Szétlopják a Tescót  - Ilyen ország pedig nincs CXLVI. - Frissítve!
2009. január 30. írta: TuRuL_2k2

Szétlopják a Tescót - Ilyen ország pedig nincs CXLVI. - Frissítve!

 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira megszaporodtak a lopások az áruházban, hogy már a helyi képviselőtestület ülésén is napirendre került az üzlet esetleges bezárása.

 A Tesco Magyarország fejlesztési igazgatója a következőképpen foglalta össze a problémát az önkormányzatnak írt levelében:

„.... Az elmúlt év végén olyan negatív folyamatok indultak el az üzletben, amelyek károsak mind vásárlóink, mind az ott dolgozó munkatársaink számára. Egy bizonyos jól körülhatárolható helyi csoport (kb. 40-50 fő) napról napra olyan szándékkal keresi fel áruházunkat, hogy:

— eltulajdonítson fizetés nélkül árucikkeket,
— kárt okozzon,
— zavarja a tisztességes szándékkal érkező vásárlóinkat,
— inzultálja, több esetben tettlegesen is bántalmazza munkatársainkat.
... Meg kell említenünk, hogy a helyi rendőrkapitányság szakemberei korrekt módon, a lehetőségeket maximálisan kihasználva nyújtanak segítséget az esetek kezelésében, feltárásában, a dolgozóink védelmében.
Sajnos ma már ott tartunk, hogy:
— az állandó vásárlóink egy része félelemmel vagy egyáltalán nem keresi fel az üzletet,
— nem tudjuk az állományi létszámot feltölteni az extrém munkakörülmények miatt,
— a bolti vezetőink, dolgozóink nem képesek azokat a sztenderdeket fenntartani, amelyeket minden Tesco üzletben a vásárlóink részére biztosítanunk kell.

Az önkormányzat és a rendőrkapitányság vezetőivel 2009. január 16-án lefolytatott megbeszélésünkön meggyőződtünk arról, hogy önöknek is fontos ennek a helyzetnek a hosszútávú megoldása.

Továbbra is szeretnénk minden tisztességes szándékú vásárlónk számára nagyszerű üzleti környezetet, a Tescótól megszokott szolgáltatásokat nyújtani. Ezt viszont csak abban az esetben tehetjük meg, ha biztosítható dolgozóink, vásárlóink és tárgyi eszközeink megfelelő védelme és biztonsága. Ellenkező esetben döntést kell hoznunk az egység bezárásáról, felszámolásáról...”

 A helyzet annyira eldurvult az ország egyes részein, hogy nehéz politikailag korrekt szavakba önteni a cigányság egy jól-rosszul körülhatárolható részének mindennapos életvitelét. Az ominózus sarkadi Tescóban történt, hogy egy kislány fizetés nélkül szerette volna magával vinni egy doboz kakaót, amiért rászólt a pénztáros. A kislány tizenéves családtagjai erre leköpték, pofon vágták és dobozos tejjel is megpróbálták megdobni a kasszást.

 Különösebben nem lehet csodálkozni, hogy például a miskolci rendőrkapitány nem tartja magát a PC játékszabályaihoz, hanem kerek-perec kijelenti, hogy a miskolci utcai rablásokat kizárólag cigányok követik el. Nem tudom, meddig lehet még feszíteni a húrt, de az biztos, hogy a hazai romák felzárkóztatására, a cigányok és nem cigányok számára is előnyös együttélés kialakítására tett kísérletek kudarcot vallottak. A cigány kisebbségi vezetők Farkas Flóriántól, Horváth Aladáron és Kolompár Orbánon át, Mohácsi Viktóriáig nem sok mindent tudnak felmutatni, amit népük felzárkóztatásáért tettek: a rasszizmus miatti jajveszékelés és a több pénzre vonatkozó követelés nem vitt előre egy lépéssel sem.

 Sikerült kialakítani azt a hamis képet, hogy jár a putri helyett közpénzen épült ház. Nem jár, az árva kőbányai kőműves srác és az ózdi, kétgyermekes, elvált fodrász sem kap, ha nem dolgozik meg érte. Segély sem jár, legfeljebb jut - már amíg jut.

Frissítés: No, Gusztos Péter volt a leggyorsabb, ő ugrott a miskolci kapitány szavára: „Megmagyarázhatatlannak tartom, hogy a közrend védelméért felelős személy ilyen kijelentésekre ragadtassa magát egy olyan országban, ahol a kirekesztettség és a kisebbségvédelem továbbra is megoldatlan probléma.” Megy tovább az álszent cigányozott, cigányozott! szöveg, miközben a kirekesztettség és a hiányos kisebbségvédelem miatt elkeseredett romák rablással és a pénztáros leköpésével, felpofozásával tiltakoznak a helyzetük ellen.

Frissítés2: Leváltották a miskolci kapitányt. Az ORFK ragaszkodik a politikai korrektséghez.

Frissítés3: a BOON úgy tudja, Káli Sándor, Miskolc MSZP-s polgármestere kiáll a rendőrkapitány mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr29912688

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sárdobáló 2009.02.03. 16:23:58

Ha én magyar volnékHa én magyar volnék, most keserű honfibú töltené el keblem, tekintetem vérben forogna és bosszút esküdnék. Lám hová vezetett a negyven éves kommunista uralom, majd a húsz éves doktrinér liberalizmus! Az idegenszerű és -szívű, idegen érd…

Trackback: Reakció - polgári underground 2009.02.02. 11:01:04

A rendőr meg a fia gyalog megy fel a tizedikre - ismered? Az elmúlt napok két, cigány bűnelkövetőkkel kapcsolatos híre - a szétokosított sarkadi Tesco és a miskolci rendőrkapitány „erkölcsi indíttatású” leváltása, majd ki tudja, milyen in…

Trackback: Piréz 2009.02.01. 16:51:18

Pásztorbotján Tegnapelőtt nagy hűbelebumm volt Pásztor Albert megnyílvánulása miatt, aki hatalmas csettintésekkel kijelentette, hogy mégpedig a cigánysággal gondok vannak, nem tudnak velünk együtt élni, azon kívül hangosak, és még gondolkodni sem tud…

Trackback: Reakció - polgári underground 2009.02.01. 12:35:52

Pásztor jön, Draskovics megy? Azt hiszem, a magyar rendőrség ilyen gyorsan még belső vizsgálatot nem folytatott le, mint Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány esetében. Egyetlen munkanap sem kellett hozzá, hogy megszülessen a döntés Pásztor visszahe…

