Teljes kormányzati kiszolgálás a King's City alá
2009. július 08. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Teljes kormányzati kiszolgálás a King's City alá

 A Heti Válasz és a Magyar Hírlap oknyomozása alapján megdöbbentő kép állt össze a már első pillanatban is messziről szagló Velencei tavi King's City óriás kaszinóberuházásról, ami miatt ma már a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz hűtlen kezelés gyanúja miatt. Az ügyben közvetlenül érintett Bajnai Gordon jelenlegi kormányfő (az ügyben referens!), Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Veres János volt pénzügyminiszter is. Mint ismeretes, Sukoró közelében, a tó északi partján, alig érintett, csendes környezetben, hetven hektárnyi területen építenének fel egy - hevenyészett leírás szerint - hatalmas szórakoztatónegyedet. Ahogy a korábbi hír szólt:

 "Március végén áll a nyilvánosság elé a részletekkel az az amerikai, izraeli, német és magyar üzletemberekből álló befektetőcsoport, amely 2011-re Kings City (Királyok városa) néven egy gigantikus idegenforgalmi komplexumot kíván megépíteni a Velencei-tó északi partján. A kiszivárgott hírek szerint a beruházás összértéke meghaladja a másfél milliárd eurót, a hetvenhektáros területen szállodák és éttermek épülnének, valamint élményfürdő, golfpálya, kaszinó, továbbá egy szórakoztató-központ is helyet kapna."

 A trükkös földcserékkel, ál-lakóhellyel és egyéb ügyeskedéssel súlyosbított, szövevényes történet korábbi eseményeit Bódis András korábbi Heti Válaszban megjelent cikkében olvashatják. A mai Magyar Hírlap pedig dokumentummal szolgál arról, hogyan is zajlott 2008. május 26-án a Parlament Nándorfehérvár termében a King City ingatlanfejlesztésének tárgyalása, amelyen jelen volt Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök, Ronald S. Lauder, Fred H. Langhammer, Itzhak Fisher, Joav Blum, Gal Gaye, Bárd Károly ügyvéd, Bajnai Gordon akkori gazdasági miniszter, Markó Andrea, a Pénzügyminisztérium akkori szakállamtitkára, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács tagja, Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. vezérigazgatója, Daróczi Dávid korabeli kormányszóvivő és Radnai György. A cikk még nem elérhető online, de a Heti Válasz honlapján Bódis ír a tartalmáról.

„A megbeszélésről készült összefoglaló szerint: "Gyurcsány Ferenc és a további résztvevők egyöntetűen támogatják a projektet, s támogatásukról biztosították a jelenlévőket. A beruházás helyszínéül szolgáló Fejér megyei földterületek befektető általi hasznosítását (csereingatlanok értékbecslése, tulajdonjog-rendezés) előkészítjük - ez három különböző földterületet érint. Mindezért felelős Tátrai Miklós, aki közvetlenül tartja a kapcsolatot Joav Blum úrral". Majd így folytatódik az összefoglaló: "A működéshez szükséges minisztériumi engedély rendben lesz (a szerencsejáték koncesszió kiírása), felelős Veres János (Markó Andrea). Kijelölünk egy személyt, aki a kormány részéről menedzseli a projektet, ő lesz a kontaktszemély a befektetők számára, Bajnai miniszter úr közvetlenül referál ME (Gyurcsány Ferenc miniszterelnök - a szerk.) úrnak, felelős: Bajnai Gordon."

 A Heti Válasz szerint így segítette a King's Cityt a kormány:

1. Veres János még pénzügyminiszterként előkészítette az új vagyontörvényt, mely lehetőséget ad a verseny nélküli földcserére.

2. A parlament kiterjesztette a kiemelt nemzetgazdasági beruházásokról szóló törvény hatályát a koncessziós szerződések alapján megvalósuló beruházásokra (például a kaszinóüzemeltetésre és a kapcsolódó vendéglátó-komplexumok kiépítésére).

3. Az MNV földcsere-szerződést kötött Joav Blum üzletemberrel, aki a sukorói telek fejében albertirsai és pilisi területeket ad át az államnak.

4. A vagyonkezelő kiugró - 430,5 forintos - négyzetméterenkénti áron számította be Blum albertirsai-pilisi telekegyüttesét, miközben az MNV jogelődje 2006-ban 19,82 forintért adott el hasonló, szintén az M4-es nyomvonalába eső monori földeket.

5. A még fejlesztési miniszter Bajnai Gordon a Blum által megszerzett sukorói ingatlan besorolásának korrekcióját, azaz a terület beépíthetővé tételét javasolta a Fejér Megyei Közgyűlésnek.

6. A pénzügyminiszter pályázatot hirdetett óriáskaszinó alapítására a közép-dunántúli régióban, amit Blumékon kívül más nemigen nyerhet meg.

7. Kormányrendelet született a King City kiemelt üggyé nyilvánításáról, vagyis értelmet nyert az a tavalyi döntés, mellyel a leendő kaszinóvárosokra is kiterjesztették a "nemzetgazdaságilag" jelentős beruházásokról szóló törvény hatályát.

A történet jelenleg ott tart, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség hűtlen kezelés gyanújával nyomoz az ügyben... A beruházást ellenző helyi aktivistákat pedig telefonon fenyegetik ismeretlenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr791234834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 11:38:10

@Karcolt lendület:
Osztrák zsidók márpedig nincsenek!

"A felügyelő bizottsági tagok adatai
15/38. Nematollah Farrokhnia (an.: Schoabi Gohar)
Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:
AT 3400 Klosterneuburg, Grüntal 34.
Jogviszony kezdete: 2009/04/15
Jogviszony vége: 2010/05/31

A változás időpontja: 2009/04/15
Bejegyezés kelte: 2009/06/04
Hatályos: 2009/04/15 ... "

Akkor már csak az a kérdés, hogy a Schoabi Gohar vajon ősi osztrák, vagy netán svéd név.
Oh pardon, ez természetesen a STRABAG interneten is elérhető cégadataiból való kis idézet. Keresés www.e-cegjegyzek.hu/info/page/ceginfo.
Elnézést, L&G's, a tömörség kedvéért nem terhelném a blogot. Ám a hivatkozott helyen választ kaphatnak a STRABAG ZRT tulajdonosi szerkezetével kapcsolatban. Aztán döntsön ki-ki maga arról, hogy milyen néphez/nemzethez kapcsolja a firmát.

bz249 2009.07.10. 11:40:13

@Bell & Sebastian:

nem rohadt mindegy, hogy a Strabag zsidó cég-e vagy nem? Egy utolsó szemét banda, akkor is, ha osztrákok, akkor is, ha zsidók, sőt még akkor is, ha esetleg szittya magyarok.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 11:41:32

@Karcolt lendület:

Jaj, bocsánat, igazán röstellem, de Ön, Uram/Hölgyem vagy tájékozatlan, vagy szándékosan hazudik. Előbbi esetben újfent bocsánatáért esdeklem, ám utóbbiban kénytelen vagyok Önt arcátlan fráternak titulálni.

