Polgári pornó
2008. június 03. írta: nénike

Polgári pornó

 Azon ugye nem fogunk vitázni, hogy a Helyi Téma a konzervatív – liberális - szocialista háromszög melyik sarkában keresendő. Nekünk is ott figyel mindig a postaládánkban. Persze erősíteni kell az olvasottságot, hisz mit sem ér a terjesztett példányszám, ha a termék fele az olvasás előtt már a nagy fekete iktatóba kerül.

 Gál Gyula, a lap Napi ÁSZ-tól átcsábított főszerkesztője, érző szívű ősbulvárosként neki is állt elvinni az irányultságot könnyedbe. Ám az olvasott, idős, de kispénzű nénik és bácsik sokkal inkább a tojás árának változására izgulnak, mint két feszes görögdinnyécskére, ergo a gidákat át kell pozícionálni. Ezért is csippentettük fel doktor Sass Norbertként a minden idők legkurrensebb magyar pornósával készített, ám Semjén Zsolt modorában megkomponált interjút.

 A színésznőként aposztrofált jómunkásleány már-már a minden magyar családanya etalonjaként emlegetett Lévai Anikó babérjaira tör, amikor kifejti, hogy férje és gyermeke mindennél fontosabb, értük még a munkájával is képes szakítani. Teljes kitárulkozás kontra magánélet, mint múlt és jelen összebékíthetetlen ellentéteke dudorodik e cikkből. A csatolt fotó alapján ránézésre a női tagozat Somogy megyei alelnöke is lehetne.

 Mit lehet ehhez hozzátenni? Úgy vagyunk vele, mint Pataki Attussal: a régi, kemény, belemenős műsora hitelesebb volt. Háborgó lelkünk megnyugvást csak a képaláírásból meríthet: „Nem maradok munka nélkül.” Már nagyon várjuk Kapócs Zsóka személyes hitélményének érzékletes leírását, és persze Fresh Andi jelentkezését a pelenkázó mellől.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr93499770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gentry 2008.06.03. 17:55:03

Hegyirablo
Nem szégyen, de miért dolgozzon az ember, ha nem muszáj. Én speciel, ha megtehetném, egész életemben egy szalmaszálat sem tennék keresztbe, de sajnos ez nem adatott meg nekem.
A lányomat nem kell sajnálnod, nagyon jó a kapcsolat közöttünk, inkább baráti mint apa-lánya. Pont azért, mert nem tipikus apaként viszonyulok hozzá, a bizalmasa is lettem, a családból az egyetlen ember vagyok, aki tud minden ügyéről. Mert nekem nyugodtan elmondhat mindent. Most egyébként a kiscsaj már hónapok óta monogám kapcsolatban él, amivel én nem teljesen értek egyet, de elfogadom, ha ő ezt akarja. Ugyanis mi a nejemmel nem monogám kapcsolatban élünk. :) (Megj: a nejem nem azonos a lányom anyjával.)

gentry 2008.06.03. 18:01:21

tewton
Minden további nélkül összeálltam volna vele.
Egyébként a két nejem közt volt egy barátnőm, aki qrvaként dolgozott. Igaz, hogy nem költöztünk össze, de elfogadtam, hogy másokkal is kefél. Mondjuk őt úgy ismertem meg, hogy egyszer a vendége voltam. :)

gentry 2008.06.03. 18:03:42

tewton
Közben rájöttem, hogy réges-régen (még exnejem előtt) volt egy barátnő, aki pár évvel később választotta ezt a hivatást. Most egyébként egy gazdag olasz pasi nője.

Hegyirablo 2008.06.03. 18:04:25

Gentry, azért remélem nem te avattad fel! Bocs, én mérsékelten liberális vagyok, de nekem ez már durva.

gentry 2008.06.03. 18:07:43

Hegyirablo
Na ezt nem értem! Mármint azt, hogy attól, hogy az ember lazán áll a dolgokhoz, miért feltételezel róla beteges dolgokat. Elég szomorú, ha akét dolog Nálad egy kategória....

tevevanegypupu 2008.06.03. 18:08:36

Vajon Sharon Stone mivel foglalkozott es hogyan lett vilagsztar?? Elemi osztonbol nyilvan.(: Mi kis orszag vagyunk, nalunk nem olyan konnyu megszabadulni a kurva skatulyajabol. Es milyen nehez elhinni, hogy lehet belole szolid, kispolgari feleseg. Nagyon Viktoria korabeli meg a gondolkodasunk ebben a XXI. szazadban, nagyon-nagyon kispolgari.

gentry 2008.06.03. 18:10:33

Sorra, hogy a "dolog" szót háromszor is használtam két mondaton belül, de rohannom kellett és sajnos most i mennem kell. Tsók mindenkinek.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.03. 18:14:11

Hogy régen nem volt szopás, nyalás stb.?
Ilyeneket valaki komolyan leír?

Hogy nem tették közszemlére? Khajuraho templomai nem léteznek?

Nem a szexualitás léte vagy láthatósága a probléma, hanem 1. színvonala, 2. funkciója.

A média jelenleg a általánosságban "barbi" színvonalon van – az ún. "erkölcsös" hírek tekintetében is. Inkább ez a baj, nem annyira Michelle Wild, aki csinos és kulturált.

tewton 2008.06.03. 18:14:14

az a baj, hogy a "beteges" és a "laza" közt kívülállók számára a határ kicsit elmosódott.

teve,
Ms Stone-nak vannak pornóvideói?