Trackback: Konzervatórium 2009.01.31. 20:44:59

Sötét idők                       Idézetek Pásztor Albertről, kommentár nélkül. Harminc éve szolgál rendőrként a pénteki kijelentése után más beosztásba helyezett miskolci rendőrkapitány; Pásztor Al…

Trackback: Non Plus Ultra 2009.01.31. 06:05:19

Roma lufiAz elmúlt napokban a csapból is cigány gyerekek folynak. Rövid link katalógus: Leváltották a cigányozó rendőrkapitányt - via Index Gusztos: Megdöbbentőek a miskolci rendőrkapitány kijelentései - via Index Beadták a derekukat a Hospin…

Trackback: *HunVista Hírek + Linktár 2009.01.31. 03:15:11

Felmentették Pásztor Albert miskolci rendőrkapitányt a miskolci cigánykérdés miatt (+videó)Felmentették, mert ki akarta húzni a fejét a homokból. Ez ma Magyarország. Lakatos Attila borsodi cigányvajda mondhatja, hogy cigány bűnözés, de egy magyar ember má…

Trackback: Crile's 2009.01.30. 18:08:56

Ha Rómában jársz...Az utóbbi idők nem túl vidám eseményei - így a cigány családok elleni támadások és a kiskunlacházai gyilkosság - nagymértékben felkavarták a felszínt cigánykérdésben. No nem, mintha a mélyben nem dúlna a vihar már sok-sok éve. Egye…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acmee 2009.01.31. 17:59:13

@a szoci még kómában is lop:

Bocs, de érdemit nem tudnál a beszélgetéshez hozzátenni?

a szoclib még kómában is lop 2009.01.31. 18:01:55



A DRASKOVICS ELADTA A KORONÁT!


BÁRSONYSZÉKBŐL A BÁNYÁBA KÜDJÜK ÁT!

osborne 2009.01.31. 18:03:05

Bencze már alapból bukást érdemel azok után, hogy úgy rabolnak mostanában bankot pesten mintha valaki DVD-t venne ki egy tékából.

a szoclib még kómában is lop 2009.01.31. 18:27:46


márpedig ez lenne a lényeg


és NEM MISKOLCON TÜNTETÉST SZERVEZNI HANEM

az ORFK-nál

a Belügynél (IRM) és

a MeHnél.


ugyanis A LEGNAGYOBB BAJ, HOGY

BUDAPEST ÉS A VIDÉKI NAGYVÁROSOK NEM EGYÜTT, EGYMÁSÉRT,
NEM ÖSSZEHANGOLTAN CSELEKSZENEK.

Cactus71 2009.01.31. 18:29:17

@Acmee:

Mint már említettem nem vagyunk jogállam. Csak a nevében jogállam Magyarország.

Nem teljesen értetted amit mondtam. Nekünk nem SZÁMÍTHAT, hogy egy kormány jó, vagy rossz. (Ez egyébként teljesen szubjektív dolog) Nekünk MINDÍG az éppen aktuális államvezetés adja az utasítást. MI nem dönthetünk másként. Vegyük alapul a csendőrséget. Évtizedeken keresztül azt súlykolták az emberekbe, hogy Horthysták voltak. Azok voltak valójában? Nem. Mind biztosan nem. Ők egy éppen aktuális állam által meghatározott feladatokat láttak el.

gyík (törölt) 2009.01.31. 19:14:54

www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/321-20090131-nyilt-level-miskolc.html

Már nem található az oldal.
Működik a szólásszabadság és a demokrácia.

osborne 2009.01.31. 19:26:44

Szombat estére vagy vasárnap reggelre meglehet a miskolci rendőrkapitány nyilatkozata kapcsán indított vizsgálat eredménye, Pásztor Albert ügyében az igazságügyi és rendészeti miniszter dönt majd - mondta az országos rendőrfőkapitány az MTI-nek; Bencze József arról is beszélt, hogy kiáll rendőr kollégája mellett. A vizsgálat eredménye fényében tesz döntési javaslatot a miniszternek, a végső döntést Draskovics Tibor hozza meg - mondta a főkapitány. Ha kiderül, hogy Pásztor Albert nyilatkozata helytelen volt, és esetleg sértett etnikai csoportokat, akkor ennek következményének kell lennie.


Ugyanakkor egy félmondatos nyilatkozat nem lökhet porba egy harminc éves munkát - hangsúlyozta az MTI-nek.

www.mti.hu/cikk/348597/

kaotikus.

a cigány nem bűnözik csak "megél" 2009.01.31. 19:29:28



vajon

MIÉRT KELLETT HIRTELEN A TRMSzNEK ÚJ SZERVERRE ELKÖLTÖZNIE INNEN?:
www.tmrsz.hu/


a nyílt levél:

tmrsz.kesigomu.hu/hirek-aktualis/321-20090131-nyilt-level-miskolc.html

a cigány nem bűnözik csak "megél" 2009.01.31. 19:31:34

@osborne:


bencze menti a bőrét?

pedig rögtön ugrott az első vörös telefonra


BENCZE IS LÉPJEN LE DRASKOVICCSAK KÉZ A KÉZBEN

osborne 2009.01.31. 19:39:56

"Szerencsétlen mondat"

Teleki László romaügyi miniszteri megbízott első hallásra nem tartja felháborítónak a kijelentést, bár szerencsétlen mondatnak tartja az elhangzottakat. Az MR1-nek nyilatkozva, Teleki László úgy fogalmazott, nyitott arra, hogy ezt a kérdést a miskolci rendőrkapitánnyal személyesen is tisztázza. (Kossuth Rádió)

nol.hu/archivum/_senki_ne_probaljon_rasszistanak_beallitani_

osborne 2009.01.31. 19:41:31

szóval Draskovics rondán mellélőtt

a cigány nem bűnözik csak "megél" 2009.01.31. 19:43:42

@osborne:

kármentő miniszteri csicskát nem kell tárgyalóasztal mellett legitimálni

Acmee 2009.01.31. 19:49:47

www.youtube.com/watch?v=irv7yPhDGoc&annotation_id=annotation_517161&feature=iv

Itt van egy kis ízelítő a nagy cigóvédőknek. A végén a törvény hozzáállása!!! Gusztustalan mindkét oldal!!!