Bell & Sebastian 2009.07.10. 11:44:41

@bz249:

Idézek (köztetek élő klasszikustól):

'...hogyan viselkedik."

thetriggerhappy 2009.07.10. 11:47:09

@Karcolt lendület:

ez kezd marha unalmas lenni: ki írta, hogy náci lenne az, akit zavar a king's city? hol írt ilyet bki is? az a náci, aki ebből az egészből megint a zsidó témát tudja kibogózni, mint falafel, vagy mint a másik tehetséges beíró. ennyi.

Bell & Sebastian 2009.07.10. 11:47:58

@Bell & Sebastian:

Ami béget, az birka! (angol mondás)

thetriggerhappy 2009.07.10. 11:51:19

@Shyad-Khourongai:

www.strabag.com/databases/internet/_public/content.nsf/Navigation?OpenAgent&docid=79E200B4108F278FC125736A0046758E&urldocid=38A95153A368FC16C125736A0044F023

egyebekben pedig ez minden, csak nem zsidó név. én perzsára gyanakodnék, de ezzel persze nem azt inszinuálom, hogy farokhnia úron keresztül maga ahmadinedzsáfék forradlami iszlamizmusa kíván betörni közép európába....

thetriggerhappy 2009.07.10. 11:52:18

@Bell & Sebastian:

mesélj nekem a menetelő cionizmusról, lécci!
nagyon kíváncsi lennék.

Bell & Sebastian 2009.07.10. 11:59:16

@thetriggerhappy:

egy, kettő... (hallod?), és ez nem mese...

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 12:02:52

@thetriggerhappy:
Köszönöm a felvilágosítást. Bevallom, én a Schoabi Gohar nevet egy perzsától távol álló névnek gondoltam, ám a Cégbírósági hiteles adatokkal szemben másodszor belinkelt honlap végképp meggyőzött. Picit hiányolom, hogy a cégbírósági adatokhoz képest az Ön által élvezettel belinklet oldal a cég részletes adatait nem tartalmazza, ellentétben a cégbírósági nyilvántartással.
Félve kérdezem meg: Ön esetleg szintén perzsa, hogy emígyen sietőlegesen igyekszik védelmére egy szinte kizárólag perzsákból álló nemzetközi firmának?

Bell & Sebastian 2009.07.10. 12:08:13

@thetriggerhappy:

Komolyan?

Erre konkrét választ pontosan 26,5 millió adómentes forintért adok.

(mindez kamatok nélkül...)

thetriggerhappy 2009.07.10. 12:13:22

@Shyad-Khourongai:

még mindig nem értem, hogy miért érdekes egy fb tag származása. szerinted ez a fajta turkálás nem undorító? és ha zsidó, akkor mi van? akkor igazolva látod a zsidó összeesküvésről szóló rémálmaidat?
a linket azért adtam meg, hogy lásd, hogy kiről beszélünk. osztrák állampolgár, tök mindegy, hogy milyen származású.

ha pedig érdekel, hogy az édes anyukája milyen származású, akkor ismét a guglit javasolnám. üsd be azt, hogy gohar....meg fogsz lepődni, kis etimológus!

nem vagyok perzsa, csak nevetségesen kiststílű, amolyan nyilasházmester vircsaftnak találom, hogy egyesek fb tagok nevéből próbálnak a strabag cionista menetelésére következtetni.

felfordul a gyomrom a blog kommentelőinek egy részétől.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 12:38:21

@thetriggerhappy:
Miért indulatos Ön Uram/Hölgyem?
Apropó etimológia! A sémi nyelvek közé, amely a sémi-hámi nyelvcsaládnak része, tartoznak ismert népek nyelvei: akkád, föníciai-pún, arámi, asszír, babilóni, ARAB és HÉBER. Ugye érti a célzást, amelyet nagybetűk használatával nyomatékosítnék.
Úgy tűnik, Ön fizikai értelemben véve is elvakult a dühtől. Nem egyetlen felügyelőbizottsági tagról van szó, hanem a teljes tulajdonosi szerkezetről, amelyet helyszűke miatt nem másoltam be, ellenben egy linkkel felhívtam rá a figyelmet.

Tisztelt Uram/Hölgyem!
Ön tisztességes üzletpolitikát folytató firmának tartja-e a STRABAG ZRT-t? Tud-e Ön arról, hogy ez az osztrák székhelyű perzsa vállalkozás a magyarországi perzsa pártnak súlyos euro milliókat juttatott? Emlékszik Ön ezekre a híradásokra a nem oly' távoli múltból?
Válaszolja meg, kérem, ezeket nekünk, mielőtt kihányná a belét!

SK

thetriggerhappy 2009.07.10. 12:57:18

@Shyad-Khourongai:

egy fb tagot tudtatok prezentálni, igazolandó a tulajdonosi kört, amiről előbb olvashattál volna, ha érdekelne....de nem érdekel, mert ha nem találsz zsidókat, akkor jön az "ügyesen elrejtőztek" című fejezet.

nem ismerem a strabag működését, de tudom, hogy sok gyanús ügylet mögött álnnak és sejtem, hogy kit korrumpálnak. már csak azt kellene tudnom, hogy mitől tartod őket perzsának és melyik is a magyar perzsa párt....

de tudod mit, felesleges kifejteni, pontosan tudom, hogy miről beszélsz. szánalmasan azt akarod ismét mondani, hogy a zsidó stabag (ahonnan egy, azaz 1 db perzsa/arab nevű fb tagot tudtál adni) pénzeli az szdsz-t, amiről minden tisztességes jobbik harcos és gárda pártoló tudja, hogy a "menetelő cionizmus" előretolt bástyája kis hazánkban.

jól fogalmaztam? minek ide a virágnyelv, zsidózz nyugodtan! szerintem ha nem kurvaanyázol mint falafel úr, senki nem fog kivágni.

Szentgáli 2009.07.10. 12:58:13

S@Shyad-Khourongai: A Strabag a Fideszt is támogatta. Akkor ők is perzsapárt? Egyébként miért nem zsidózol nyíltan, mi ez a langyi szarkenegetés?

