Az összeomlás - videó
2009. március 30. írta: TuRuL_2k2

Az összeomlás - videó

 Jó egy éve, a népszavazás után már készült egy feliratos remake A bukásból, a videó hasonló címen futott. Most, az újabb bukás tiszteletére itt az újabb Underdog-videó is, ami ezúttal Az összeomlás címen fut:

 A tavalyi verzió nagyobbat ütött , de azért ezt is igazán jólesik végignézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr341034365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamasuka 2009.03.30. 07:07:46

Ezek (MSZP és SZDSZ) tényleg azt hiszik, hogy egy lopásra szakosodott és ezzel a döntéssel nagy valószínűséggel jövőre már kieső törpepárt (SZDSZ), és az ország felvirágoztatására 1919 óta alapból képtelen nagyobbacska párt (MSZP) együtt, közösen (vagy az MDF-el) egy év alatt képes lesz felvirágoztatni és helyretenni az országot csupán megszorításokkal (ami persze őket - minisztériumok, az állam működtetői nem érínti majd, mert nem, mert eddig se voltak rá képesek, most miért lennének -> lesz Audi, lesz bútor, lesz Tom Lantos faszság), amik - ha nem akarják azt, mint a Bokros csomag elfogadása után, hogy az alkotmánybíróság megsemmisítse a döntéseket, legkorábban jövőre léphessenek életben, amit majd az Orbán kormány egy tollvonással és - ezek után - 2/3-os többséggel szépen megsemmisítsen? Mindez csak azért, hogy még egy évig lehessen lopni és a másik fő kommunista fiatal (Bajnai) IS miniszterelnök lehessen, akárcsak a haverja, mert az jól áll az önéletrajzban?

N E V E T S É G E S !

Gondolom majd marad Veres, meg az egész banda, és ismét elment egy hét, amikor nem csináltak semmit ...

Ja, és mindez miért? Mert gyűlölik Orbánt és CSAK EZ A győlölet mindent képes überelni, még a saját sorsukat is ...

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.03.30. 07:20:16

Az SZDSZ egy politikai kurva. KURVA! Húzódózik, mint egy hisztis picsa, aztán a keményen rászólnak, akkor széttárja a lábait, inkább, mint hogy ki kelljen költöznie eltartója házából.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.03.30. 07:21:52

Igazán komolyan fogják venni őket az EU-ban... egy miniszterelnökkel, aki tagja volt az előző kabinetnek, vállalta Feri programját, ugyanabban a parlamentben majd válságkezel, no persze. És ha megszorított, akkor mi lesz utána?

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.03.30. 07:27:30

Jobb egy bukás jövőre, mint idén.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.03.30. 07:31:42

Mit fanyalogtok? Bajnai Gordonka a reális, széles tömegek támogatásán nyugvó, nyílt nemzeti kormány miniszterelnöke lesz. Csupán annyi, hogy a széles néptömegek és nemzet nem a magyar nép tömege és nem a magyar nemzet. A többi stimmel.

polom13 2009.03.30. 07:37:35

A Bokros-csomag felét elkaszálta a Sólyom-vezette Alkotmánybíróság.A magyar törvények nem teszik túl könnyűvé a megszorításokat.Sólyom László a Bajnai-csomag felét normakontrollra fogja küldeni.Tehát kedves maszoposok ne nevezzétek őt fideszesnek,mert az lesz a vége,hogy a jó Fidesz védi az embereket a gonosz Gyurcsány-klóntól és MSZP-s droidseregétől.A Fidesz pedig kezdeményezzen név szerinti szavazást minden elvonásról!
Az MSZP képviselőit a 13 havi nyugdíj juttatta a parlamentbe,az elvétele ejtse ki őket.ez így fair.

kamasuka 2009.03.30. 07:42:53

Bayer jól leírta tegnap:
"Mert olyan volt a Gyurcsány-rendszer, mint a katonaság. Vagy kiröhögöd, vagy belebolondulsz…"

Ha ügyesek, akkor nem kell lenyomni a szart senki torkán, ha követik a Bokrosista vonalat (az alkotmánybíróság minden döntésüket megsemmisíti). Elmegy egy újabb év, nem csinálnak semmit, és még rá is lehet majd fogni a FIDESZre és az alkotmánybíróságra (főleg a Fideszre és Orbánra), hogy miattuk tartunk így, mert nem hagyták, hogy kihúzzák az országot a szarból, persze elhallgatva azt, hogy ők nyomták bele.