Akvyr 2009.01.31. 20:02:17

Annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha vannak kisebbségi jogok, akkor legyenek kisebbségi kötelezettségek is.
Ha képes vagy rá dolgozz
Ne válllalj 10 gyereket ha egyet sem bírsz eltartani
Takaríts ki magad körül és tisztálkodj
Ne lopj
Ne rabolj ki minden második éjjel valakit késsel

... és még sorolhatnám. Azt hiszem ha ezeket betartják lehet beszélni együttélésről... de amíg nyúl módjára szaporodnak a rabló cigánybandák, addig nem.
üdv

molaris 2009.01.31. 20:03:08

@nénike:
Meg mellettük az összes környékbeli szocivezető, meg a cigányvajda is. Így azért ez elég tetemes helyi támogatás.

Emberek, lehet, hogy ez a fazon becsületesen dolgozik, de nem hajlandó segget nyalni?- és ez a fő probléma?

Perecz úr · http://preview.tinyurl.com/5fkl8z 2009.01.31. 20:09:26



Budapesten kell tüntetni, az minisztériumnál

meg sz ORFK-nál!


Miskolcon a Városházánál ugyan minek? Nem ott váltották le a kapitányt.

Most Budapest mutathatna szolidaritást a vidékkel.

a szoclib még kómában is lop 2009.01.31. 20:22:30



kármentő kormánybérenceket ki kell vágni a picsába


itt egyedül a Káli támogatása tűnik hitelesnek

a szoclib még kómában is lop 2009.01.31. 20:24:28

@a szoci még kómában is lop:


ő az első sajtótájékoztatón kiállt a kapitány mellett már délelőtt

gyík (törölt) 2009.01.31. 21:09:23

Egyébként ez a megjegyzése Munk Veronika gyönyörűségnek nem esik bele esetleg a becsületsértés kategóriájába:
"Egyfelől, persze, ostoba tökfej ez a Pásztor, de ennyire nem egyszerű a helyzet."

Szóval ő csak úgy ostobának, tökfejnek bárkit nyíltan?

a cigány nem bűnözik csak "megél" 2009.01.31. 21:16:52

@gyík:


Munk liboldó "véres kelés" jelzőjéről nem is beszélve

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.01.31. 21:18:18

@osborne:

"szóval Draskovics rondán mellélőtt"

Hát bazmeg, olyan ronda ábrázattal, egy ilyen "kiharapja a pókot a sarokból" figura csakis rondán lőhet mellé.

Bódy Szilvi bezzeg szépen lő mell és még egyebek...

states 2009.01.31. 21:19:14

Képzeljük el, hogy az a miskolci cigány, aki utcai rablásokból él, hogyan reagálja le a Pásztor leváltását, egyrészt hülyére röhögi magát, másrészt mostantól kétszer annyi rablást követ el, hiszen Draskovics és Bencze erre biztatja. Amúgy nem vagyok egy vérengző típus, de ennek a Draskovicsnak meglehetősen tenyérbemászó képe van, ha értitek, hogy mire célzok. Igen, arra...

a cigány nem bűnözik csak "megél" 2009.01.31. 21:20:18

@a cigány nem bűnözik csak "megél":

"Pásztor sokkal inkább tünet, véres kelés a (nem létező) esélyegyenlőségi mozgalom arca közepén."

a cigány nem bűnözik csak "megél" 2009.01.31. 21:22:05



DRASKOVICS JÁTSZADOZIK AZ ORSZÁGGAL


KAPAFOGÁT TEGYÜK HELYRE KAPÁVAL

a cigány nem bűnözik csak "megél" 2009.01.31. 21:24:27

@a cigány nem bűnözik csak "megél":


ocsmány ez a Munk Veronika

egy véresszájú senkiházi


Munk Veronika egy gennyes pattanás a magyarság hátsóján

Francois Pignon 2009.01.31. 21:25:53

@gyík: Tudom, hogy az csak egy kis része Munk Vera munkáságának, és persze az én hibám, de valahogy nem tudom komolyan venni, amikor megmondja a tutit valaki, aki Cukiság blogot ír. ;)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.01.31. 21:28:51

Munk:

"egyre inkább polgárjogot nyer a Pásztor-féle "őszinte" beszéd, ami eredményét tekintve abban különbözik a finomkodó bölcsészdumáktól, hogy nem csupán elfedi, hanem tetézi is a bajt."

LOL bazmeg, LOL!
Nőveli a bajt az, ki nem födi el, hanem kimondja az igazságot!

Bazmeg, nem a roma elkövetések száma nőtt irritálóan, hanem az erről folyó őszinte beszéd az oka mindennek.

Az eszébe sem jut Munk hp-nek, h ha nem olyan lepusztult helyzetet okoz a gyurcsány &veres co., akkor talán a magyarok és a cigányok helyzete is jobb lenne, és nem lehetne őket cigánybűnözéssel/segélyből élősködésezéssel és kontratarkamagyarozással/chartázással egymásnak ugrasztani.

A cigány sem biztos, h jó dolgában lop, és mari néni se engedheti meg magának, h rendre eltűnjenek a tyúkjai...

states 2009.01.31. 21:33:08

Azt azért megjegyezném, hogy nem kell hanyatt esni a baloldali politikusok kiállásától Pásztor mellett, színjátékról van szó, hiszen Drazsé hatalmas szoci öngólt lőtt, és most mentik, ami menthető. A helyiek meg szeretnének azért 2010 után is választást nyerni, mert a miskolciak ezt aligha fognak felejteni...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.01.31. 21:34:24

@states:

"Képzeljük el, hogy az a miskolci cigány, aki utcai rablásokból él, hogyan reagálja le a Pásztor leváltását, egyrészt hülyére röhögi magát, másrészt mostantól kétszer annyi rablást követ el, hiszen Draskovics és Bencze erre biztatja."

Ott a pont!
Mondom én, ez már nem romavédelem, hanem bűnpártolás, bűnsegédség.

ha romát akarnak védeni, adjanak nekik munkát!