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 13:02:42

@thetriggerhappy:
Ön engem a komplett tulajdonosi kör bemásolására ösztökél. Ám legyen!

A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/11. Pósfai József cégvezető (an.: Ekler Julianna)
9081 Győrújbarát, Arany J. u 15.
Hatályos: 2002/12/31 ...

13/25. Kővári József cégvezető (an.: Szakáll Gizella)
1037 Budapest, Laborc u 45/B.
Hatályos: 2002/12/31 ...

13/37. Puhr Andreas cégvezető (an.: Meixner Éva)
Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:
AT 7000 Eisenstadt, Hunnenweg 14.
Kézbesítési megbízott: dr. Kócsó Tünde (an.: Papp Aranka)
1024 Budapest, Buday L. u 12.

Hatályos: 2002/12/31 ...

13/51. Dr. Hegedűs Terézia cégvezető (an.: Flock Anna)
1025 Budapest, Felső Zöldmáli u 111.
Hatályos: 2002/12/31 ...

13/99. Appelshoffer József igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) (an.: Dolmány Sarolta)
1022 Budapest, Alvinci út 40.I.3.
A képviselet módja: együttes
Jogviszony kezdete: 2006/12/31
Jogviszony vége: 2010/12/31

Bejegyezés kelte: 2007/02/22 Közzétéve: 2007/03/22
Hatályos: 2007/02/22 ...

13/100. Szebeni Lajos igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) (an.: Kovács Terézia)
9153 Öttevény, Fő utca 73.
A képviselet módja: együttes
Jogviszony kezdete: 2006/12/31
Jogviszony vége: 2010/12/31

Bejegyezés kelte: 2007/02/22 Közzétéve: 2007/03/22
Hatályos: 2007/02/22 ...

13/101. Takács Béláné igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) (an.: Tóth Erzsébet)
1146 Budapest, Thököly út 150.
A képviselet módja: együttes
Jogviszony kezdete: 2006/12/31
Jogviszony vége: 2010/12/31

Bejegyezés kelte: 2007/02/22 Közzétéve: 2007/03/22
Hatályos: 2007/02/22 ...

13/102. Vermesy Sándor igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) (an.: Vargha Magdolna)
2045 Törökbálint, Kerekdomb utca 12.
A képviselet módja: együttes
Jogviszony kezdete: 2006/12/31
Jogviszony vége: 2010/12/31

Bejegyezés kelte: 2007/02/22 Közzétéve: 2007/03/22
Hatályos: 2007/02/22 ...

13/119. Dékány Béla cégvezető (an.: Kardos Ilona)
1031 Budapest, Nádszál u 1/b.
A képviselet módja: együttes
Jogviszony kezdete: 2007/05/21

A változás időpontja: 2007/05/21
Bejegyezés kelte: 2007/06/26 Közzétéve: 2007/07/19
Hatályos: 2007/05/21 ...


14. A könyvvizsgáló(k) adatai
14/8. Földes Könyvvizsgáló Korlátolt Felelősségű Társaság
HU-9028 Győr, Farkas Márton út 8. b. ép.
Cégjegyzékszám:

A könyvvizsgálatért személyében is felelős személy adatai:
Földes Kálmánné (an.: Varga Erzsébet)
9028 Győr, Farkas Márton út 8. b. ép.
Jogviszony kezdete: 2009/04/15
Jogviszony vége: 2010/05/31

A változás időpontja: 2009/04/15
Bejegyezés kelte: 2009/06/04
Hatályos: 2009/04/15 ...


15. A felügyelő bizottsági tagok adatai
15/38. Nematollah Farrokhnia (an.: Schoabi Gohar)
Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:
AT 3400 Klosterneuburg, Grüntal 34.
Jogviszony kezdete: 2009/04/15
Jogviszony vége: 2010/05/31

A változás időpontja: 2009/04/15
Bejegyezés kelte: 2009/06/04
Hatályos: 2009/04/15 ...

15/39. Wolfgang Merkinger (an.: Rita Büechl)
Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:
AT 4100 Ottensheim, Hanrieder Str 5.
Jogviszony kezdete: 2009/04/15
Jogviszony vége: 2010/05/31

A változás időpontja: 2009/04/15
Bejegyezés kelte: 2009/06/04
Hatályos: 2009/04/15 ...

15/40. Fritz Oberlerchner (an.: Maria Neuschitzer)
Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye:
AT 1130 Wien, Adolfstorgasse 6/4.
Jogviszony kezdete: 2009/04/15
Jogviszony vége: 2010/05/31

A változás időpontja: 2009/04/15
Bejegyezés kelte: 2009/06/04
Hatályos: 2009/04/15 ...

15/41. Gyulainé Papercska Magdolna (an.: Árvolt Magdolna)
1173 Budapest, Kaszáló utca 46. IV. em. 13.
Jogviszony kezdete: 2009/04/15
Jogviszony vége: 2010/05/31

A változás időpontja: 2009/04/15
Bejegyezés kelte: 2009/06/04
Hatályos: 2009/04/15 ...

15/42. Matusek Géza (an.: Kordis Magdolna)
1192 Budapest, Tálas utca 25.
Jogviszony kezdete: 2009/04/15
Jogviszony vége: 2010/05/31

A változás időpontja: 2009/04/15
Bejegyezés kelte: 2009/06/04
Hatályos: 2009/04/15 ...

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 13:04:28

@Szentgáli:
Érdemi hozzászólás helyett molesztálni serénykedik?

Szentgáli 2009.07.10. 13:06:19

@Shyad-Khourongai: Vona volt szövetségese és volt barátja, Csurka szerint pedig szefárd zsidó. Az igazság viszont az, hogy Vona Zázriveczből magyarosított 18 éves korában, ami valóban nem magyar név, hanem cseh. Ez a kényszeres magyarosítgatás gyakori jelenség egyes idegeneknél, Szálasi például Szálasjánként született.

Szentgáli 2009.07.10. 13:08:37

@Shyad-Khourongai: Mi ebben a molesztálás? Figyelj, ez itt nem utcai randalírozás, ahol a kuka soha nem kérdez vissza, hogy "miért tetszik hülye nácinak lenni?"

thetriggerhappy 2009.07.10. 13:15:31

@Shyad-Khourongai:

segítesz nekem? ebből mit tud kiolvasni egy igazi zsidajbuster? mit kéne látnom? hol menetel a cionizmus ebben a kis kivonatban?
nekem az az appelshoffer gyanús....jó nyomon járok, capo?

thetriggerhappy 2009.07.10. 13:17:03

@Shyad-Khourongai:

ezen mi vol nem érdemi? bár a választ én is meg tudnám adni: igen, a zsidesz is a menetelő cionizmus előretolt bástyája, és nem kikéred magadnak, hogy te antiszemita lennél..

jól nyomom? tanulékony vagyok ám!