Pötyy 2008.06.03. 18:20:38

Hegyirablo:

Miért gondolod, hogy a pornózás, prostitúció nem normális munka? Ha nem lenne szted nem lenne rá igény?
Tudom az érved az, hogy ez a könnyebbik út, mert minden további nélkül csinálhat valaki ilyen karriert.
A) Ez nem igaz, mert azért nem mind1 hogyan néz ki az illető (persze ez adottság kérdése, de mondjuk az értelmi képesség is az)
B) ennyi erővel az eladó sem végez normális munkát, mert hidd el eladó is lehet bárki (a minőség most nem releváns)

Francois Pignon 2008.06.03. 18:21:40

Sajnos a toplista élbolyából sem tudom mindenkiről, hogy kicsoda, de lehet rajtuk csámcsogni.
velvet.hu/celeb/hcdb/toplista
Elismerhetjük valakiről, hogy "ügyes" ha különösebb képességek nélkül közismertté és közepesen gazdaggá szopja magát. De talán még nem tűnök maradinak, ha nem társítom hozzájuk a "példa" és az "érték" kifejezéseket.

Francois Pignon 2008.06.03. 18:25:58

"Ez nem igaz, mert azért nem mind1 hogyan néz ki az illető"
Khm. velvet.hu/szex/porn080529/

Pötyy 2008.06.03. 18:26:50

Kivételek mindig vannak :) És neki sem mindegy, mert egy átlagos nőt simán kiröhögnek. A szép a menő meg a csúnya

Hegyirablo 2008.06.03. 18:27:17

Egymillió dolgot tudnék írni, hogy miért nem tartom annak, de a legjobb érvek, a lelki beteg volt pornósok, az a csaj, aki folyton kevesebb pornós időt hazudik a múltjába, a sok öngyilkos pornószereplő, a felsorolás végtelen.

Pötyy 2008.06.03. 18:28:25

Te nem vagy amúgy ilyen velvet spammer ;) Eddig életemben nem jártam ezen az oldalon, most meg a linkjeidnek hála kétszer is rövid időn belül :)

irrelevant 2008.06.03. 18:31:07

Vajon milyen lehet egy beszélgetés egy pornós csaj és a szülei között?

apa: - szervusz kislányom, miújság? milyen a munka?
lány: - semmi különös, köszi.
apa: - láttalak az Analgeddon 4-ben. váááó, hát a harmadik jelenetben olyan szájmunkád volt... anyádat igazán megtaníthatnád, komolyan mondom.
anya: - jajmár, te vén perverz csataló!
apa: - ...utána meg, amikor a hatos jelenetben tízen az arcodra élveztek... hát rendesen felállt nekem, pedig az apád vagyok.
lány: - óóóó, apa, olyan jól esik tőled a dícséret!

(ölelés)

Hegyirablo 2008.06.03. 18:31:09

Pötty, egyébként meg most mit írjak erre? Valaki pornózni akar, valaki meg több diplomát szerezni, aztán a társadalom majd megítéli, hogy ki a hasznosabb tagja, elimseréssel, megbecsüléssel, integrációval.

S mint tudjuk, a társadalom ítélete elég erős tud lenni.

Pötyy 2008.06.03. 18:31:51

Gondolom még nem hallottál a lelkibeteg, öngyilkos katonákról, rendőrökről. Az meg hogy valaki nem vállaja be, alighanem a társadalmi ellenállásnak tudható be, semmi másnak.
Mondjuk én speciel nem tartom normális foglalkozásnak a szórólapozást, mert arra nincs igény, és társadalmi haszna sincs. Itt legalább az első megáll a lábán.

egyenlítő 2008.06.03. 18:33:32

tewton:

Minta mindig volt, csak TV nem.

Pötyy 2008.06.03. 18:34:14

Ne értsd félre, nem mondom, hogy mindenki menjen pornózni, de azt sem, és ezt hangsúlyozottan nem, hogy mindenki szerezzen diplomát. Aki pedig dolgozik, függetlenül attól, hogy mit, az már egy fokkal jobb annál, mint aki nem dolgozik, legyen az bármily megbecsült, vagy bármennyi diplomája.

Pötyy 2008.06.03. 18:37:01

Még1 észrevétel, aztán mára ennyi:
"S mint tudjuk, a társadalom ítélete elég erős tud lenni. "

S mint tudjuk igen téves is, lásd mondjuk MO. 2008 tanárok, rendőrök kontra tévésztárok

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.03. 18:37:28

Ötvös Péter, látod, téged is megnevettet a dolog.

Hegyirablo 2008.06.03. 18:37:38

Nem is az a baj, ha valaki pornózik, én is nézem ha kell, mint írtam (bár sokra nem becsülöm szereplőit), a baj az, hogy úgy próbálják ezt beállítani a fiataloknak, hogy ez a követendő példa, s nem rendes szakma szerzése, munka keresése.

abdul 2008.06.03. 18:53:31

Ki a f.szt izgat egy gec.nyelő expornós lelki és családi élete?
Ez helyi hír?
Ráadásul, hogy szexuális kérdésekre is szakosodott szakértőként. Nevetséges. Mit mondhat: "...ha három fekával vagy, ahhoz, hogy elkerüld a biztos gátszakadást, én ajánlanám azt és ezt a síkosítót..."
Az erotika az nem pornó, a kurva meg nem szerető, aki meg csak beleélvez valakinek a szülőcsatornájába, az nem lesz csak ettől apa.
Bocs Vad Kati, az, hogy Te mit csinálsz, leszarom, de, hogy erről folyamatosan halljak, meg az összes pornósról, mint a hazai élet fontos kultúrális részéről, meg arról, hogy ezt ti erotikának hívtok, az szánalmas.
A kislány megjavult, már nem szív ki hat f.szt a kamera előtt.
És akkor mi van.
Egyébként meg a Helyi Hírek szánalmas. Ebből is látszik.