Pl. Veres és gyurcsány irodáját roma asszonyságok takarítsák, a parlement büféjében roma nyújtsa oda szendvicset és a kávét, az Apró villában roma legyen a bejárónő, a kormánytagok kocsijainak sofőrje legyen roma fickó, stb...

gyík (törölt) 2009.01.31. 21:44:04

A tökfej Munk:
www.zoobudapest.com/zooscar2008

Kíváncsi vagyok, innen mikor veteti le a képet sietősen...

eeepunk 2009.01.31. 21:46:29

@malacka69 az édentől keletre...:
Sőt, azon rómaiak is felbuzdulnak, akikben esetleg korábban kétség merült fel a lopás, rablás kapcsán. "C'mon Hungary" - ahogy Fekete Laci horkantott fel a 200 kilós kavics láttán. És megemelte.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.01.31. 21:56:20

@malacka69 az édentől keletre...: "Pl. Veres és gyurcsány irodáját roma asszonyságok takarítsák, a parlement büféjében roma nyújtsa oda szendvicset és a kávét, az Apró villában roma legyen a bejárónő, a kormánytagok kocsijainak sofőrje legyen roma fickó, stb..."

Miért ne végezhetné el ezeket egy magyar (számaránynak megfelelően)? Miért kéne a cigányoknak VIP állásokat fenntartani? Nem értem miért kéne kiszolgálni őket?
A Horthy-korszakban nem azért maradtak életben a cigányok, mert olyan multikuli hangulat volt, és nem is a rendszer szociális érzékenysége miatt. Egyszerűen azért, mert szükség volt rájuk, olyan munkát végeztek és annyiért amennyiért más nem. Nem is volt különösebb cigányellenesség.

ctrl 2009.01.31. 21:57:33

Azért csak van még idióta Gusztos környezetében, idézet a blogjából.

"Hát akkor megpróbálom összefoglalni, hogy szerintem mi is történt/történik: Egy megyei rendőrkapitány - mindeddig tisztázatlan okokból - kiáll a sajtó elé egy olyan nyilatkozattal, amellyel nyilvánvalóan botrányt akar kavarni. Sikerül is, mert egyszerűen nem lehet ilyesmit szó nélkül hagyni. Nem világos, miért tette: növekedett-e egyáltalán a rablások száma az utóbbi időben? Miért pont most szólalt így meg? Mindegy. Egyebek között valami olyasmit is mondott, hogy kisebbségi embertársainkkal nem lehet együtt élni. Ilyesmit demokratikus ország rendőrtisztje súlyos következmények nélkül nem mondhat! Visgálat indult, a vizsgálat időtartamára áthelyezték. A széljobbos sajtóban és a neten példátlannak mondható gyalázkodás kezdődött, amelyben közösen vettek/vesznek részt nyilasok és mérsékelt jobboldali, konzervatív emberek szocikkal és - fájdalom! - liberálisokkal. Keresztények, zsidók, ateisták vállvetve mocskolódnak. Az okkal felfüggesztett parancsnok mellett szólalt fel a nácik pártja, a Jobbik, néhányan azon polgármesterek közül, akik az utóbbi időben nyíltan sértettek törvényt, bratyiztak a Jobbikkal és gárdájával. Botrányos, hogy a szoci polgármester és vezető szoci politikusok, képviselők is felszólaltak - lényegében a vizsgálat ellen! És késznek mutatkoznak részt venni egy olyan tüntetésen, amelyet nyilvánvalóan jórészt a náci Jobbik és gárdája szervez, amelyen jobbikos szónok mellett Franka Tibor, a leggyalázatosabb nyilasok egyike is beszélni fog. Mi több, a szocik arra kérik a kapitányt, úgy menjen be a munkahelyére, mintha mi sem történt volna (tán azt hiszik, még mindig a pártbizottság irányítja a rendőrséget... Lehet, hogy igazuk van, de tudniuk kell: már nem az ő bizottságuk.) S ami a botrányok botránya: megszólal a miskolci SZDSZ is, lényegében a vizsgálat ellen! És köpnek arra, hogy a párt ügyvivője, a frakcióvezető helyettese, az emberjogi stb. bizottság SZDSZ-es tagja mit mondott az ügyről.

Nem szólok semmit a gyalázatos rendőrszakszervezetről.

Ha a tiltakozások hatására Bencze, Draskovics elállnak a vizsgálattól vagy alapos ok nélkül eltekintenek a büntetéstől, gátszakadás következhet be: az eddig is elképesztő cigányellenes gyűlölködés mocskos tettek sorozatához vezethet. És a gazemberek még igazolhatják is magukat a rendőrkapitány,a szoci és liberális képviselők magatartásával (a FIDESZ-KDNP képviselőiről beszélni sem érdemes. "

Francois Pignon 2009.01.31. 22:06:07

Némiképp idevág:
Tömegverekedés tűzoltók és romák között
"A tűzoltók egyik társuk nyugdíjba vonulását ünnepelték a helyi közösségi házban"
index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/375402/
Hehe, mint a Tűz van babám-ban. ;) És a balhé sem maradt el.

RonIQa 2009.01.31. 22:20:39

@ctrl: Azért csak van még idióta Gusztos környezetében, idézet a blogjából.

Ott csak idióta van. Ezek teljesen szétzüllesztették ezt az országot....

Egyszerűen beteg az agyuk. Országszerte mindenhol durván lopnak, rabolnak, gyilkolnak, verekszenek a cigányok, szabályosan provokálják a többségi társadalmat, de az ilyenek, meg a Munk Veronikák, az ostoba bértollnok libák mondják, mondják és mondják a hülyeségeiket, mint a papagáj.

Remélem, 2010-ben már nyomokban sem lesznek fellelhetők a parlamentben.

vaffanculo 2009.01.31. 22:25:56

@ctrl: atyaúristen, ekkora nagy hülyét! Vagy esetleg, tuggya (megrendelésre), hogy mit csinál? Még rosszabb...
"Franka Tibor, a leggyalázatosabb nyilasok egyike "
Kapd be a saját farkad, te hülye kretén! Franka nálunk (Kerepes) pógármester, sokkal többet tett a faluért mint a köpedelem elődje. Érdekes, nem láccik nyilasnak, bazmeg:)
"(a FIDESZ-KDNP képviselőiről beszélni sem érdemes. "
Hát igen, az SZDSZ-ről meg majd nem is lehet beszélni (remélem:), mert nem lesz.
Húzzatok a retkes f..ba
Bocsi, kib.szódott a biztosíték:)

vaffanculo 2009.01.31. 22:27:38

@RonIQa: "Országszerte mindenhol durván lopnak..."
Másképp fejezem be a mondatodat: ...a SZADESZ:)

RonIQa 2009.01.31. 22:35:55

@states: "Azt azért megjegyezném, hogy nem kell hanyatt esni a baloldali politikusok kiállásától Pásztor mellett, színjátékról van szó, hiszen Drazsé hatalmas szoci öngólt lőtt"


Nem esünk hasra. Pontosan tudjuk, hogy Draskovics megint elb@szta, mint mindig, ezért a többi vörös menti a menthetőt. A sok hülye miskolci proli pedig úgyis a maszopra fog szavazni, ott mindig már az első körben befutnak a vörösök. Ezek élvezik ezt a színvonalat.... :DDDDD Így érzik jól magukat. Direkt hiányzik nekik, hogy minden szembejövő kancigány megrugdossa őket... Helyi specialitás.