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 13:18:54

@Szentgáli:
Tudja mit, nekem ez az útszéli stílus nem tetszik. Három kommnetár után hülye nácinak nevezni engem nem túl elegáns. Az Ön intellektuális korlátai meglehetősen magasak.

thetriggerhappy 2009.07.10. 13:35:01

@Shyad-Khourongai:

attól mert modoroskodsz, még nem tűnsz sem jólneveltnek, sem értelmesnek.
szentgáli kérdése teljesen jogos. minek perzsázol és kenegeted a dolgokat? írd le egyenesen, hogy ZSIDÓ. látod, nekem is megy.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 13:45:05

@thetriggerhappy:
Már elnézést, Uram/Hölgyem, de attól, hogy modortalankodik semmiképpen nem tűnik kulturáltnak. Ön kezdett el perzsázni, én csak igyekeztem szegényes szókészletéből idézni, hogy jobban érthessük egymást. Amint fentebb olvasható a ZSIDÓ szó hallatán Ön fékezhetetlen őrjöngésbe kezd. Ennél fogva nagy bátorság, hogy nagybetűkkel leírta kommentárjában. Picit gyakorolja még, és csökkentheti a napi nyugtató adagját.

Szentgáli 2009.07.10. 13:45:07

@Shyad-Khourongai: Huh, de kényes lett a fiatalúr. Így elsőre a faszt szalvétával megfogó úrinőre emlékeztetsz, te kis perzsa-kutató.

thetriggerhappy 2009.07.10. 14:00:35

@Shyad-Khourongai:

igen, leírtam, hogy az illető úr nekem névileg és arcra is inkább perzsának tűnik, bár őszintén szólva a zsidófelismerős játékban én még nem vagyok olyan jártas mint kurucos blogtársaink nagyrésze.
erre jöttél te a strabaggal mint perzsa céggel és a magyar perzsa párttal.
csak egy picit átlátszó és csak egy cseppet ostoba párhuzam ezt a két dolgot párhuzamba állítani.

a modorosságod pedig felettéb idegesítő. attól mert körmondatokban fogalmazol, még nem tűnsz jólneveltnek vagy intelligensnek, a magázás pedig már nekem kínos.

Karcolt lendület 2009.07.10. 15:16:36

@thetriggerhappy:
Vastagbőrös irónia volt csak.
Azt hiszem, leírtad közben ennek a modoros Mr. Falafelnek, amit az összeesküvéselméleteiről én is gondolok.
Van egy Nematollah Farrokhnia nevű ember a magyarországi leányvállalat felügyelőbizottságának tagja (amúgy amúgy az anyavállalat menedzsment-tagja), ebből levonja azt a következtetést, hogy a Stranbagot a zsidók ellenőrzik - engem meg lehazugoz. Nem mintha nem lenne teljesen mindegy a tulajdonosok származása, mert a nagytőke mindenhol ugyanúgy viselkedik és ahol van lehetősége korrumpálni, ott korrumpál az USA-tól a németeken keresztül Romániáig (ugye, @Bell & Sebastian: ?). A Farrokhnia pedig egy perzsa név, a Goharra pedig ugye a google elsők egy pakisztáni politikust és egy írót hoz, egy indiai messiás mellett. De biztos csak perzsának álcázott zsidók mind ahányan...

Mindegy, részemről hagyom ezt a vitát, a kiváltóját pedig ignorálom, úgysem lehet tényadatokkal meggyőzni, de még azzal sem, hogy a korrupt magyar döntéshozók nem elkötelezettség alapján döntenek, csak a pénz érdekli őket. Agyatlan összeesküvés-elméletekre vannak más site-ok a Reakcióhoz méltatlan ez a színvonalú vita (nem a szerkesztők tehetnek róla, egyszerűen a jobbikosok egy részének irdatlan önbizalma keletkezett és most legalább olyan magabiztosan szórják a fasságaikat a virtuáltérben, mint fénykorukban az SZDSZ-esek).

Bell & Sebastian 2009.07.10. 15:37:19

@thetriggerhappy:

Mielőtt még művér folyna, íme az oly hőn állított bizonyítás:

Mivel a jogot de nem igazságot szolgáltató bíróság előtt közvetlen tárgy bizonyítékokkal nehéz alátámasztani, megpróbálom közvetetten:

cionizmus -> (ellenreakció) -> protekcionizmus (_nazi_onalizmus)

Kórus: antiszemitizmus, rasszizmus

Visszafelé lépkedve ott a megoldás!

B variáns: Kórus kuss! -és még hátravan egy-két hónap...

Most ismertem be a "nazi" -ságomat, pedig szoci is lehetnék, ami már minősített eset!

Fogadjunk, a matek(bizonyítás) nem az erősségetek, bérkommentelők, (de nem a Gangesz -parti fajtából)!

thetriggerhappy 2009.07.10. 15:46:13

@Bell & Sebastian:

mit iszol? én is kaphatok belőle?

thetriggerhappy 2009.07.10. 15:47:14

@Karcolt lendület:

a smileyt már nem láttam.....bocs. mea culpa.

(viszont iróniának jó, én pld mint láthatod, absz beszoptam)

thetriggerhappy 2009.07.10. 15:47:42

@Karcolt lendület:

a smileyt már nem láttam.....bocs. mea culpa.

(viszont iróniának jó, én pld mint láthatod, absz beszoptam)

thetriggerhappy 2009.07.10. 15:47:57

@Karcolt lendület:

a smileyt már nem láttam.....bocs. mea culpa.

(viszont iróniának jó, én pld mint láthatod, absz beszoptam)

Bell & Sebastian 2009.07.10. 15:58:36

@thetriggerhappy:

Jobbat, látom Te már dadogsz!

Vagy darabra fizet?

Bell & Sebastian 2009.07.10. 16:03:09

@thetriggerhappy:

The Trigger, ez nem látszik gregoriának!
Nálatok háromszor ismétlik a refrényt?

Lebuktál...

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 18:31:12

@Karcolt lendület:
Uram/Hölgyme! Önnek a hazudozás a vérében van. Én sosem egyetlen személyt említettem. Csupán helyszűke miatt másoltam be egyeten ember adatait. Azt követően, Trigger úr/hölgy kedvéért a cég tulajdonosi körének képletét bemásoltam. Ön viszont még mindig úgy hivatkozik, mintha ez em történt volna meg. Teszi ezt google egyetemen szerzett diplomával a zsebében, mint vitathatatlan hivatkozási alappal. És csatlakozik azokhoz, akik engem minden ok nélkül le hülye náciztak.

