

states 2008.05.03. 08:22:23

Egy miniszterelnöknek látszó személyre ráfogtak egy fegyvernek látszó tárgyat, avagy egyre több embernek nyílik ki a zsebében a vizipisztoly GY.F. beszédeit hallgatva...

lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2008.05.03. 09:13:11

Azert a szerencsetlen atvertek vedelmeben erdemes megjegyezni, hogy a dowNLoad altal becitalt video tavalyi vagy tavalyelotti vagy meg regebbi. De hogy minimum tavaly mar lattam, az biztos. Hal' Istennek, ma mar nem mennenek ki ennyien fletot eljenezni. Azert pl. megneznek egy idei videot a maszop majalisrol...

zoli27 2008.05.03. 09:27:11

mf.index.hu/player_ng.swf?file=/belfold/majus1
A kopasz, szemüveges csávó olyan, mintha Fábry róla formázta volna "Tüdő" figuráját.

A video király!

Ami a Feri elleni vízipisztolyos merényletet illeti: tegnap a Tényekben egy személyi biztosítással foglalkozó szakember (aki pl a pápát is védte, amikor itt volt) azt mondta, hogy nem érti, a miniszterelnököt miért nem menekítették ki a színpadról, miközben a merénylőre öten is ráugrottak. Azt mondta, ő ilyet még nem is látott (...)
A Tények azért gyorsan kompenzált is: egy Kennedy elleni merénylethez hasonlították a vízipisztolyos akciót.

zoli27 2008.05.03. 09:29:24

"Azert a szerencsetlen atvertek vedelmeben erdemes megjegyezni, hogy a dowNLoad altal becitalt video tavalyi vagy tavalyelotti vagy meg regebbi"
Istvan, ezt honnan veszed? Ez a mostaniról készült...

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.05.03. 09:36:28

zoli27:
Istvannak van igaza, tavalyi a videó.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.05.03. 09:40:17

a poltikia olyan, mint a sárgaruhás nő
egyszerű ember nem fér hozzá

zoli27 2008.05.03. 09:47:39

turul, Istvan,
Tényleg nem idei. Én is most néztem utána az indexen. Bocs, Istvan!

ÁrPi 2008.05.03. 13:18:56

tölgy 2008.05.02. 22:18:47
"Turul,
Downie nem kérdezett a családi kötelékek felől, csak a telefonszámot kérte :)"

Implicite a "milf"-ezése is egy "kérés"..
Azt hihette downie, hogy a zöldruhás kicsilánykának játékmacit mutogató csinos hölgy egyben anyukája is.

Tölgy, search by google:
en.wiktionary.org/wiki/MILF

Értetlenül állok Downie demokrácia-visszaszorítási törekvései előtt:

" KÖVETELEM AZ IQ ALAPÚ MEGKÜLÖNBÖZTETÉST, LEGALÁBB A SZAVAZÁSRA!!!! "

dowNLoad 2008.05.03. 13:25:00

MICSODA?? A tetű zsindex kitett egy TAVALYI VIDEÓT???? (híradóban is tavalyi hírek mennek???)
Ez jellemzi, hogy MILYEN MÉLYRE SÜLLYEDTEK, pedig ujpéter ígéretes tehetség volt, most már örökre az is marad.
VISZONT a humanoidok, akik kimentek, azok már akkor is súlyosak voltak, milyen lehetett az idei??

EZ a legjobb, ez tényleg HÜLYE, látszik az ŐRÜLET a SZEMÉBEN!!!
index.hu/politika/belfold/dklara9462

Gabe2 2008.05.03. 15:17:06

Látom Down, nem minden MILF-re kattansz rá...

Google 2008.05.03. 16:03:20

A Hirszerző sem volt kutya, egy 2005.10.17-ei cikkel adózott a Fidesznek és május elsejének,
Fidesz: majális-paródia neoliberális Orbánnal!

NL, te kit szeretsz, na jó, kedvelsz?

Téglagyári Megálló 2008.05.03. 19:46:24

Mindenki sajnálhatja, aki nem vett részt a majálison. Tény, hogy nem voltak tömegek a rondella alatt, de ahogy hallom, Fletó majálisán sem voltak, pedig ő ismertebb, mint Turul_2002. Turult egyébként nem merényelte meg senki vizipisztollyal, így nem kerültünk be a híradóba. A hölgyet pedig kéretik még verbálisan sem molesztálni, ejnye-bejnye, hát milyen reakciós modor ez?

tevevanegypupu 2008.05.05. 10:06:53

Marlene Dietrichet kerdeztek meg egyszer, mit nez meg legeloszor egy ferfinel? A valasz: a feleseget.

Playmobil Soldat 2008.05.05. 15:58:43

Úgy látszik ide is olyanok írogatnak, akiknek csak az a lényeg, hogy szőke legyen, meg feltűnő színes ruha és kész is a nő. :) Pedig van választék bőven.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.05.05. 16:24:26

Playmobil :->

Meg kell mondjam, hogy az MSZP-Kommunista Párt közös május 1-i felvonulásán is voltak szép lányok, főleg a mazsorettek. De ez valahogy engem egyáltalán nem tudott meghatni. Nem csak azért, mert a mazsoretteken kívül csak alig egy-két jobb arcot lehetett látni, hanem azért is, mert a női nem, különösen nőstényi mivoltában mindent képes betölteni, mint a víz.

Így aztán számomra tök mindegy, hogy a szép nő, akit látok, éppen hol áll. Én férfi vagyok, és az számít, hogy én hol állok. A nők meg kövessenek, ha akarnak.

nénike · http://mandiner.hu 2008.05.05. 16:53:22

Nono!

Láttam én már jó nőt nagy szomorúságban. Mert a férje mást gondolt a napi politikáról.

Egyébként, ha jól vettem ki, Turulné bújt sárga ruhába elsején. Jó Madár ;)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.05.05. 16:59:35

Nénike,
én is láttam (bár eszembe jutott ez is: miért ment hozzá)? De egyébként pont erről is beszéltem: jó nők szinte bárkinek az oldalán lehetnek. Ld. pl. a sárkányokat. Szóval, királyfiak, csatára fel.

(Egyébként szerintem jól vetted ki ;> )

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2008.05.06. 16:15:32

Mi az hogy "molesztálni"?

A régi szabály: nem lehet minden csinos nőt megizélni. DE TÖREKEDNI KELL RÁ!

Ennek jegyében teljesen jogos, hogy telefonszámot-címet kérnek egyesek.

Téglagyári Megálló 2008.05.06. 17:11:44

Molnárgöri, nem vagyunk egy platformon.

tevevanegypupu 2008.05.06. 17:38:23

A barna hosszuhaju, szurketrikos, cigarettazo lany is ugyanolyan helyes mint a szoke, csak mivel a ruhajanak szine nem olyan feltuno, ezert nem lehet annyira eszrevenni.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.05.06. 17:43:41

Látod, Turul, nem érdemes föltenni képeket, mert ennek fényében a köv. Reakciós összejövetelen majd egy csomó kiéhezett férfiembör fogja csorgatni a nyálát.

[...|.]

Téglagyári Megálló 2008.05.06. 23:40:50

Ja és MG, úgy látom, téged is elragadott a CAPS LOCK :-)

A kiemelt részt olvasva nem is tűnik akkora badarságnak, amit erről írtam...
süti beállítások módosítása