Vajon milyen miniszter lesz legközelebb a Drazsé? Eddig még amihez nyúlt, az szarrá vált. Ő a maszop "kókajanija".

Grrr 2009.01.31. 23:01:30

Tisztelt Urak,
Minden félreértése és tévedése ellenére nem lehet egy hölgyről ilyen hangnemben nyilatkozni... Amúgy sem lehet így, ilyen indulatos beszéddel ráébreszteni őket arra, hogy nem jól gondolják ezt, és hogy elszakadtak a társadalomtól.

zsögödbenő 2009.01.31. 23:03:31

Lehet, hogy lemaradtam, de nem halottam/láttam a fidesz reakcióját az ügyben. Mire jó ez? Megint csokis a gatya? Félnek, hogy ha megnyilvánulnak, akkor majd lerasszistázzák őket?? Ezt amúgy is megteszik..Komolyan nem értem, hogyan lehet az, hogy Mo. egyik legangyobb jelen és jövőbeli problémája kapcsán a zemberekkel új egyezséget kötőknek nincs egy épkézláb gondolatuk....
A szocik láthatóan még tanakodnak, miylen irányban és hogyan kezeljék az ügyet. Vagy előveszik a fasisztázó mesét vagy kirúgják Drazsét és rendpártiak lesznek - ez utóbbi még szavazatot is hozhat nekik (és akkor OV megint verheti a fejét a falba, hogy időben kellett volna észbekapni)....
Az tényleg érdeks fogadások tárgya lehetne, hogy ezek után Draskovics melyik tárcánál bukkanna majd fel :D

gyík (törölt) 2009.01.31. 23:11:44

@Grrr:

Először is, emancipáció van, ugyan úgy kezeljük, ahogy egy férfit is kezelnénk ilyen esetben.
Másodszor is, olyan nincs, hogy ha beleszólok valamibe, nem vállalom a következményeket illetve a kritikákat.

gyík (törölt) 2009.01.31. 23:18:29

Egyébként még semmilyen bocsánatkérést nem láttam még Munkitól azért, hogy sértegette Pásztor Albertet.
És hogy tévedett és alaptalanul vádolta meg azzal, hogy cigányozott.
Mikor egy cigány-vajda kéri ki ezt magának, és ért egyet a rendőrkapitánnyal cigány-bűnözéssel kapcsolatban, abban a pillanatban kellett volna egy helyreigazító cikket közzétennie.

De lapít, mert nincs tartása, sem becsülete, hogy kiálljon és elmondja, hogy tévedett.

Grrr 2009.01.31. 23:21:19

@gyík:
Én még régimódi vagyok. Ez a stílus nekem nem fér bele.
Amúgy ahogy említettem is, ez rendkívül kontraproduktív. Dühhel nem lehet senkit meggyőzni - pedig még van kit.

RonIQa 2009.01.31. 23:24:50

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9187317

Munk Veronika orbitálisat hazudott.... fórum. Nézzetek be.

Hülye liba.

Grrr 2009.01.31. 23:28:30

Hogy a témához is szóljak; a megjegyzés nem volt valami professzionális. Egy városi rendőrkapitánytól ez már-már segélykiáltásképpen hangzott - legalábbis zavaró és nyugtalanító. Ettől persze a leváltás nemcsak hogy nevetséges, de kifejezetten rossz üzenetű is.

RonIQa 2009.01.31. 23:30:49

index.hu/gal/?dir=0711/tech/kamesz/

Itt a "hölgy". :DDDDDDDDDD Teli élettapasztalattal......

RonIQa 2009.01.31. 23:36:04

@Grrr:
A leváltás pontosan tükrözi a mai diktatórikus állapotokat.
Nem tudják, hogy ilyet demokráciában nem lehet csinálni.

Miskolcon él a családom. Én már elmenekültem onnan a nyugati országrész biztonságába. Már látogatóba sem megyek oda...

vaffanculo 2009.01.31. 23:41:48

@RonIQa: ki ez a csaj? a Munk Vera?

Grrr 2009.01.31. 23:48:42

Az a legszomorúbb, hogy ezek a fiatal liberálisok (ez talán helytálló besorolás) nem is látják, hogy az MSZP-SZDSZ kormány (94-98 között is) egyáltalán nem segített a cigányságnak integrálódni, számos intézkedése kefejezetten káros volt.
- az önkormányzatok szabad forrásainak szűkítése (bár még 90-ben kezdődött a baj azzal, hogy a szociális problémákat is megpróbálták az önkormányzatokra rálőcsölni, központi segítség nélkül - igaz, akkor még a SZJA 100%-a, később is 50%-a helyben maradt)
- helyi általános iskolák lezüllesztése, a tanárképzés, sőt, átalában az oktatás ignorálása
- cigányoknak munkát adó helyi kis agrárüzemek (beleértve szőlőtermesztés) ellehetítlenítése
- hosszú évek úgy, hogy a leghátrányosabb helyzetű kistérségeknek nem volt semmilyen komolyan vehető komplex fejlesztési programja (a mostaniak minősége is erősen megkérdőjelezhető)
- a helyi fejlesztések rábízása a helyi politikai-vállalkozói mafiára, ész és minőségi kontroll nékül
- a segély iskolalátogatáshoz kötésének eltörlése
- teljesen előkészítetlen, terv nélküli szegregációmentesítési kampány (a deszegregáció amúgy nem lenne rossz, csak azt nem ilyen könnyű megoldani, pláne ha az egész társdalom ellenáll - mit hittek ezek, kitalálnak valamit és az emberek majd örülnek neki?)
- stb. stb.