Kérdezem én, mennyi sértést kell elviselni ahhoz, hogy az Önök stílusában válaszolhassak vissza? meddig sértegethet egy etnikai kisebbséghez tartozó kommentátor egy másik, a többségi társadalomhoz tartozó magyar embert anélkül, hogy a magyar ember szóvá tegye az illető etnikumát felmelegetve, mennyire sekélyes és undorító, ahogyan viselkedik?

thetriggerhappy 2009.07.10. 18:41:19

@Shyad-Khourongai:

ne legyél már ennyire egyszerű! amit betettél az nem a tulajdonosi kör, hanem képviselők, az igazgatósági tagok, a könyvvizsgálók és az fb tagok adatai. nevek, amikből semmi nem derül ki. vagy szerinted igen?
vagy te látod leírva ott a moszadot?

az utolsó kérdésedre, jó zsidósan, visszakérdeznék. emlegette itt bki, is, hogy te azért vagy hülye mert magyar vagy? vagy mert katolikus/református/evangélikus/stb? mert ha nem, akkor neked miből jön le, hogy te bármikor is fel leszel jogosítva arra, hogy a vitapartnered vélelmezett zsidóságával riposztolj?

és még mindig rettentő modoros vagy.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.10. 21:12:12

@thetriggerhappy:
Ön nem tud olvasni. A tárolt cégkivonat bemásolt részében tökéletesen érthetően le vagyon írva, kicsodák is képviselik a céget. Részványtársaságról beszélünk. Ön egészen biztosan nincs tisztában a gazdasági társaságokról szóló törvénnyel.

Igen, én modoros vagyok, Ön viszont útszéli cigány módjára viselkedik.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.07.10. 23:32:10

@thetriggerhappy: "felfordul a gyomrom a blog kommentelőinek egy részétől."

A posztot viszont sikerült teljesen agyoncsapnia, és áthangolnia. Az eredeti témáról már senki sem beszél.
Ha profi, ügyes. Megéri a pénzét.

Karcolt lendület 2009.07.11. 00:13:55

@tölgy:
Azért ezt elég erős triggerhappy nyakába varrni...
Azért Mr. Falafel és modoros másodpéldánya elég sokat hozzátett az élményhez.

@Shyad-Khourongai:
Szóval a beidézett lista azt akarja jelenteni, hogy pl. Földes Kálmánné (an.: Varga Erzsébet) könyvvizsgáló zsidó?
Kérem, világosítson fel, miben hazudtam, amikor a Strabag tulajdonosi szerkezetét belinkeltem és mi köze ehhez a cég magyarországi leányának képviselőinek és a legnagyobb sajnálatunkra a bejegyzésben fel nem tüntetett felekezeti hovatartozásuknak?

korrekt orr 2009.07.11. 00:37:51

Mr Falafel:
a másodnicked sokkal rosszabbul ír, mint a korábbi :-(

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.11. 08:29:00

@Karcolt lendület:
Tisztelt Uram/Hölgyem!
Én nem tudom milyen másodpéldányról beszél, viszont ön saját maga hatodrendű paródiája. Semmiképpen nem szeretném további hittételre kényszeríteni Önt és társait, aki akart olvasni a sorok között, már megtette. Nem szándékozom demonstratíve provokálni továbbiakban Önöket, bizonyítandó, hogy alpári handabandázáson túl értelmes diskurzusra képtelenek, ezt a kollégiumot is kimerítettük az Önök agilis közreműködése mellett. A továbbiakban ott kezelném Önöket, ahol kell, és visszautasítok mindenféle érintkezést pareiyar személyükkel.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2009.07.11. 08:55:59

A magukat vallásuk alapján meghatározó Urak/Hölgyek lenullázása után visszatérhetünk a kormányzati korrupció bugyrainak bejárására. A publikum figyelmébe ajánlanám az alábbi linket:
www.hetivalasz.hu/cikk/0810/tobb_szdsz_tobb_strabag
Nem elsősorban a STRABAG és az SZDSZ nevének előfordulása miatt, hanem a pénzeltüntető manufaktúra működésének bemutatása kapcsán. Gondoljunk bele erősen a Gurcsány-Kóka-Bajnai triumvirátus évtizedes üzleti kapcsolatába, és radarunkat szélesebb spetrumban való kutatásra állítva megállapíthatjuk, hogy a szereplők zöme minden korrupciógyanús ügyletben szerepel. Szűk kör ez, kéremszépen, és akár perzsák, akár nem, sokat ártanak magyar honnak.

thetriggerhappy 2009.07.11. 13:38:38

@tölgy:

az eredeti téma maradt volna, ha valakik nem kezdenek el ezzel kapcsolatban is azonnal zsidózni.

de persze ez annak a hibája, aki ezt a szemükre veti....

fura egy logika.

osborne 2009.07.11. 13:42:46

ha már visszatértünk az alaptopikhoz:

King City: nagy bukás Sukorón

Várhomokiné dr. Rabi Noémi, a megyei főügyészség szóvivője elmondta, a gyanú szerint a csereügyletben szereplő sukorói ingatlant erősen alulértékelték, a Pest megyeiket jóval a tényleges értékük fölött számították be, és ezzel feltehetőleg több százmillió forintos kárt okoztak a magyar államnak. A szóvivő hozzátette: az aktákat a átadták a Központi Nyomozó Főügyészségnek.

www.nol.hu/lap/mozaik/lap-20090508-20090508-43

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 13:45:53

@thetriggerhappy:
el kéne azon gondolkodni, hogy miért van az, hogy ha nobel díjasok nagy halmazára azt mondják zsidók, akkor azt természetesnek tartod, hiszen köztudott, hogy iszonyatosan-elképesztően-megkérdőjelezhetetlenül okosok, és megérdemlik. ha egy gazdasági gazemberség szereplői között találsz szinte csak kajmánt, akkor viszont egy fatális véletlennel állunk szemben, hiszen bárki lehetne ott, az üzlet s mellékvágányai ilyenek.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 13:46:51

@osborne:
ezzel tértünk vissza? ne má' ez is meg már milyen név? LOL

osborne 2009.07.11. 13:52:00

@Grift: számomra inkább az wtf, hogy Bajnai vizsgáltatja ki azt amiben vastagon benne volt, gondolom megelőző strike ez mert ő is érzi, az egész ügylet úgy bűzlik ahogy van.