tewton 2008.06.03. 18:57:23

Pötty,
"Az meg hogy valaki nem vállaja be, alighanem a társadalmi ellenállásnak tudható be, semmi másnak."

namost ha valaki úgy lesz kurva / pornócinéc, hogy
1. tudja, hogy mi a társadalom véleménye,
2. tudja, hogy mit mond a gyerekének,
3. és fel tudja vállalni mindenki előtt, nyíltan, mert olyan lelki habitusa van, akkor legyen nyugodtan.

De amikor valaki nem ilyen kemény, kiöregszik (ha épen megéri), és marad a társadalom megítélése...
akkor megy a kozmetikázás minden szinten:

1. elkenik verbálisan: "felnőtt filmek" (pornó helyett), "színésznő," "művésznő" stb, köszönet a tv2-rtlklub-bulvársajtónak
2. jönnek a mentegető érvek: mindenki néz pornót, a pornó természetes; aki nem néz, az is néz, csak nem vallja be; ésatöbbi. Mindenki kurva, csak az, aki tiltakozik, az képmutató is, és megy a vinnyogás az "erkölcsi magaslatról," amihez ugye senkinek sincs joga. Csak annak, aki képmutatót kiált :)broáf.

Szóval én kíváncsian várom azokat az ex-pornós celebeket, akik nyíltan felvállalják a múltjukat. Mielőtt a gyerek be tudja írni a keresőbe a művésznevüket.

Hegyirablo 2008.06.03. 19:17:44

Tewton nagyon jót ír! Ha tényleg nincs ebben semmi szégyelnivaló, akkor miért nem vállalja fel egyik sem a valódi nevét, életrajzát, stb!?! Mint az igazi művészek!

tevevanegypupu 2008.06.03. 19:37:30

Pornozas altalaban nem maganyos foglalkozas, ahol egyedul - na jo olyan is van, de a teve elott azert ulnek - tevekenykednek lanyok. Nagy altalanossagban fiuk is vannak. Ugy kepzelem, hogy amig igeny van ilyesmire - evezredek ota van - addig kell legyen olyan is, aki vallalkozik arra, hogy ezt az igenyt kielegitse. Kulonben azt hiszem korra es nemre valo tekintet nelkul legalabb egy szexfilmreszletet mindegyikunk latott mar. Nem konnyu mesterseg, eros fizikum es lelek szuksegeltetik ehhez.

De az emberek igy vagy ugy tobbsegukben eladjak magukat mas teruleteken is, ahol kihasznaljak, megalazzak es raadasul meg sem fizetik oket. Ontudatlanul vallalnak olyasmit amit egy pornos lany vagy fiu tudatosan. Eros a hasonlat ugye? De azert van benne valami.

Ms. Stone sajat bevallasa szerint kihasznalta a "lehetosegeket", hogy pornofilmet forgatott-e azt nem lehet tudni, eddig meg nem derult ki.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.06.03. 19:40:53

Ha jól tudom, a tulaj a Kurírral bepróbálta már a jobboldali bulvárlapot. Nem feltétlenül hülyeség a koncepció...

tewton 2008.06.03. 19:47:58

teve,
ne keverjük össze a kukkolást a szexuális élettel. A pornó az elsőt adja. A valós világban nehézkes lenne meglesni, amint éppen egy / két fickó meg egy / két nő akciózik, de most letölthető, megvehető. Normális ember nem nézi, hanem csinálja.
Előítéletes vagyok? :)

tevevanegypupu 2008.06.03. 20:04:25

tewton
csak eppen azt akartam bonyolult modon kifejezni, hogy nagyon sok embernek ugy latszik szuksege van arra, hogy ilyesmit nezzen. Kulonben nem menne olyan jol az uzlet.

grupi 2008.06.03. 20:23:29

Vad Kati amikor korábban más csatornákon volt látható, akkor sem tudott kimagasló szinészi magatartást produkálni. Viszont jól szopott.
A kereskedelmi tévé sorozatában sem tudott bizonyságoit adni szinészi képességeiből. Itt is csapni való volt, és már a teste sem tette vonzóvá. Álítólag itt is megszopatták, (meg vele a nézőket is,) ezért telt be vele a pohár.
A szajhát ugyanis hiába bujtatják más gunyába, az azért csak szajha marad.
Én akkor láttam volna szivesen a sorozatot, ha Klára asszony is bemutatja képességeit. Így azonban nem volt ez más, mint a vele szereplő színészek elkurvásítása. Ugyanis egy normális szinész nem lép fel egy posztra, egy színre egy prostival. (Pénzért pornozó = testét áruló, vagyis prosti.)
Érdemes művészek maradnak ma szerep nélkül, mig a mások a szinészekkel és a szinművészettel kurválkodhat. Aki ezt szinművészként felvállalta, az mind szégyelheti magát, ahogy a szini társadalom is, ha eléggé el nem ítéli ezt a jelenséget.
Ennél már csak az lenne szebb, ha valamelyik ismert színészünk a jobb megélhetés okán a pornószakmába lovagolna át.
Ott biztos Oszkár lenne.