Amit csináltak? Annyihoz értenek csak, hogy a pesti belvárosi vagy budai PR-es haveroknak adnak 100 milliót, hogy csináljanak valami "a roma szép" jellegű plakát- és reklámfilm-kampányt, meg egy cigányzene-fesztivált. A nyomtatási költségekből persze lecsípnek néhány tízmilliót saját maguknak.

És még ott vannak a "megmondóemberek", akik be akarják tiltani a nekik nem tetsző gondolatokat, a félelmeket - egyáltalán nem törődve azzal, hogy a valódi társadalom mit érez és mit szeretne.

Hogy mindezzel mit is értek el? csak felidegesítették a legtöbb embert, hogy a politika nem képes megérteni, hogy ők milyen gondokkal küzködnek. Most itt van a Magyar Gárda. Gratulálok!

Grrr 2009.02.01. 00:18:25

@RonIQa:
És meg vgyok győződve arról, hogy a jövőben egyre több helyről "menekül el" az, aki megteheti. Én elsősorban a politikai elitet hibáztatom - hiszen az ő kezében voltak eszközök. Iszonyú kitolás volt magával a cigánysággal is, hogy az elmúlt évtizedekben szinte semmi érdemi segítséget nem kaptak, hogy kirángassuk őket abból a szarból, amiben vannak. Ennek a helyzetnek - úgy kollektíve - ők is az elszenvedői, sőt, ők a leginkább.

A "negyedtudású" elit csak hagyta, hogy egyre mélyebben csússzanak bele a szakadékba.
- Legyen prioritás az oktatás? Ugyan már!
- Finanszírozzunk ötször annyi napközit, tízszer annyi erős, egészséges nevelőtanárral? Minek?
- Vegyünk fel több cigányt az állami munkahelyekre, ezzel is példát mutatva és egyben emancipálva őket (egy friss német kutatás az erőszakszervezet és a "bizalmi" szakmákban való részvételt tartja az egyik fontos integrációs mutatónak)? Minek vesződni ilyesmivel?

Úgy nehéz egy országnak jövőt adni, hogy kizárólag a zsebünk tömésével és a párton belüli helyezkedéssel (értsd: zsebünk további tömésének megalapozása) vagyunk elfoglalva.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.01. 07:34:33

Független Rendőr Szakszervezet is kiadott egy sajtóközleményt:

"Az FRSZ véleménye szerint az igazságügyi és rendészeti miniszternek nem az a dolga, hogy kézi vezérléssel irányítsa a Rendő rséget! Ezzel szemben kötelessége biztosítani annak feltételeit, hogy minden magyar állampolgár biztonságban tudhassa életét, testi épségét és tisztességes munkával megszerzett vagyonát.
Mindezekre figyelemmel felszólítjuk dr. Draskovics Tibor miniszter urat, hogy a jövő ben tartózkodjon az 50-es évek módszereit idéz statáriális személyzeti döntésektő l!"
www.frsz.hu/directory/news/news_documents/frszkozlemeny.pdf

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.01. 07:55:40

Drazsé überelhetetlen mondata:

"Draskovics Tibor:
- Semmilyen végleges döntés nem született, hiszen sem én, sem más nem ismeri, hogy pontosan mit mondott a miskolci rendőrkapitány. Ezt fogja most megnézni az országos főkapitány."
www.mr1-kossuth.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=68393&dt=2009-01-31_18:56:35

Nem ismerik, mit mondott(!), mikor ország-világ látta a videót!!! Ilyen ország tényleg nincs...

blogszemle (törölt) · http://magyar-blogszemle.blog.hu/ 2009.02.01. 08:37:10

miért hallgatja le az index.hu, hogy készenléti rendőrcsapatokat vezényeltek miskolcra?????????????????
?????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????

blogszemle (törölt) · http://magyar-blogszemle.blog.hu/ 2009.02.01. 08:39:00

@Grrr:
"kitolás volt magával a cigánysággal is, hogy az elmúlt évtizedekben szinte semmi érdemi segítséget nem kaptak, hogy kirángassuk őket abból a szarból, amiben vannak"

Évente ezermilliárdok mennek a cigányságra.

ctrl 2009.02.01. 09:20:04

@blogszemle:
Mert nincs hírértéke.
Egyébként jogosan vezényelnek, mert félő ,hogy a radikálisok a saját céljaikra használnák fel az egészet.
Remélem nem így lesz.

blogszemle (törölt) · http://magyar-blogszemle.blog.hu/ 2009.02.01. 09:28:30

@ctrl: Miért ne lenne hírértékének a REBISZ mozgatásának?

Különösen hogy a borsodi náci magyarlázadás leverésére vezényelték őket oda. Reméled ugye te is igaz ajrópéerként, hogy az orbánsátán vezérelte fasiszta magyarokara lecsap Drazskovics elvtárs ökle??!!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.02.01. 09:29:30

Emberek, tippeljetek!

Hány résztvevő lesz ma a szimpátia tüntetésen?
Saccolásom: 10.000 fő
A tiétek?

Más:

Szerintem drazsé és gusztos gyorsreaglása reflexből egyértelműen öngól, ugyanis a helyi szoci és szadi támogatja Pásztort, ergo pátron belüli megosztottság lépett fel.

Az is öngól, h miközben fasisztázzák a Jobbikot, az ő malmukra hajtják a vizet.

Öngól az is, h mindkét párt szavazóbázisa egyre inkább felesleges és avitt szócséplésnek tartja a kudarcba fulladt PC szóhasználatot, ennél sokkal felelősségteljesebb és cselekvőbb magatartást várnának el a sajátjaiktól.
Mit gondoljon egy sarkadi mszp-s? Vagy egy miskolci? Vagy bármely más vidéki, aki konkrét lépéseket akar, nem kommunikációs háborút, amely másról sem szól, csak legyünk végletekig toleránsak, és használjuk a PC-t, mert különben rohadt nácik vagyunk.

Szóval ezt most kommunikációs szempontból is nagyon elkúrták. Gyanítom, h akár 1-2% szavazóbázis vesztésbe is kerülhet nekik, ha sokáig fennmarad a témáról való disputa, és nem változtatnak a mostani álláspontjukon.

Jó reggelt Mo.!