Sebastian Knight 2009.07.11. 14:30:59

@osborne:
Valahogy úgy. Már most potyognak a csontvázak:

- Kocsis - ügy
- Sukoró
- kormányzati negyed - ügy
- sanghaji pavilon

thetriggerhappy 2009.07.11. 15:18:31

@Grift:

szerintem egyik sem genetikailag predesztinált, de te ezt is biztosan jobban tudod.
egyébként miért van az (ha már a nobel díjasakat említed), hogy az innen pont a jelenlegi jobbikhoz nagyon hasonló kurzus miatt elvándorolt tudósok, amikor nobel díjról van szó, magyarok, akkor meg csak büdös zsidók voltak? tudod, neumann, teller, szilárd, wigner...tudod, akikről pld kati marton könyvet írt, angolul zsidóknak, magyarul magyarnak nevezve őket?
hajós alfréd milyen nemzetiségű olimpiai bajnok? és szerb antal milyen író? zsidó vagy magyar?

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 15:21:44

@thetriggerhappy:
megint eltévedtél...másról beszélsz... lol

thetriggerhappy 2009.07.11. 15:22:19

@Grift:

off:

megnéztem az avatarod és jól meglepődtem. te pártolod slotát és a szlovák nyelvtörvényt? csak mert slotáék nagy példaképe volt franco, aki a spanyol kisebbségeknek megtiltotta saját nyelvük használatát, bebörtönözött embereket csak mert baszkul/katalánul/gallegoul beszéltek és aki megtiltotta pld, hogy a baszk gyerekek baszk keresztneveket kapjanak.

ez téged nem zavar? még egy paradoxon...de ezt mondjuk már kezdem megszokni.

thetriggerhappy 2009.07.11. 15:30:40

@Grift:

mikor beszélek másról? megválaszoltam, amit kérdeztél....és te mikor teszed meg?

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 15:30:59

@thetriggerhappy:
sajnos nem vagy elég értelmes, hogy megértsed. gondolom láttad mit írtam cipri jános hasonló felvetésére, hiszen onnan loptad a kérdésedet. a válaszom tehát ismered.

thetriggerhappy 2009.07.11. 15:31:26

@Biomechanoid:

örülök, kedves falafel, hogy visszatértél. a stílusod a régi.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 15:32:21

@thetriggerhappy:
na, menj el bringázni, jót tesz a lúdtalpaknak!

thetriggerhappy 2009.07.11. 15:32:33

@Grift:

nem láttam, nem tudom mindennap követi a reakciót.
komolyan kérdeztem.

thetriggerhappy 2009.07.11. 15:34:21

@Grift:

van benne tapasztalatod? bár számomra ez nem olyan érdekes, mert nincs lúdtalpam, tekerni pedig sokat szoktam.

szóval, válaszolsz egyszer valamire egyenesen vagy sem?

thetriggerhappy 2009.07.11. 15:35:33

@Biomechanoid:

ha nem haragszol, inkább ignorálnálak.
sötét bunkókra nem nagyon vagyok kíváncsi.

Biomechanoid · http://www.menekulttabor.extra.hu/forum/viewforum.php?f=1 2009.07.11. 15:44:46

@thetriggerhappy:
Leszarom azt a zsidó blogot, csak unalmas, hogy kitiltásom óta nincs mondatod, rühes zsidó, hogy ne említenél meg. Ó, a te ignorálásod, nyomek! Hozhatod a többi judapestes gennyedéket is, ez már a ti territóriumotok. Én elköszöntem, jude.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 15:48:54

@thetriggerhappy:
jajbazmeg! de megígéred, hogy utána nem fárasztasz?!
szóval. ezt írtam cypriánusnak, mikor a jaj a szegény katalánok és baszkok sirámot kezdte:
"az egységes spanyolországnak bizony ára volt. ez szomorú. egyébként minden nagyrabecsülésem a katalánoké és a baszkoké, mindkettő nagy kultúra. jártam mindkét területen, jó népek. sajnos a kicsik mindig szívnak.
viszont franco megmentette az emberiséget az nkvd vezényelte világkommunizmustól."

hát így.

slotáék. megértem őket, egy néhány éves állam ezeket a küzdelmeket kénytelen lejátszani. tetszett volna nekünk a kárpátmedence urának maradnunk, vagy tetszett volna tudni megvédeni a mieinket kisebbségben. amúgy meg ez a nyelvtörvény ügy direkt jó arra, hogy kiderüljön, hogy az unio képes e bármire ilyen esetekben. ha nem basznak oda slotáéknak, akkor legalább kiderül, ami eddig is nyilvánvaló volt, hogy az unió egy illúzió. a résztvevők számára legalábbis. :) /itt jönnek képbe a nobel-díjsok lol/
tehát. a kis népek sorsát sokszor elbasszák a nagyobb történelmi folyamatok és igazszágok. ha a kommunizmus megállításához az kellett, hogy franco pár évtizedig megmattolja a vörös-liberális katalánokat és az engesztelhetetlen baszkokat, akkor annak így kellett lennie. túlélték, köszönik jól vannak, isten éltesse őket. ha képtelenek vagyunk megvédeni magunkat, akkor a románok. szerbek, szlovákok fel fognak zabálni minket, ahogy mi tettük más népekkel. és minden népek minden népekkel amióta csak népek vannak. majd sírunk. vagy legalábbis a felünk, mert a másik felünk azon a szép dec 5.-én már felhatalmazta egykori segédnépeinket a felfalásunkra.

és most kérlek, ne kínozz tovább a csacsiságaiddal. :)

thetriggerhappy 2009.07.11. 15:49:29

@Biomechanoid:

remélem, hogy lola barátosnéd olvassa az agymenésedet. engem pld kifejezetten szórakoztat, érdemben pedig úgysem kell reagálnom, mert érdemi mondanivalód nem nagyon van.

btw, akkor említettelek meg, amikor pld leírtam, hogy nem értek egyet a kitiltásoddal...

Szentgáli 2009.07.11. 15:57:39

@Grift: Segédnépeinket? Nem vagy vcéletlenül te egy fasiszta disznó? De, az vagy, teljes egészében.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.07.11. 16:12:22

@Szentgáli:

Grift valóban fasiszta. Következetes, átgondolt, igazi fasiszta, nem tagadta soha egy pillanatig sem.

Régen úgy volt, hogy elég volt valakire azt mondani: fasiszta, és várni, hogy az illetőt elsodorja a közfelháborodás vagy egyszerűen elvigye a rendőr.

Aztán ezt annyiszor tetszettek a baloldali véleményformálók csinálni, hogy ennek a fegyvernek mostanra már kicsorbult az éle.