Szóval játszhatja az erkölcsös, meg az anyát a Kati, de azért csak az marad és az jellemzi, amit űzött. Vihet akár háyn gyertyát, a megváltást tőlem csak akkor kapja meg, ha majd összeáll gyurcsányival és mint förszlédit mutatja be a közönségnek az Opera páholyában, az ál-arcosbál gáláját követően.

katus is megmondta, hogy amíg éjjel ment Vad Kati műsora, addig nem nézte, de miután délutáni sorozatot keráltak belúőle, már ő is kedveli.
Ezért nem kizárt, hogy Feri is szerteni fogja.

tevevanegypupu 2008.06.03. 20:35:25

grupi
egymas mellett all mondjuk szaz no, meg tudod-e mondani, hogy kozuluk melyik volt prostitualt? Nem hiszem. Par ev mulva errol a lanyrol sem lehet megmondani, addigra elfelejtik majd.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.03. 20:58:29

Én nem tudom, honnan veszik egyesek azt, hogy MW erkölcsös szentet játszik. Vmi forrás esetleg?

:D

Tewton, egyébként ja, kicsit nagy az eltolódás manapság a nézés meg a tett között.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.06.03. 22:07:21

pedig mintha csak tegnap kenték volna össze a száját egy jelenetben többen is...
azok voltak a régi szép idők, amikor az ember tudta, ki-kicsoda - a kurva az kurva vót, a szent meg bigott.

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2008.06.03. 22:10:19

Rák,

jobbos bulvárlap? Az olyan, mint a katolikus pornó?:(((

X Y kronosz óra 2008.06.03. 22:15:25

Loxon

Senki nem mondta, hogy erkölcsös szentet játszik, itt az áll, hogy a lap ilyennek állítja be. (Persze hozzá tartozik, hogy ő meg nem jön azzal, hogy, de kérem, én nem színésznő vagyok.)

Invictus 2008.06.04. 00:58:21

Hegyirablo 2008.06.03. 17:16:33

Nem is a szopás-nyalást írtam. Bár prűdebb korszakokban az is olyan perverzitásnak számított hivatalosan, ami csak a prostik reszortja (erkölcsös nő nem élvezte a szexet, csak sötétben, paplan alatt csinálták, és pár perc alatt megvoltak vele, na nem ezt kívánom vissza a "konzervatizmus szellemében". :))
De az anal, a faustolás vagy a kiscsaj szeme közé spriccelés az kétlem, hogy 50 éve alap volt. Vagy 20 éve. A mai pornón (hangsúlyozom mai, 20 éve a SAT1 bugyuta erotikus filmjei, a Tutti Frutti, az Emmanuelle filmek, a Playboy volt "pornó" a többségnek... azaz akkoriban már VHS-en terjedt a hardcore is azért) felnőtt generációnál viszont...
Nem vagyok álszent, de ahogy hallom, a mai fiatal lányok bizony igen hamar hajlandók leszopni a szórakozóhelyen felszedett idegent, vagy készséggel belemennek a hármas felállásba is stb. Tisztelet a kivételnek.
A pornó igenis átalakította a szexuális kultúrát, a férfiak (fiúk) igényeit, illetve normává tett korábban is létező, de akkor sokkal kevésbé elfogadott (vagy csak szubkultúrákban elfogadott) dolgokat. Persze nem csak a fiataloknál, liberális szellemű 40-esek, 50-esek járnak swinger klubokba stb.

hiba 2008.06.04. 01:20:26

Mi az a faustolás?

Invictus 2008.06.04. 01:23:25

hiba, ökölszex, fisting :) Na jó azért az spec. nem számít azért annyira alapnak ma sem szvsz.

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.06.04. 01:29:32

"jobban örül egyetlen megtérő bűnösnek..."

Invictus 2008.06.04. 01:35:36

Gondolod megtért? :)
Jó tudom, templomban volt az esküvő. :)

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2008.06.04. 01:47:58

Nem tudom. De most kilépett abból az ótvar
sorozatból is. Fokozatosan hátrál ki. Lehet,
tényleg keres valami igaz, normális életet.
És képzeld milyen nehéz lehet ezt az ő
emlékeivel a fejében megtalálni.

tewton 2008.06.04. 02:06:15

Invictus,
"erkölcsös nő nem élvezte a szexet"
vagy legalábbis nem beszélt róla. az a sejtésem, hogy a szex élvezete nem egyértelműen morális kategória se ma, se régen. Valahogy a néprajzi anyag mintha nem fedné teljesen az elképzelésed :)

"csak a prostik reszortja"
hát ondót nyelni ingyen / érzelmi zsarolásból nem volt része a világképnek, az tuti :) meghát egy olyan konzervatív világban biztos bezavart az az elv is, hogy ne tedd másnak, amit magadnak se akarnál. Megnézném, hány szopatásra ácsingózó hímnemű nyelné le a saját örökítőanyagát.

amúgy igazad van a többiben.

(ökölszex? el se tudom képzelni, hogy abban mi a jó, de azt se, hogy hogyan csinálják. Óh igen, az Emmanuelle-vonal...)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 03:31:34

Tewton, haha, ez a "ne tedd másnak"... egyébként ha komolyan venném, hülyeség, mert a _másik nemmel kapcsolatban_ nincs olyan szabály, hogy az ember mit nem szeret.

"Erkölcsös nő nem élvezte a szexet"? Már eleve, ez a szó, hogy "a szex", valami annyira brutál sablon, hogy értelmezhetetlen is. Hogy ne élvezte volna a világtörténelem folyamán a XX. század előtt az ölelést, az egyesülést, vagy akár a kefélést egyetlen ún. "erkölcsös" nő sem? Elképesztő marhaság.