Közben elfogy a hitel - ha tehetik átmentik saját cégekbe, ha ez nem megy, simán lenyúlják - és itt állunk majd egy 2/3-al a szaros bödön alján, létra nélkül ...

(A szociknál és a liberálisoknál már most is a legnagyobb az egy főre eső, korábban ősbolsevik, most bubikapitalista tagok, haverok és képviselők száma. Ez persze most még inkább igaz lesz.) A kérdés csak az, hogy elkaszálják-e őket később, vagy büntetlenül megússzák ők és a randőrségük az elmúlt évek ténykedését? Ha megússzák, akkor újból és újból és újból megteszik majd, mert hülye a magyar ...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2009.03.30. 07:43:55

@dszg:

No, de kedves dszg!

Rendes katolikus ember nem hisztizik és nem használ obszcén, trágár hasonlatokat:-D

Vártuk, megtörtént. Nyíltan hadat üzent nekünk a poszkomm oligarchia. Nincs ebben semmi különös. Ilyenkor minden rendes magyar ember tudja a dolgát:-)

magyarido.blog.hu/2009/01/08/napi_elkeserito_es_folderito_4_7_dik_jan_2009

ü
bbjnick:-)

polom13 2009.03.30. 07:44:35

Egy átlag választó kivel tud jobban azonosulni a milliárdos Bajnaival,
vagy egy szerencsétlen Hajdú-Bét-es gazdával,akit B.G. cége nem fizetett ki,emiatt csődbe ment ,elvesztette a megtakarításait,az otthonát,szétesett a családja,belebetegedett,legrosszabb esetben öngyilkos lett?

devuscka 2009.03.30. 07:44:39

Nekem már nem Bukás jut eszembe erről az egész helyzetről:
Olyan ez mintha egy horror filmet néznénk.
A 'rém' már lezuhant, felrobbant, szétlőve sokszorosan, cseppfolyóssá vált.. az áldozat már fellélegezne, akkor kinyúl a karja és még mindig szorongatja.. félelem és reszketés végig szinten tartva...
:(

kamasuka 2009.03.30. 07:45:59

@kamasuka:
""Drága Miniszterelnök Urunk szenvedett annyit mint Krisztusunk a keresztfán ! Akik bántották Őt azok legyenek átkozottak ! Drága Katus néni higgye el nekem, hogy eljön majd az az idő is amikor a fia és az Ön nevét nevét imába fogják foglalni, (azok is akik most bántották Őt) !!! Kérem a Jóistent adjon Önnek és kedves családjának sok erőt egészséget és boldogságot."

Aki ezt írta, honfitársunk. Egy országban él mivelünk. S akkor most kérdezem, hát mit lehetne mondani őneki? Semmit sem, nyilván. Szavakon túl, az emberi értelmen túl, mindenen túl van ő, vannak ők. Oda már nem tud elgyalogolni sem, elrepülni sem a gyűlölet…"


:D

kamasuka 2009.03.30. 07:47:09

@devuscka:
Na ez itt kérem a lényeg! :) Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.03.30. 07:49:37

néhány napja volt egy interjú Veressel.

sok apró gyöngyszem szerepelt benne.
- a politikusok szakemberek, és nem gombnyomogatók (v.ö Gyenesei választás-specialista akciójával)
- miniszterelnöknek felkérik az embert, nem pedig jelentkezik, mint egy álláshirdetésre (diszkrét rúgás a Bajuszba)

de a legjobb, mégis az volt amikor elkezdte részletezni a riporter kérésére, hogy vállalna-e pozíciót az új kabinetben.
- igen, mert jó csapat gyűlt össze a PM-ben, akikkel az elmúlt néhány évben nagyon jól együtt tudott dolgozni

a jelek szerint komplett alternatív történelmet tolnak azok ott.

kamasuka 2009.03.30. 07:50:24

Ja, és gyengül a forint

molaris 2009.03.30. 07:56:49

"Talált Király" már volt a történelemben, most van talált PM. Csak ki lesz a kormányában? Ki lesz az a másik tÍzegynéhány erkölcsi öngyilkos? Viszont, ha Gordonka, 2 nap után lemond, mert nem bírja a nyomást, akkor nyílt út lesz a választáshoz. Vagy lesz "csapat", és lesz még egy év "lopkovitz". És akkor?- akkor már olyan mélyen vagyunk, hogy a külső nyomás miatt, már felrobbanni sem tudunk.

kamasuka 2009.03.30. 08:02:48

www.zoom.hu/belfold/eldolt-bajnai-kormanyfo-lehet-43849.html

Főleg a kommenteket klicskótól!