Azzal találjuk magunkat szemközt, hogy vannak fasiszták, akik érveket és gondolatokat mondanak, és akikkel most már vitatkozni kell, vagy csak egyszerűen állást foglalni elvek mellett, amit eddig el lehetett maszatolni. Ez a helyzet most már intellektuális és morális téren komolyabb összeszedettséget igényel.

Más kérdés, hogy ez nem megy mindenkinek.

thetriggerhappy 2009.07.11. 16:27:29

@Grift:

nem, pont ezt akartam írni én is. fasiszta vagy, de legalább konzisztensebb mint sok wannabe fasiszta, aki emberi jogokról nyivákol, amikor őt ütik. nem tudom, hogy ez elismerésre méltó-e vagy szomorú.

francoról majd vitázhatunk, sikerült az egyik utolsó szobra közelében lehúznom kis időt, de ismerem az ő "segédnépeit" is....szerintem nem egy olyan pozitív figura, de megértem, hogy egy minden szempontból fasisztának miért szimpatikus.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.07.11. 17:17:56

A magyar baloldalnak nagy lesz az ő baja, ha igazi fasisztákkal akad össze. Egy okos fasiszta nézetrendszere koherens, nem tudják azt kikezdeni. Egy módon lehet szembeszállni: elvi alapon szembehelyezkedni kiindulópontokkal. És itt jön a baj.
Egy polgári politikai nézetrendszer másképp határozza meg az erő és hatalom szerepét a társadalomban, mint a fasizmus. Ezen a ponton azonban a hazai baloldal egésze képtelen hiteles álláspontot fölvenni: Őszöd és 2006 okt. 23 óta ez lehetetlen. A hatalomért beálltak Gyurcsány mögé sunnyogni, mind egytől egyig. Úgy gondolták, hogy a hatalomról szóló bolsevik elképzelések nem szokatlanok a magyar szavazóknak, ezt büntetlenül meg lehet majd tenni, senki nem veszi azt észre, hogy itt a polgári elvek sérülnek, és ez majd egyszer visszaüt. Hát most itt van. Maguknak köszönhetik, senki másnak, hogy nulla erkölcsi alapjuk van a fasizmus hatalomról alkotott elképzeléseivel való szembehelyezkedésre.

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.07.11. 17:44:06

@Elpet: Dél Magyarország, Európa-Alsó. Szombat délután negyed hat. Hajóvonták találkozása tilos. A magyar értelmiség torkát köszörüli. "A hazai baloldal egésze"
A gugli szerint ezt még senki sem írta le. A baloldal egészét sokan, a hazai baloldalt sokan, de a hazai baloldal egésze szerkezetet még soha senki. Valami történt.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 17:49:20

@Elpet: @thetriggerhappy:

egy két sértés, és az urak már fasisztáznak. kicsit keserűen, mert már nem indul el rögtön lefüggönyzött autó. szánalomgombócok kegyedék! :)))

bz249 2009.07.11. 19:47:30

@thetriggerhappy:

na látod Franco volt a történelemben az egyik olyan szituáció, amikor nem volt jó választás... mert a kezdet kezdetétől nyilvánvaló volt, hogy vagy a fasiszták fognak nyerni vagy a bolsevikok. A spanyol és a kelet-európai átmenet összehasonlítása alapján úgy tűnik a spanyolok a kisebbik rosszat választották.

thetriggerhappy 2009.07.11. 19:59:52

@Grift:

ezen mi volt a sértés? azt hittem, hogy ez neked is nyilvánvaló. úgy beszélsz és azt mondod mint a példaképed, franco, aki pedig vastagon fasiszta volt. ő nem szégyellte, te miért teszed?

thetriggerhappy 2009.07.11. 20:01:28

@bz249:

a spanyol átmenet nagy kedvencem, sokat tanulhatnánk tőlük. pld, hogy hogyan kell leszámolni a múlttal úgy, hogy nem tagadjuk meg gyökeresen.....
majd egyszer leírom a véleményem, most mennem kell.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 20:09:36

@thetriggerhappy:
te tényleg ennyire ostoba vagy? azt írtam, hogy te sértettél? :)
kérlek, a továbbiakban ne próbálj foglalkoztatni, mert buta vagy. :)

thetriggerhappy 2009.07.11. 20:34:11

@Grift: a fasisztazasbol gondoltam, hogy sertesnek vetted. A mellenyed egy pindurkat nagy....jo, hogy vannak ontudatos fasisztaink

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.07.11. 20:48:00

@jotunder:

Hát jó, ha ez így sértő, akkor disztingválok, rajtam nem múlik a jó hangulat.

Minden hazai baloldalinak van erkölcsi alapja a fasiszta jellegű nézetek ellen tiltakozni, akik Őszöd és 2006 okt. 23 után felemelték szavukat Gyurcsány tombolása ellen.

Én ilyet nem ismerek, de az elvi lehetőséget fenn kell tartani. Ennyiben egyet tudok érteni az általánosítás elleni felszisszenéseddel. A szomorú tény az, hogy a magyar baloldal túlnyomó/jelentős/nem elhanyagolható ( tessék választani ) részének pontosan nagyon megfelelt, hogy Gyurcsány csizmával taposta a jobboldalt és belehamuzott az egész ország szájába. És ezzel bizony szembe kell nézni.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.11. 20:59:32

@thetriggerhappy:
beszélgetésünk lezárásául még annyit: nem a mellény nagy, inkább kicsit szigorúbb voltam a kelleténél, elnézésed kérem érte. fiatalka vagy még, olvass figyelmesebben, értelmezd amit olvasol, és tanulj. persze nem tőlem, úgy általában. pl. ha nagy kedvenced a spanyol átmenet, akkor tanulmányozd annak közelmúltbeli és jelenlegi felszámolását, zapateroi felrúgását. az is érdekes tanulságokkal bír! különös tekintettel a megegyezés a baloldallal, annak valós lehetőségei, és következményei tárgykörben. :)
a fasizmussal meg kár dobálózni, megvalósult változatai a jelenben nem reprodukálhatók, nem reprodukálandók. az új rend gyökerei viszont valahol ott erednek ahol annak gyökerei. tradíció, metafizikai aktivitás, és ráció. de az új rendet, az életképeset, még ki kell találni. ;)

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.07.11. 21:45:33

@Elpet: sértő ??? és én felszisszentem ? félreértetted, csak viccesnek tartottam amit írtál.