És az a feledés meg különösen mulatságos, mely szerint extra Europam non est vitam, mert egyrészt kultúrbuziságot, másrészt csőlátást feltételez.

Bizony, mondom néktek, kedves barátaim, kerek e világon mindig szoptak és nyaltak, és az eljövendőkben is így lészen, amíg csak két nem van a világon (márpedig mindig két nem van a világon, én mondom ezt, a konzervatív).

Aki meg Prüdéria nevű tartományban nevelkedett, az ránduljon át Orisszába, és tanuljon a frízekről.

tewton 2008.06.04. 07:42:48

Loxon,
Ön dodonai :)
a "ne tedd másnak" részemről egy radikálisan egyenlőségpárti ötlet.
A dolog "megnézném" része továbbra is áll :)

csak kettő?
és a transszexuálisok?
és a delfinek?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 09:13:08

tewton,
rámutatott helyesen Loxon konzervatív csőlátására. Nem 2 nem van, hanem végtelen, illetve pont az a kettő nincs - már régen dekonstruálták.

Invictus,
azt én sem értem, honnan tudod milyen volt a szex 50 éve vagy még régebben. Annyira öreg lennél, hogy emlékszel? Még a mai szexuális szokásokról sincs pontos képünk, én pl. csak egy pasi szexuális szokásait ismerem.
De hogy mi volt 100-200 éve? Ez inkább csak kivetítés. Szerintem akkor is vidáman reszeltek.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 11:18:06

kb végigolvastam

naakkor:

Nem is a (konzi? jobbos?) álszent, ostoba prüdéria a legnagyob baj a fejekben, hanem az erre még ráépülő alpári, korlátolt macsóság.


Egy korrupt piti helyi politikus pl. (és ilyen akad jócskán, pártsemlegesen) vagy egy karrierista, mindenkin átgázoló faszfej egy multinál az én szememben sokkal nagyobb pondró (Hegyirabló szavával élve:), sokkal erkölcstelenebb, mint bármely pornós csaj

Az ún. társadalmi veszélyességéről nem is beszélve

De azért jól esik, ugye, hogy ezt a csajt lekurvázhatjátok...

...értékrend, emberek, konzervatív értékrend?

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 11:22:14

Tevvton, transszexuálisok? Miért, azok nem ugyanúgy két nemből vannak előálítva?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 11:22:41

Hannibál,
aki pénzért dug, az nem kurva? Hogyan nevezzük?

A faszfejt meg nevezd faszfejnek nyugodtan. Az egyik faszsága még nem törli a másik kurvaságát.

Etiópiában meg éheznek.

Devil Inside 2008.06.04. 11:35:32

Nem tudom, ez vicc vagy komoly, de a "régen milyen is volt a szex?" vitához kapcsolódik:

www.interno.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1903&Itemid=82
(1894 ÉVI SZEXUÁLIS ÚTMUTATÓ)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 11:38:36

dear tölgy, én erőst eufémizmus-mentesen* szok blogolni, de azért köszönöm a biztatást:)


Hadd ne menjek bele a pornófilmes vs kurva viszonylat elemzésébe; főleg, hogy részletkérdés

Vegyünk egy fiktív hölgyet, neve legyen pl Erdei Virág (a valósággal való hasonlóság stb..), és legyen ő effektíve kurva.


Hogy ne keveredjen a dologba kisebbségügy meg szegénységszociológia, hagyjuk az út mentét és legyen hősünk konzumnő (bárkurva, ahogy tetszik.

Ő keményen megdolgozik a pénzéért, jól megél belőle pultos, portás, taxis - jó esetben még stricije sincs.
Idegenforgalmilag is jóékony hatást gyakorol a gazdaságra, nem veszélyezteti kiskorúak erkölcseit (hacsak kiskorúak nem járnak éjszakai szórakozóhelyekre)

Ezek után kérdem: Mi alapja, oka lehet az itt (is) tapasztalható hihetetlen dühnek, gyűlöletnek,megvetésnek...?


*nincs már pofám belinkelni, de van egy trágár blogom is, akit érdekel, megtalálhatja

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 11:51:12

Hannibál,
az a baj Erdei Virággal, hogy kurva. Minden további értesítés nélkül.

Mondjuk mekkora üzlet lenne a szervkereskedelem? Dőlne a lé az országba, sokan és jól megélnének belőle. És ha ritkulna a magyar nép, akkor vehetnénk olcsóbb ukrán embereket re-exportra, mi csak szétszerelnénk, terítenénk a hasznos alkatrészeiket, stb. Miért nem él Mo a szervkereskedelem nagyszerű lehetőségével? Ön miért óckodna ettől vagy a leánykereskedelemtől?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 12:09:22

sánta párhuzam, erőst

én meg a focistákat (karosszéria-lakatosokat, fogtechnikusokat stb) utálom

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 12:27:43

Szerintem is, mit haragunni egy konzumhölgyre? Még a Jézuskrisztus se haragudott rá.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 12:28:24

Hannibál,
a párhuzam egy dologra próbál rávilágítani: az anyagi előny/haszon mellett vannak így meg nem magyarázható erkölcsi megfontolásaink is: pl. a szerv-, gyerekkereskedelem elítélése vagy éppen a prostitúcióé.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 12:54:55

A szerv- és gyerekkereskedelem mind törvényileg, mind erkölcsileg teljes joggal elitélendő és elitélhető.