Az Olei Hagardom terroristái · http://en.wikipedia.org/wiki/Olei_Hagardom#List_of_Olei_Hagardom 2009.02.01. 09:50:57



miért va az hogy

ha cigányokat kell védeni akár elvtelenül

ott rögtön előbújnak nagy hanggal zsidók


Gusztos ls Munk két zsidó vágta le most is a legocsmányabb fröcsögést

RonIQa 2009.02.01. 09:51:06

@Grrr:

Minden szavaddal egyetértek. Én folyamatosan a cigány-politikusok felelősségét firtatom. Rengeteg pénz megy el a romaügyre a legcsekélyebb eredmény nélkül. Az unokáink már kezelhetetlen cigányproblémát hagyunk örökül.

A Mohácsi Viktória és Kolompár Orbán féle cigány-politikusok nem segítettek, csak rontottak a helyzeten, eredményt nem tudnak felmutatni, csak lovat adtak az aljacigányok alá, ezzel az egész cigányságot sikerült szembeállítaniuk a többségi társadalommal. Feldúlták a cigányság értékrendjét és nem adtak helyette másik értékrendet. A vajdák helyett, velük szemben!!! impotens, súlytalan cigány-önkormányzatokat hoztak létre, amelyek botrányos pénzlenyúlásait alig-alig tudja leplezni a seggnyaló média. A rendszer nagyon-nagyon sokba kerül az aktív társadalomnak, a probléma viszont ilyen módon sosem oldódik meg. Senkinek nincs egy tisztességes, őszinte gondolata, akinek van, azt a diktatúra elmozdítja.
Az SZDSZ lényegében mások nyomorára építi politikáját, a nyomor fenntartását támogatja, hiszen ebből él. Remélem, már nem sokáig. A cigány-politikusoknak pedig felelniük kell tetteikért. Ma éhen halhat a cigánygyerek, nyomortelepen nevelés és oktatás nélkül nőhet fel és SEMMIT nem tesznek ellene. Szégyelljék magukat!!!

RonIQa 2009.02.01. 09:58:06

@laspalmas:

Drazsé überelhetetlen mondata:

"Draskovics Tibor:
- Semmilyen végleges döntés nem született, hiszen sem én, sem más nem ismeri, hogy pontosan mit mondott a miskolci rendőrkapitány. Ezt fogja most megnézni az országos főkapitány."

Remélem, ebbe belebukik ez a mocskos görény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az áfa-"sikkasztásba" is belebukott.

Acmee 2009.02.01. 10:00:44

@malacka69 az édentől keletre...:

Inkább legyen ott 100.000fő, akkor elég nagy "nyomása" van a tömegnek! Ja, és szálljatok vonatra ("támogassátok a mávot"), és irány Pest, a csatlakozó tömegekkel már egész komoly tüntetés lehetősége áll fenn...

RonIQa 2009.02.01. 10:01:13

@sereslaci a söröspaci:

Remélem, jól indult a napod, hogy zsidózhattál kicsinykét.... Ez fontos...... Minden blogon egy jó kis zsidózás, és már a hangulata is más az embernek. Igaz? ;-)

Az Olei Hagardom terroristái · http://en.wikipedia.org/wiki/Olei_Hagardom#List_of_Olei_Hagardom 2009.02.01. 10:08:24

@RonIQa:

CÁFOLD MEG, hogy nem ha cigányt, buzit kell védeni, akkor rögtön ugrik

Gusztos,
Orosz,
Heller
meg hasonlók, mint pl. a Munk

és mind zsidó

és ha magyart kell védeni akkor egyszem Hegedűs Zsuzsa hallatja a hangját

és máskor oly hangos zsidókórus kussol.


KÉRLEK MAGYARÁZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riasom 2009.02.01. 10:11:20

index.hu/politika/belfold/miskolcvissz/

Komoly, felelősségteljes, a döntéseiket megalapozottan hozó politikusaink vannak. Hihetetlen ez az ország.

RonIQa 2009.02.01. 10:14:33

@Riasom:

Beszartak a mocskok!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD

RonIQa 2009.02.01. 10:16:52

"A jelek szerint egy nap alatt sikerrel fordította meg Káli Sándor polgármester és a borsodi MSZP a cigánybűnözésről értekező miskolci rendőrkapitány sorsát."

Tálalás zindex módra. :DDDD

Tehát a maszopos Káli fordította meg. Nem a tüntetéstől fosták össze magukat....
Ez óriási!!!! Benyalnak a patkóbélig......

Acmee 2009.02.01. 10:17:34

@Riasom:

Fosnak Pesten :) Kicsit beszart a politika, h 2 nap alatt egy akkora felháborodást szítottak, amekkorát eddig még nem sikerült. Most megmutatta a Magyar, h mekkora az ereje! Akkor se maradjon el a tüntetés, ezzel csak gyors tűzoltásba akarnak kezdeni, h nehogy nagy gáz legyen a dologból! Ha most visszahátrál mindenki, azzal bizonyít a Magyar, h egy látszatmegoldással "ki lehet szúrni a szemét"! Amúgy nem vagyok biztos benne, h később, majd stikában, amikor nem lesz visszhangja majd leváltanák!!!

RonIQa 2009.02.01. 10:21:54

"...hosszan beszélgetett a megyei MSZP-s erős emberekkel, akik szintén maradását támogatták. (Megjegyzendő: ez ügyben egybecsengett a Fidesz és az MSZP akarata, az ellenzék sem kívánt megválni Pásztortól.)..."

A szadesz vajon miért maradt ki a felsorolásból? Na? Van ötlet??

Acmee 2009.02.01. 10:22:05

@Acmee:

Basszus srácok! Sztem ez az igazi magyarság-öntudat-gyógyír! Nézzétek meg, lett egy "nagyobb" felhördülés, abban a pillanatban beszartak! Ezzel sikerült új lendületet adni a magyarok öntudatának. Sztem itt a mérföldkő! Innentől talán nem lehet akármilyen szart lenyomni a magyarok torkán! Csak így tovább!

a szoclib még kómában is lop 2009.02.01. 10:22:24

kármentés folyamatosan


BUKJON DRASKOVICS!


MENJEN VELE BENCZE IS!


Takarodjon mind a gennyes banda,

hordja őket el a Duna habja!

a szoclib még kómában is lop 2009.02.01. 10:26:18


TAKARODJON HAYNAUNAK SARJA

DRASKOVICS IS CSAK IDEGEN FAJTA


KAPAFOGÁT IGAZÍTSUK HELYRE

KAPANYÉLLEL SIMOGASSUK RENDBE

RonIQa 2009.02.01. 10:30:42

Na, erre vajon mit lép tökfej munk veronika?

