Parlamenti képviselőjelölteket keresünk - Budapest
2009. december 01. írta: Francois Pignon

Parlamenti képviselőjelölteket keresünk - Budapest

  Talán nem is kéne hosszabb kommentárral elrontani az alábbi álláshirdetést (amit időközben már csak a Google őriz):

Parlamenti képviselőjelölteket keresünk - Budapest

Olyan személyek jelentkezését várjuk az ország egész területéről, akik el tudják fogadni a PROFETA programban leírtakat (www.profetaprogram.hu), s ennek megvalósításában érzésük szerint hatékonyan tudnának tevékenykedni.

Sikeres választás esetén a fizetés és a költségtérítés nagysága a törvényben előírt mértékű.

A betöltött pozíció csak főállásban végezhető! Becsületesség, megvesztegethetetlenség, munkabírás, valamilyen szakterületen való jártasság elengedhetetlen feltétel. Jogosítvány, nyelvvizsga, főiskolai, egyetemi diploma előny.

  Ha valaki úgy érzi, hogy megfelel ilyen komoly követelményeknek és jelentkezik a hirdetésre, kérem írja meg a tapasztalatait, kíváncsian olvasnánk a fejleményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr481563575

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért akarok képviselő lenni? 2009.12.01. 17:27:07

Mert szeretném megmutatni, hogyan is kellene egy képviselőnek a munkáját végeznie. Tisztességesen, az általa képviselt közösség érdekében, az őt megválasztók iránti alázattal. Lássa mindenki, hogy van alternatíva!Mert szeretném, ha végre tényleg az itt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cook kapitány 2009.12.01. 17:37:30

vagy LMP vagy Zöld párt?

OK, csaltam, a Zöld pártot láttam a hirdetésben.

[Brn] · http://46os.blog.hu 2009.12.01. 17:44:37

@mefisto: Nem ez a Tomcat egyszemélyes pártjának volt a "programja".
Itt is megtalálod:
zoldpart.hu/
Meg itt is van:
bombagyar.hu/index.php?post=1601

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.12.01. 18:46:42

ez most komoj ...?
vagy pojén ...?
vagy hekk ...?

Varjú · http://www.varj.freeblog.hu 2009.12.01. 18:51:49

Jaja, akik azért lettek Magyar Szociális Zöld Párt, mert az MSZZP és hátha néhány félvak nyugdíjas melléikszel. Legalábbis a Bombagyáron anno halálkomolyan ez volt. Utána már csak azt kellett megmagyarázni a tagságnak, hogy de ez nem ÚGY zöld, hogy liberális, és nem ÚGY szociális, hogy szocialista, ez egy nagyon komoly nemzeti párt :D

picur3ka 2009.12.01. 18:53:03

Kifelejtettek a priust, mint feltetelt.

asz_tapasz (törölt) 2009.12.01. 19:07:33

a www.profetaprogram.hu nemlétező dizánját elnézve tomket kiszállt a buliból. és a civil mozgalommal most mi lesz? az egy lakcímre bejelentett stekler ottó és seres mária két pártot indít jövőre?

Francois Pignon 2009.12.01. 19:10:00

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: Fogalmam sincs hogy mi lehetett a hirdetést feladó motivációja, elsőre csak annyi jutott eszembe erről hogy a magyar politikában semmi sem lehet elég abszurd. (Ez a hirdetés például lement az Express "állatorvos" rovatában is.)

Az csak később esett le hogy milyen agyafúrt dolog lehet ez (spekuláció):
A törpepártok ugyanis fizetnek a kampánymunkásoknak és kopogtatócédula-gyűjtőknek. Ezzel a módszerrel viszont magasabb szintre emelhető a dolog, és ingyen munkaerővel hajthatnak az 1 százalékra és az állami támogatásra. Nem tudom ez lehetett-e a hirdető célja, ha igen, akkor igen ravasz ;)

asz_tapasz (törölt) 2009.12.01. 19:17:09

@Francois Pignon: ez a "trükk" olyan gagyi, hogy idáig még az MDF se süllyedt. ahhoz képest hogy mekkora konspirációs zseninek próbálták magukat eladni ottóék a bombagyáron, pláne szánalmas.

Kitartó 2009.12.01. 19:17:33

Nincs egy éve, hogy Tomcat csúnyán megégette magát képviselősdivel, és most megint a Parlamentbe készül (küldeni valakit)? Ez az ürge semmiből sem tanul.

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.07.29. 13:18:13

A történet folytatódik, sőt fokozódik:
"
Tartson velünk Ön is, és legyen a Civil Mozgalom önkormányzati képviselőjelöltje vagy polgármestere!

Valósítsa meg álmait a Civil Mozgalom segítségével úgy, hogy ebből a lakóhelye is profitálhasson, és büszkék lehessenek Önre.
Ehhez most anyagi támogatást is biztosítunk a Civil Mozgalommal induló legeredményesebb képviselők, képviselőcsoportok és polgármesterek számára, a különböző kategóriákban:
Jutalmazzuk:

- a legeredményesebb Civil Mozgalom képviselőjelölteket: 1 illeve 2 millió forinttal
- a legeredményesebb Civil Mozgalom képviselőcsoportban indulókat (ha a képviselői helyeknek megfelelő számú jelölt indul): 2 illeve 3 millió forinttal
- a legeredményesebb Civil Mozgalom polgármester jelölteket: 2 millió forinttal
"
www.civilmozgalom.hu/index.php?ac=valasztas#top
süti beállítások módosítása