Pont.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 13:07:22

A prostitúció erkölcsileg teljes joggal elítélendő és elítélhető.

Pont.


Ugyi, nem az a kérdés mit ítél el a törvény, mert a törvény és az erkölcs ma elég laza kapcsolatban állnak. Nem az volt a kérdés, hogy a prostitúció törvényes-é Mo-n. Azt állítottad, hogy nincs vele semmi baj, mert egy csomó ember megél belőle. És látod, magad is elismered, hogy az anyagi haszonnal szemben van fontosabb szempontod, az erkölcsi - most ismerted el. Muhahaha

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 13:11:46

Egyszerűbben fogalmazok: a kurva - erkölcstelen (szerinted)

De: kik járnak kurvázni? Hát mink*, a pógárok. Mióta világ a világ. Az egész világon. Vagyis: az emberiség erkölcstelen

muhaha

*én nem, természetesen:)


Szerintem meg ő is ember.

tevevanegypupu 2008.06.04. 13:13:08

"Az a baj Erdei Viraggal hogy kurva"

Reti Kamillaval pedig az, hogy a fonok besugoja es szeretoje, aki nem emel fizetest, nem fizet tulorat. Kappan Lorinc megcsalja a feleseget Tyuk Izoldaval is, o ugyanakkor leszbikus viszonyt folytat Meregdraga Dzsenifferrel. Dzseniffer ferje (baratoknak csak Lexi) leanygyermekuket 10 eves koratol kezdve a furdoszobaban molesztalja, aki viszont rendszeresen zsarolja apjat. Dzsenni az igy kapott penzbol kabitoszert vesz Zold Marcitol, akit homoszexualis kapcsolatai miatt feltekenysegbol mar tobbszor felholtra vert szerelme Patko Bandi. A rendorseg nem avatkozik kozbe, ver nem folyt, csaladi ugy. Bandi kabitoszerbol szerzett jovdelmebol egy szazalekot a zsido egy szazalekot a katolikus egyhaznak ajanl fel. Az ot igazoltato rendoroknek neha tobbet is..Akik aztan hajnali igazoltatasnal egy biztonsagi ovet nem bekapcsolo lanyon kovetnek el nemi eroszakot, ami az orvosi latlelet es a szakertoi velemeny ellenere sem bizonyithato, a fuggetlen birosag felmenti oket.
Minden gyanun felul allo allampolgarok.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 13:14:31

A prostitúció erkölcsileg teljes joggal elítélendő - a keresztény világban (minek nevezzem)


Azért nem ártana tisztában lenni azzal, hogy távolról nem mindig és nem mindenhol

Vannak-voltak(lesznek) kevéssé álszent társadalmak

nénike · http://mandiner.hu 2008.06.04. 13:15:43

Hanni

Persze, ha innen nézed mindenki elíélendő, mert létezik az emberi gyarlóság. A lényegi különbség a szolgáltató és az igénybevevő között, hogy míg utóbbi "eseti megbízásokat" ad, az előbbi "generál-kivitelező". Ha érted mire gondolok.

hcrules 2008.06.04. 13:18:04

Ennyi erővel a dealert is fel lehet menteni, hiszen ő csak egy létező igényt elégít ki. Mi (én nem) vagyunk a bűnösök hogy drogot veszünk tőle.


Különben erkölcsi alapon elítélem, jogilag viszont megengedhetőnek tartom a prostitúciót. azaz szerintem undorító dolog, de ha másnak bejön az ilyesmi akkor csinálja, engem nem érdekel.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 13:24:58

a dealer-párhuzam is több sebből sántít(elnézést:)


Hogy konstruktív (és feministafrendli:) legyek: a jelenleg a kurvákat sújtó megvetést ruházzuk át a kurvák szolgáltatásait igénybe vevőkre.

Legalább képzeletben.
Egy gondolatkisérlet erejéig.

Megvan?

...

Manyi Béci 2008.06.04. 13:27:06

Én nem ítélkeznék, inkább csak sajnálkozom. A szolgáltatást igénybevevőkön is, a szolgáltatást nyújtókon is. Olyan végtelenül szomorű és szánalmas dolog az egész.

hcrules 2008.06.04. 13:28:32

Na azokat még jobban megvetem. A legtöbb ilyen helyzetbe került nő sorsa valóban sajnálatra méltó. De azért nem fogom tisztességes foglalkozásnak tartani a kurválkodást.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 13:31:25

A Hannibal Lektűr-attitűd · hannibal.blog.hu 2008.06.04. 13:11:46
Egyszerűbben fogalmazok: a kurva - erkölcstelen (szerinted) - így van. A "szerinted" mire érve? Szerintem a lopás is bűn és a gyilkosság is. A szervkereskedő szerint meg az ő tevékenysége nem erkölcstelen és a vásárlója szerint sem az.
Hanni, nem vagy kicsit relativista?

"De: kik járnak kurvázni? Hát mink*, a pógárok. Mióta világ a világ. Az egész világon. Vagyis: az emberiség erkölcstelen" - én nem járok.
Az emberiség nagyobb része erkölcstelen, de ez érvényteleníti-e az erkölcsöt?