Persze, "HA RÁREPÜL" ...

polom13 2009.03.30. 08:06:02

600milliárd HUF az 200 ezer lélegeztetőkészülék,vagy (ami még ennél is szörnyűbb)1 miliárd kilogramm BAROMFIVIRSLI!!!!!!!!!
Az 100 kiló BAROMFIVIRSLI minden magyar állampolgártól!!!
333.3333 kilogramm BAROMFIVIRSLI-t akarnak elvenni a 3millió nyugdíjastól!!!
Szoci módszer,de müködik.é

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.03.30. 08:10:22

@bbjnick: megintcsak: rendes katolikus ember is ember, és imigyen is hangot adhat felháborodásának. :D

Ilyenkor kell Napalm Death-et hallgatni. Az jól levezeti a feszültséget.

devuscka 2009.03.30. 08:13:19

@molaris:
..." nem bírja a nyomást.."

Ne feledjük el: a Bajnai nem véletlen lett milliárdos(!)..
Ő olyan: 'alamuszi macska nagyot ugrik' típusú ember.
Látszólag ártalmatlanul pislog, mint egy boci, de látszólag nem mond ellent ( de láthatjuk: önelégülten mosolyog), mégis kegyetlenül átgázol mindenen. Pont olyan,mint a Gyárfás Tamás/ pártkelte.
Egyetlen egy előnye/hátránya(?) van néki, nem tud szemrebbenés nélkül hazudni/csak pislogva... :)

molaris 2009.03.30. 08:14:40

@kamasuka:
Mi a baj? Most, hogy elolvastam, úgy érzem, eddig jól tettem, hogy ritkán olvasom Zsoltot. Nem igazán tudom megérteni azt, akinek semmi sem jó. Nem tudom azt sem megérteni, hogy miért kell gyűlölködni. Azt, hogy egy ország érdekek mentén van felosztva, teljesen normálisnak tartom. Ugyanis, a család is, mint alapkő, már magában is osztott. De!!- a családfői tekintély ezt tudja ellenőrizni/ellensúlyozni. Országos méretekben ehhez már nagy egyéniség kell, egy kisstílű pojáca kevés. Nos, kevés nagy egyéniségünk a történelmünk során. Már olyanok, aki előrevittek. Mert azok, akik zsinórban buktak (bár manapság történelmünk nagyjaiként ünneplünk), nem tettek mást mint kinőttek a gazból. És többet ártottak, mint használtak. Azért a félszemű, már ne legyen automatikusan a legjobban látó!

molaris 2009.03.30. 08:16:08

@devuscka:
Eddig el tudott bújni. Most azért ez nem igazán fog működni.

polom13 2009.03.30. 08:26:16

A ballibek néhány plusz hónap hatalomért(oké,tudom azalatt sokat lehet lopni)hülyének néznek mindenkit,tovább süllyesztik az országot az ürülékben és a Ti legnagyobb problémátok Bayer Zsolt stílusa?

kamasuka 2009.03.30. 08:30:39

@molaris:

Miért beszélsz gyűlölködésről, amikor van egy párt és egy másik. Mindkettő tudja, hogy vége, és a legnagyobb bajuk az, hogy esélyük sincs győzni. Látják, hogy a Fidesz nyerne. Lehet, hogy a 2/3-d is meglesz nekik egyedül, de az is lehet, hogy csak nagyon győznek, nem 2/3-al. Erre a két pártocska legnagyobb problémája az, hogy ezt nem szeretnék, és ezért - bár ez nekik még rosszabb lesz - nem akarnak előrehozott választást, csak hogy lenyúlják a dolgokat.