Riasom 2009.02.01. 10:33:42

@a szoci még kómában is lop: legalább neked jólesik ez a sok baromság amit idelöksz? Vagy ezen a blogon ez a normális? (Ez provokatív kérdés volt, elnézést a blog normális törzsolvasóitól.)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.01. 10:34:28



ELLENSÉG VOLT JELLASICS

AHOGY MOST A DRASKOVICS

A MOCSKOS SZERB MÉSZÁROLTA A MAGYART

DRASKOVICS KICSIBE KAVRJA A SZART


NEM KELL IDE DÉLSZLÁV ÁLLATFAJTA

TAKARODJON AZ ANYJA KÍNJÁBA

a szoclib még kómában is lop 2009.02.01. 10:37:13

@Riasom:


gart a mentalitásodhoz


felőled bazdmeg nem is a ruszkik

de talán még a törökök is itt ülnének a nyakunkon

RonIQa 2009.02.01. 10:39:37

@Riasom:

Tudod, ez a kormány már többszörösen túlment a normális tűréshatáron.
Már csak a birkatürelműek tudnak mindig normálisan viselkedni. Néha én is elvetem a sulykot, gyakran forr bennem a méreg. Ő így éli ki....

a szoclib még kómában is lop 2009.02.01. 10:51:21



Közben persze a só nem áll meg:


Tömegverekedés egy 15 éves lány miatt

index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/375439/


Tömegverekedés tűzoltók és romák között

index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/375402/

Acmee 2009.02.01. 10:52:53

@a szoci még kómában is lop:

Mióta bulvárhír az, h a cigók belerondítottak egy tűzoltó-buliba?? Szégyen...

Preskin 2009.02.01. 11:08:39

asztat írja a zujság,hogy:

"Bencze József vasárnap elmondta, hogy a szombaton lezárt vizsgálat szerint Pásztor Albert jogsértést nem követett el, ezért az országos rendőrkapitány javasolta átvezénylésének megszüntetését, amiről még szombaton este tájékoztatta Draskovics Tibort. A miniszter egyetértő válasza vasárnap érkezett meg."

mostakkó' ? verypheree telefonált ?

eeepunk 2009.02.01. 11:13:22

@RonIQa:
Mert jelentéktelen a véleménye? És a kutyát sem érdekli??!!

Acmee 2009.02.01. 11:19:04

@stalien:

"hülyeállat, bazeg', sikerült jókora közfelháborodást csinálnod. Nem tűnik fel, h lehet ki kell rúgjalak, pedig nagyon sajnálnám" :D

states 2009.02.01. 11:21:18

Na jobb helyeken ilyenkor húz el villámgyorsan a búsba a rendőrminiszter. De hol vagyunk mi a jobb helyektől? Draskovics 12 óra alatt bukott meg, csak az a gond, hogy nem először, hanem sokadszor, és nem csak rendőrminiszterként, hanem minden egyéb poszton. Igazi Gyurcsány-káder...

Az Olei Hagardom terroristái · http://en.wikipedia.org/wiki/Olei_Hagardom#List_of_Olei_Hagardom 2009.02.01. 11:30:56



nos

ma számomra igazolódott amit sejtettem


A KONZERVATÓRIUMNAK SEMMI KÖZE A _MAGYAR_ KONZERVATIVIZMUSHOZ


A KONZERVATÓRIUM CIONISTA ILLETVE GLOBÁLKONZERVATÍV
(NEOKON)

a szoclib még kómában is lop 2009.02.01. 12:05:45



kukába az egész bagázst darabokban

gyújtsuk rájuk a szemetet azonnyomban.

Acmee 2009.02.01. 12:09:13

@sereslaci a söröspaci:

Csak egyetérteni tudok, elég rendesen kimoderáltak... Bár kicsit tényleg elszállt és általánosítós volt a kommented, de sztem nem volt sértő...

RonIQa 2009.02.01. 13:00:24

@Acmee:
"...roma polgártársaink felett tornyosuló gyilkos indulat..."


Hát ilyen hülye ember nincs!!!!! Ez biztosan valami vicc!!!!!!!!!!
:D

RonIQa 2009.02.01. 13:15:05

Kíváncsi vagyok, vajon mi lesz a szimpátiatüntetéssel?

Roma polgártársaink felénk tornyosuló gyilkos indulata ugyanis a jövőben csak akkor fékezhető meg sikeresen, ha Pásztor rendőrkapitány további BŰNÜLDÖZŐI munkájához látványosan tömeges erkölcsi támogatást kap.

Remélem, ezzel mindenki tisztában van. A Gárda helyett most a civileknek kell vonulni! Tömegesen!

erzs 2009.02.01. 20:50:56

Elképzelem, amint az a „bizonyos jól körülhatárolható helyi csoport” készülődik a Tescóba, és a kis Dzsenifer nyafog, hogy nem akar menni. „Még mit nem, amikor a legkisebb is számít!”

én is 2009.02.01. 21:02:07

'Pásztor Albert nem követett el jogsértést, így folytathatja munkáját, de mivel nyilatkozata félreérthető volt, figyelmeztetést kap.' Ki értette félre? Kezeket a magasbaaa...

Egyébként a cigánykérdés itt másodlagos probléma.
Az elsődleges a következő:
Egy demokratikus államban nemzeti hős lesz abból, aki nyilvánvaló, valós statisztikai adatot közöl, felhívja egy problémára a figyelmet, mert segítséget, megoldást vár az 'okosabbaktól'.

Cypriánus 2009.02.02. 14:56:44

nem értem, ez a serespaci is Kündü?
Vagy nem?
miért kell ennyi név?

Robiii 2009.03.02. 23:14:51

@Mária: igen, ebben lehet valami, viszont a magyar ember elmegy dolgozni még ha kell fóliába is... Addig a roma mit csinál? Otthon ül és azon gondolkodik hogy ma melyik üzletből lopjon, melyik embert rabolja ki az utcán és melyiket késelje meg egy szórakozóhelyen... Szégeny hogy ebben az országban büntetlenül megtehetnek mindent. Ha meg kitiltják őket egy helyről vagy letartóztatják őket, akkor meg jönnek ezzel a kisebbségi dumával... Meddig tartják még rettegésben az embereket???
süti beállítások módosítása