"Szerintem meg ő is ember." - ezt ki vonta kétsége, már ha az "ember" jelent egyáltalán valamit.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 13:49:14

Hannibál,
jól értelek, álszent az akinek vannak erkölcsi elvárásai, még ha nem vagy csak részben nekik megfelelni?
Lehet vagy jó-e élni szerinted egy erkölcsi elvárások nélküli világban?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 13:51:10

többen is, itt fentebb is

erkölcstelen: ezt is írtam már: van, ahol, amikor NEM az
(az erkölcstelen emberiség meg - még ha igaz is:) - irónia)


relativista? hmm
A 'bűn' - erkölcsi, teológiai, büntetőtörvénykönyvi, hétköznapi stb értelemben?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.04. 13:55:59

A kurva megvetése NEM erkölcsileg magasztos valami, hanem:

(így kezdtem ma)
Nem is a (konzi? jobbos?) álszent, ostoba prüdéria a legnagyob baj a fejekben, hanem az erre még ráépülő alpári, korlátolt macsóság.


elnézést, mára elég volt
inkább írok
olvassanak:)
(Makula hannibal.blog.hu/2008/06/03/makula )

X Y kronosz óra 2008.06.04. 14:14:55

Ha elfogadjuk Hannibal Lektűr-attitűd állítását (hogy ti. a konzi hímek többsége prűd + macsó) akkor ezzel vissza is kanyarodtunk a kiinduló ponthoz, azaz, hogy Vad Kati újratöltve :) nem épp e korlátoltságra játszik rá, az "Egyszer megjavoluk én, jó leszek majd" modorában...
Tudja agálgyula.

tewton 2008.06.04. 14:45:27

Devil,
"Nem tudom, ez vicc vagy komoly, de a "régen milyen is volt a szex?" vitához kapcsolódik:

www.interno.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1903&Itemid=82
(1894 ÉVI SZEXUÁLIS ÚTMUTATÓ)"

nyilván 20. szdi kamu, a szavakból látszik. "negatív élménynek számít" -- no ilyet akkor nem mondtak. Talán egy ismeretlen Karafiáth-szösszenet.

Úgy látom, megint megy a vinnyogás az "erkölcsi magaslatról" ... Volt itt valaki, aki azt mondta, hogy a kurva / pornószínész megvetése erkölcsileg magasztos dolog? (nem lát ilyet) Vagy inkább csak fáj az igazat hallani?

A macsó bunkóság se jó, de Manyi Bécinek van leginkább igaza.

nénike · http://mandiner.hu 2008.06.04. 15:55:48

Jobban örültem volna, ha magától összejön a 200, de mostmár mindegy :)

tevevanegypupu 2008.06.04. 17:16:55

Talan ha leteznenek azok a XV-XIX. szazadi - hogy ne menjek messze - szalonok amit szep es muvelt kurtizanok tartottak Italiaban vagy Franchonban, Cosimo vagy Lorenzo Medici baratnei, a francia kiralyok kitartottjai akik otthonosak voltak muveszetekben es politikaban egyarant, Villon Kover Margoja, Toulouse-Lautrec konzumnoi, Bonnard rozsaszin lanyai, Degas kis balettancosnoi.. vagy nevtelen kurtizanok szazai - magyarok is, ahol legjobbjaink a verbajt beszereztek - akikhez verseket irtak es megfestettek oket a legnagyobb muveszek..talan akkor maskeppen gondolkodnank. Vajon azok a lanyok milyenek voltak? De ennek a vilagnak vege. A Savonarolak es Victoriak viszont megmaradtak. "Hunyd be a szemed es gondolj Angliara." (:

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.04. 17:18:39

Teve, Magából a végén még esélyegyenlőségi minisztert csinálok. Csak legyen rá alkalmam.

tevevanegypupu 2008.06.04. 17:54:00

Loxon
megtisztelo a bizalma, de ugye nem ebben a mostani kormanyban kellene minisztralnom?

grupi 2008.06.04. 19:31:40

Média kurvából sem liberális művész-szalonna.
A pornóforgatáson mindig is jobban mutatott, mint a soft sorozatban.

grupi 2008.06.04. 19:32:21

Média kurvából sem lesz soha liberális művész-szalonna.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.05. 04:20:00

Kurva médiából sem lesz művész.
Liberális szalonna.

Teve,
ne aggódjon. Különben ki mondta, hogy ami most van, az egy kormány?

tevevanegypupu 2008.06.05. 09:16:09

Loxon
akkor jo, persze hogy igaza van. Ebbol a kozponti bizottsagbol kulonben ugyis hamar elkergetnenek, itt meg a szocialista erkolcs van ervenyben.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.05. 09:38:28

Lehet-e már tudni, milyen a jóoldali polgári boulevard?

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.06.05. 09:43:11

írd körbe, hanni
tört az utat!
hanni macsétával :)

nénike · http://mandiner.hu 2008.06.05. 09:54:22

Az olyan, ami csak sötétben olvasható. Az éj jótékony leple a polgári erények legerősebb védőbástyája.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.05. 10:30:28

Hanni,
pornószínészek, kurvák vagy a mai kormánynak látszó perverzió?
Ugyi, hogy vannak erkölcsi dilemmáid! :)

Téglagyári Megálló 2008.06.05. 10:34:16

Hannibál, dicsérnünk kellene a kurvákat?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.05. 11:38:23

tölgy, eddig nem tűntél gyengeelméjűnek

Erkölcsileg elitélhető:
1.: a kurvázás
2.: a strici
3.: a kurva

Bár ugye ez is erősen kérdőjeles, ha elég nagy távlatból tekintjük a dolgot
De itt pont a fordított sorrend tűnik evidensnek
(lsd álszent, ostoba prüdéria + alpári, korlátolt macsóság.