Ha igaz a libás sztori, akkor BG tényleg csak hetekig lesz porondon. Ezek után ez most minek kell? Az, hogy kinek jó, tudjuk, de ezért húzni az időt? Ők tudják, maguknak ássák a sírt ...

devuscka 2009.03.30. 08:33:34

@molaris:
Ebben bízom én is!
Gyárfás is bukott/NOB/ - nagyon ráemlékeztett.
(volt egy riportfilm: Számvetés/Perczel Tamás www.echotv.hu/index.php?akt_menu=7&newsid=16907
- ajánlom mindenkinek)
A 'LIBÁK' és az öngyilkosok fenyegető árnyak Bajnai fölött... (Machbet?)
Ilyen árnyai még a pinokkiónknak sem volt - bár az eü. szétrombolásából bőven akadna.. :(

Peter252 2009.03.30. 08:43:07

Tippem:Gyurcsányt a hétvégén nagy többséggel és vastapssal újraválasszák a küldöttek, és így valósul meg a putyini -modell, ahol Gyurcsány irányít igazán újra.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2009.03.30. 08:53:42

@dszg:

A Napalm Death se' rossz, de nekem erről ez jutott eszembe: :-)

www.youtube.com/watch?v=ExkTFPDRBvU&feature=channel

ü
bbjnick

Peter252 2009.03.30. 08:57:10

Nekünk, a népnek és a Fidesznek marad a ius murmurandi, a mormogás joga:((((

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.03.30. 09:27:45

@molaris:
Azonnal elmúlik a gyűlölködés, amint hazarepültök a kősivatagba.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.03.30. 09:43:37

ez az opus se rossz. illik a helyzetre. el tudjátok képzelni, hogy a bunkerban hitler lemond goebbels javára, hátha így elkerüli a bukást?

tevevanegypupu 2009.03.30. 10:01:07

Nagyjabol mindenki sejtette, hogy ezek maradnak..es hogy az szdsz tenyleg kurva. Ez a ket part, az mszp es az szdsz mindent tonkretett, ahova leptek ott fu nem termett . Nem tudom emberek-e egyaltalan, ereznek-e egyaltalan valamit a penz es a hatalom szereteten kivul? Szegyenletes az egesz, elkeserito.Es meg remelni sem lehet, hogy eltakarodnak egyszer, olyanok mint a hetfeju sarkany: egy fejet levagnak azonnal kino helyette egy masik. Viszont a video tokeletes.(:

kholiq 2009.03.30. 10:04:42

jo a video es felelmetes, ha belegondolunk, hogy feriek is mennyire a vegsokig ragaszkodnak a hatalomhoz barmi aron. csak azt nem veszik eszre, hogy egy ido utan nincs mihez, mert vannak torvenyszerusegek, trade-offok.

Most mar nem lehet a multat meg nem tortentte tenni, hiaba talaltak vegre egy gordonkat. semmivel nem lesz masabb, mintha a feri maradt volna hatalmon.

1, max 2 honapja van gordonnak es megbukik. amikor majd az mszp-seknek gombot kell nyomogatni es elvenni mindenkitol szinte mindent, de nem adnak semmit cserebe (adocsokkentes, breathing space), akkor megbicsaklik majd egy-ket honatya ujja, vagy eppen be se mennek, mert megbetegednek hirtelen.

lesz itt meg olyan botrany, hogy ahhoz kepest az elmult het szosszenetnek fog tunni...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.30. 10:04:45

Ide is betenném:

Kaccsolaton találtam, az utolsó mondatot is figyeljétek!

#462461 | elem0709 | 2009-03-30 08:32 | Válasz
Mi tagadás megkönnyeztem az utolsó mondatot. „Ez volt Caesar; mikor jön más hasonló?”
Így volt ez mindig a történelemben, hogy az igazi nagyságokat nem ismerte fel időben a nép.
Így Húsvét közeledtével Jézust emelném ki, aki tanításaival próbálta a kisembert öntudatosabbá tenni, hogy ne lehessen örökké a sárba tiporni. De pont ez a kisember ordította, hogy "Feszítsd meg!" Ő mégsem haragudott rá, mert jól tudta, azok az igazi bűnösök, akik felbujtották őket, akik a háttérbe húzódva dörzsölgetik a markukat.