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.07.11. 23:16:05

@Elpet: Amúgy a Grift féle fasizmus jelenti a legnagyobb veszélyt ma Magyarországon. Julius Evolát olvasó tömegek foglalják el az ELTE bölcsészkari férfiWC-t. Csak latinul lehet majd csirkésszendvicset rendelni, és minden tele lesz metafizikai aktivitással. Vissza kell térni a gyökerekhez. Meg a karórépához.

Alfőmérnök 2009.07.11. 23:55:35

@jotunder:
"Julius Evolát olvasó tömegek foglalják el az ELTE bölcsészkari férfiWC-t."
Hú, micsoda rémlátomás! Tiszta horror.:)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.07.12. 06:57:10

@jotunder:

elképesztő! ettől a képtől még én is beszartam. de egy kisz-jelentésben jól mutatott volna. ellenséges-ellenzéki fasiszta csoportok, és junker párbajok az elte wécéiben. he-he.
amúgy kibővíteném! a legnagyobb veszélyt magyarországra az jelenti, ha az eltések a politika közelébe kerülnek. :)

tevevanegypupu 2009.07.12. 10:27:56

Nem tudom megerjuk-e, hogy a baloldal ezen jelesei legalabb annyi bortonevet kapnak mint Bernie Madoff. Ezek mondjuk kisstilubb csirkefogok,nem a fel vilagot csak egy orszagt tettek tonkre, ugyhogy talan hetven ev is eleg lenne nekik egy cellaban. Felolem akar kaszinozhatnak is. Ja igen, milyen erdekes - antiszemita megjegyzes kovetkezik - hogy ennek a projektnek eltervezoi mind izraelik. Miert nem mondjuk spanyolok vagy olaszok? Nekik meg a fasiszta-naci veszeltol sem kellene felniuk ami mar evek ota tombol Magyarorszagon.

tevevanegypupu 2009.07.12. 10:28:13

Nem tudom megerjuk-e, hogy a baloldal ezen jelesei legalabb annyi bortonevet kapnak mint Bernie Madoff. Ezek mondjuk kisstilubb csirkefogok,nem a fel vilagot csak egy orszagt tettek tonkre, ugyhogy talan hetven ev is eleg lenne nekik egy cellaban. Felolem akar kaszinozhatnak is. Ja igen, milyen erdekes - antiszemita megjegyzes kovetkezik - hogy ennek a projektnek eltervezoi mind izraelik. Miert nem mondjuk spanyolok vagy olaszok? Nekik meg a fasiszta-naci veszeltol sem kellene felniuk ami mar evek ota tombol Magyarorszagon.

tevevanegypupu 2009.07.12. 10:28:51

Nem tudom megerjuk-e, hogy a baloldal ezen jelesei legalabb annyi bortonevet kapnak mint Bernie Madoff. Ezek mondjuk kisstilubb csirkefogok,nem a fel vilagot csak egy orszagt tettek tonkre, ugyhogy talan hetven ev is eleg lenne nekik egy cellaban. Felolem akar kaszinozhatnak is. Ja igen, milyen erdekes - antiszemita megjegyzes kovetkezik - hogy ennek a projektnek eltervezoi mind izraelik. Miert nem mondjuk spanyolok vagy olaszok? Nekik meg a fasiszta-naci veszeltol sem kellene felniuk ami mar evek ota tombol Magyarorszagon.

tevevanegypupu 2009.07.12. 10:29:53

Nem tudom megerjuk-e, hogy a baloldal ezen jelesei legalabb annyi bortonevet kapnak mint Bernie Madoff. Ezek mondjuk kisstilubb csirkefogok,nem a fel vilagot csak egy orszagt tettek tonkre, ugyhogy talan hetven ev is eleg lenne nekik egy cellaban. Felolem akar kaszinozhatnak is. Ja igen, milyen erdekes - antiszemita megjegyzes kovetkezik - hogy ennek a projektnek eltervezoi mind izraelik. Miert nem mondjuk spanyolok vagy olaszok? Nekik meg a fasiszta-naci veszelytol sem kellene felniuk ami mar evek ota tombol Magyarorszagon.

tevevanegypupu 2009.07.12. 10:37:46

Haaaaaaaaarom a magyar igassag, egy a raadas!!(:

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.07.12. 11:18:06

@jotunder:

Eddig úgy tudtam, hogy a fasizmus elleni, valamennyi fronton vívott harc az első és a legfontosabb valamennyi küzdelem közül, rajtunk, fidesznyik droidokon pedig számon volt kérve a napi háromszori elhatárolódás.

Most ezek szerint ez már nem is olyan fontos.

Valami tényleg történhetett.

osborne 2009.07.15. 09:01:32

Előremnekül Bajnai, kirúgták Tátrait tegnap. A gond az, hogy Bajnai ugyanúgy benne volt, sőt ő leginkább.

Az már más kérdés, hogy a nagynevű Lauder úr parasztbábként sakkozott vele és Gyurcsánnyal a King's City ügylet lepapírozásért:

mno.hu/portal/650036

Alfőmérnök 2009.08.14. 16:22:08

"Eredményes volt a King's City néven ismertté vált sukorói beruházáshoz kapcsolódó koncessziós pályázat, annak nyertese az egyedüliként pályázatot beadó KC Bidding Kft. lett - erősítette meg az MTI kérdésére Oszkó Péter pénzügyminiszter pénteken."

www.fmh.hu/cimlapon/20090814_sukoroi_kaszinougy_nyert_egyetlen_palyazo

picur3ka 2009.08.15. 20:03:18

www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/bunbarlang_alljanak_el_sukoron_31511

'a kormány kiemelt beruházásként egy olyan izraeli befektetőt kíván kétmilliárd forint állami pénzzel támogatni, aki valótlan adatokat szolgáltat a cseréhez, továbbá büntetőeljárás alatt áll.'

tevevanegypupu 2009.08.16. 17:56:32

Ebbol is latszik, hogy a fidesz antiszemita. Egy ilyen uzletet kepes lenne megakadalyozni csak azert, mert a befekteto irathamisito zsido!
Tessek azonnal ertesiteni a 150 alairot, itt az ujabb lehetoseg a tiltakozasra! Mint mikor a ciganygyulolet ellen - Cozma meggyilkolasa utani heten - szerveztek koncertet Szegeden liberalis muveszeink.

tevevanegypupu 2009.08.17. 14:55:45

@sün!malac69 az uborkaszezon főzöldsége:
Elfelejtettem kitenni.((-:
De felek, viccelodes ide vagy oda, az a nyavalyas kaszino felepul es ezzel aztan azt hiszem vegleg es orokre megtelepedik nalunk a prostitucio-drog-fegyver nagykereskedelem.Allam hozzajarulassal.
süti beállítások módosítása