(ide becsatolni az aktuálpolitikát: na az meg nettó perverzió

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.05. 11:38:59

megálló, olvsagasd el a kommentjeimet kicsit figyelmesebben

vagy ne szólj be faszságot

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.05. 11:40:49

HAnnibál
nyugodtan hülyézz, terápiás célra azt írta fel nekem a doki. És még szeretem is!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.05. 11:40:53

Szamárfül, nem vagyok se Che, se pioneer
A bulvárt is csak okítom, mert csinálni nem tudom:))

De továbbra is kíváncsian várom a konzervatív (liberális, szocialista, nemzeti ...ja nem, az már megvan:) bulvár definícióját...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.05. 11:42:12

off
elnézést a szokásosnál indulatosabb reakciókért, irl kicsit felhúztam magam

bár ez nem mentség

on

tevevanegypupu 2008.06.05. 11:48:48

Ahogy olvasgatok itt, az tetszett a legjobban, hogy mindenki milyen tajekozott. Apro reszletesseggel taglaljatok, hogy mit csinalt es hogyan Kati a pornofilmjeiben. Csak nem neztetek meg tobbet is belole? Netan mindet?? Es ha pornosztar volt, akkor miert kell egy konzervativ, reakcios blognak foglalkoznia vele? Nem eleg, ha Semjen Zsolt szol a temarol a parlamentben?(:

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.05. 12:38:52

szfül, ehhzez nincs meg a K.K.F-em


(kellő konzi felkészültség)

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.06.05. 12:43:33

"Hannibal Lektűr-attitűd · hannibal.blog.hu 2008.06.05. 12:38:52
szfül, ehhzez nincs meg a K.K.F-em
(kellő konzi felkészültség) "

Itt most álljunk meg, mindenki engedjen el mindent!
Mégis lehetséges!
Egy baller humor, és nem is rossz.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.06.05. 13:02:38

hihi

dézsavű

csak én jobbert írtam, valamikor, régesrégen, egyszer...
:D

grupi 2008.06.05. 21:57:04

tevevanegypupu 2008.06.03. 20:35:25
"egymas mellett all mondjuk szaz no, meg tudod-e mondani, hogy kozuluk melyik volt prostitualt? Nem hiszem. Par ev mulva errol a lanyrol sem lehet megmondani, addigra elfelejtik majd"

egy más mellett áll a börtön udvaron mondjuk 100 elitélt, megtudod mondani, hogy hány anyagyilkos, nemi eriszakos van köztük?
Pár év múlva ezekről a gyilkosokról és leányotok megerőszakolóiról sem lehet megmondani, hogy kinek miként okoztak film, vagy gátszakadást. "Addigra elfelejtik majd".

Ez a fent idézettel alapján elég hülye és deviáns elmélet szerinted normális?
A gyilkos és a gátszakító leányotokat megerőszakoló is az ami, akár hány év telet el.
Amennyiben ez veled és közvetlen környezetedben történik meg, biztos nem leszel ennyire toleráns. nem hinném, hogy valaki az anyja megölését pár elteltével leírná.
Teve, jómagad ezt tetted, hogy a leány példával elő se jöjjek.
A gyilkos gyilkos, a kurva, az kurva.
Az évek múlása sem teszi szebbé a sír(ó) emléket, csupán elviselhetőbbé, feldolgozhatobbá teszi az eseményt.
Nem hiszem el, hogy képes vagy ily gondolkodásra szüleid és gyermekeid vonatkozásában.
Aki ezt bevállalta , az annak megítélését is bevállalja és viseli, viselni köteles.
Ha te feloldozást is adsz, az áldozat szüleid, vagy volt, s érintett gyermeked biztos, hogy megteszi/megtenné a fenti párhuzam szerint, vagy elgondolásod illetve logikai meneted szerint ezt az általad vallotakat?

tevevanegypupu 2008.06.06. 00:34:47

grupi

nem gondolod hogy eros tuzas egy gyilkost, egy nemi eroszaktevot es egy kurvat osszehasonlitani?
Nemi eroszakot es gyilkossagot soha nem felejt el sem a meggyilkolt kornyezete, sem a megeroszakolt es azok sem, akik ezt a buntettet elkovettek.

Mas kerdes megint az, hogy a buncselekmeny egy bunozot mennyire gyotor meg, a lelkiismerete elbirja-e vagy raebred-e arra, mit kovetett el valaki vagy valakik ellen.

Egy kurva lelket is megolheti ez az eletmod amire kenyszeritik vagy amit onkent vallal, ez ketsegtelen. A tarsadalom hajlamos arra, hogy kapasbol eliteljen mindent ami mas es szokatlan, olyasmit, amire onkent esetleg kevesen vallalkoznak.

De engedd meg, hogy azt mondjam, aki onkent vallalja ezt a mesterseget es evek hosszu soran sem akar valtoztatni - lehetoseg mindig van - akkor azt kellene gondolnom, hogy nincs ellenere. Mint ahogy azoknak sem, akik ilyesfajta szoltaltatasra vagynak.

Ha azt varod, hogy a jo vagy a kereszteny erkolcs neveben eliteljek egy prostitualtat, akkor csalodni fogsz. Nem vagyok hajlando ra.

Ez a fiatal no - itt hallottam rola eloszor - a kep utan itelve csinos, helyes lany. Elotte az egesz elet. Csak nem azt akarod, hogy ne kaphasson semmi eselyt sem arra, hogy eletmodot valtoztathasson?

tevevanegypupu 2008.06.06. 09:35:03

Loxon
azt mar nem is merem kerni.(:
süti beállítások módosítása