Tisztelet Gyurcsány Ferencnek, kinek a Haza minden előtt!!!

tevevanegypupu 2009.03.30. 10:08:27

@devuscka:
Bajnainak a bajgunarnak, a szocialista notipus kedvencenek vannak uj libai (Lendvai, Szili, Gurmai, Goncz, Vadai, Lampert) ok majd megmentik a bukastol.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.03.30. 10:08:42

Ács Feri, boldog lehetsz. Itt a széles nemzeti konszenzuson alapuló megszorító kormány! Erre vártál már rég, Már csak ez kell eldöntened melyik kormánypártra szavaz majd.:)

states 2009.03.30. 10:17:34

Arra azért ismételten felhívnám a figyelmet, hogy egy nép így végig asszisztáljon parlamenti demokráciában egy ilyen lepusztult vándorcirkusz negyedosztályú előadását anélkül, hogy egyáltalán megnyikkanjon, arra valószínűleg még nem volt példa sehol a világon, és nem is lesz. Megjegyzem, ugyanez vonatkozik a parlamenti ellenzékre is. Orbánék valószínűleg átestek a ló túloldalára, már jó előre úgy csinálnak, hogy nekik semmi közük ahhoz, hogy az előadás végig mehet, végig fog menni. Jó lenne, ha a héten észbe kapnának, talán még nem késő...

Google 2009.03.30. 10:26:55

Vasárnap a Hősök terén lehet és kell az előrehozott választásokat követelni.
Ezek semmihez nem értenek az egy mutyizáson kívül, segíteni kell nekik!

A történetben az is gyönyörű, amikor a szoci párt renitenskedő küldötteinek azt üzenik, egyenként beszélgetnek majd el velük, hogy meggyőzzék őket, jó lesz nekik ez a Bajnai gyerök.
Mennyibe fog ez még fájni nekünk?

devuscka 2009.03.30. 10:33:42

@states:
Mert? Mit kellett volna 'demokratikusan' csinálni?
Utcára vinni az embereket? Vállalni a rendőrségi akciókat?
A kilövött szemű embereknek, hogyan néznének a szemébe?
Lehet bíznia a demokratikus, PÁRTSEMLEGES rendőrségben?

Szerintem megteszik amit meglehet - nem szabad felejteni engedni.
" Ceterum censeo Carthaginem esse delendam."
(Egyébként javaslom, hogy Karthagót el kell pusztítani! /Cato/ - a mániákus emlegetés végül meghozta a gyümölcsöt!)
:)

Jeriko One 2009.03.30. 14:45:59

Zseniális, hogy itt mindenki mennyire ért és átlát mindent és öntudatos. Ez a jótulajdonság remélem megmarad a nagyvezír uralma alatt is.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.03.30. 16:01:35

ez egy "rongyosra játszott" videó lesz...
a köv. Gordonnal, aztán majd Orbánnal... halhatatlan remekművet forgattak a németek :)

Pri Tek 2009.03.30. 16:09:48

Sok boldogságot, jó egészséget és nagy vagyont az alkotó(k)nak!
Negyed óráig visítva fetrengtem a röhögéstől...

huta9020 2009.03.30. 20:12:15

Ott az ütős poén a végén...

Kopiás Attila Steve 2009.03.31. 01:55:44

@/murci: Jaja, egyik verziója jobb, mint a másik, kurvajó... :+)

osborne 2009.03.31. 18:37:46

Turul, egy ilyen ország nincshez esetleg stimmelne:

Leadták a mobilokat

Az MSZP elnökségének tagjai szombaton írásos felhatalmazást adtak arra, hogy ellenőrizzék telefonforgalmukat - erősítette meg az Index információját Burány Sándor budapesti MSZP-elnök.

index.hu/belfold/2009/03/21/gyurcsacsany_konstruktiv_bizalmatlansagi_inditvanyt_akar/leadtak_a_mobilokat/

tevevanegypupu 2009.03.31. 20:34:51

Az is nagyon jo, hogy ala kell irnia minden kepviselonek azt, hogy tamogatjak Gordon otleteit anelkul, hogy tudnak pontosan mi az..Mert meg ha el is mondja, ha megvannak az alairasok beirhat meg egy-ket dolgot, ez nem lehet problema..Fodorek is ugy fogjak megszavazni, hogy fogalmuk sincs arrol, hogy kik lesznek a "kulcsfontossagu" posztokon miniszterek..Nagyon nagy lehet a baj, hogy ebbe is belemennek..
süti beállítások módosítása