Orbán esete Putyinnal és a magyar sajtóval
2009. december 14. írta: politicus

Orbán esete Putyinnal és a magyar sajtóval

  Ritka alkalmak egyike az, amikor a Népszabadság siet Orbán Viktor segítségére. Hát ezt is megéltük. Az történt ugyanis, hogy Seres Attila, a Népszabadság újságírója interjút készített Alekszandr Tolkacs-csal, az új orosz nagykövettel, aki megerősítette a hírt (amitől a 168 Óra, Népszava, Népszabadság bermuda háromszög annyira rettegett): volt négyszemközti találkozó Putyin és Orbán között, jól megszívatva így a fél baltábort, amelyik már hetek óta olyan kajánul figyelte és kommentálta a (nem)találkozót, mint ahogy tette azt a Sarkozyvel való találkozó alkalmával. De sajnos felsülés lett a vége. Akkor is, most is.

  Részlet az interjúból:

- Tehát személyre szóló meghívást kapott?

- Igen, a Fidesz elnökeként. A helyzet az, hogy az Egységes Oroszország párt is konzervatív irányultságú, s kongresszusára nem csupán Orbán úr, hanem számos más konzervatív pártvezető kapott meghívást, például Franciaországból, Olaszországból, Németországból és sok más helyről. A találkozóra tehát sor került, amely négyszemközti beszélgetés volt és nem a folyosón találkoztak. Konstruktív, érdekes eszmecsere volt, mintegy fél óráig tartott.

  Egyszerűen már az sem teljesen érthető, hogy ép ésszel hogy gondolhatta bárki is, Orbán egy ekkora, ordas hazugságot talál ki egy olyan találkozóról, amely tényét bármely résztvevő fél azonnal megerősítheti, vagy éppen cáfolhatja. De ha már itt vagyunk, ne habozzunk kéjesen beletörölni nem létező, virtuális csizmánkat azoknak az arcába, akik voltak olyan pofátlanok és mindenféle zagyva „bizonyítékokra” hivatkozva tagadták a találkozó létrejöttét.

  Így néhány pillanatra átadnánk a szót Gréczy Zsoltnak, a mai magyar politikai közélet legelfogultabb baloldali tollnokának:

„Gyurcsány Ferenc Moszkvába látogatott Vlagyimir Putyin miniszterelnök meghívására. Mindez három nappal azután történt, hogy Orbán Viktor összefutott az orosz kormányfővel egy rendezvényen. Ez utóbbiról csak a Fidesz elnöke számolt be valami új alapokra helyezendő hablattyal. […] Gyurcsány Ferenc egyébként annyit mondott a Putyin-Orbán találkozóról, hogy Orbánnak az a jobb, és részéről az az elegánsabb, ha erről nem nyilatkozik. Nyilván Putyin elmesélte neki a kacagtató részleteket. Értem én, hogy Gyurcsány és Orbán között a különbséget zongorázni lehet előbbi javára, de ez a bukta akkori is kínos.”

  Mit lehet erre mondani? Tényleg az, kedves Zsolt. Hatalmas bukta. Kétszeresen is. Önnek és Gyurcsány Ferencnek egyaránt. Önnek azért, mert fékevesztett Orbán-gyülöletének ezúttal sem tudott megálljt parancsolni, és nagy nyilvánosság előtt hazugságba kormányozta magát, volt főnökének pedig azért, mert egyik legújabb sunyi célozgatásának hamisságáról éppen az ön cikke rántotta le a leplet mindannyiunk legnagyobb örömére.

  A másik aktuális orbánfüggő, egykor szebb napokat is megélt publicista, Debreczeni József Orbán meséi: én és Putyin című írásában pedig még az előzőeknél is tovább megy:

„Nem csak kép nincs. Szöveg sincsen. Sehol. Sem az orosz kormány, sem a miniszterelnök, sem a párt honlapján. Sem az orosz sajtóban. Egyetlen aprócska, mínuszos hír sincs, egyetlen lapban sem. Az orosz tévékben: se kép, se hang.

Ez csak és kizárólag egyetlen esetben lehetséges: ha találkozó sem volt.

Nem volt Putyin-Orbán-találkozó: ez teljes bizonyossággal kijelenthető.”

  Ehhez aztán már végképp nincs mit hozzátenni. Illetve egy dolgot mégis. És ez talán reményt adhat a jövőre. A nyilvánvaló légvárakra épített cikke után az egyébként nagyon precíz, alapos Debreczeni ma elnézést kért. és ez, mondjon bárki bármit, becsülendő. Még akkor is, ha egyébként ez a bocsánatkérés számos sejtelmes, értetlenkedő, önfelmentésbe hajló megjegyzéssel is van tele. Nálunk már ez is nagy szónak számít.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr91598021

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elpirultatok, lebuktatok... 2009.12.14. 22:49:57

"Ezek az új arcátlanok. Ezek nem rejtőzködnek, az ő arcuk látható, arcátlanságuk csupán annyit jelent, hogy nem tudnak elpirulni, mert nagyon vastag bőr fedi a képüket. Az ő szerepük az

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bunko_jobbos 2009.12.15. 15:53:32

"Egyszerűen már az sem teljesen érthető, hogy ép ésszel hogy gondolhatta bárki is, Orbán egy ekkora, ordas hazugságot talál ki egy olyan találkozóról, amely tényét bármely résztvevő fél azonnal megerősítheti, vagy éppen cáfolhatja."

Hogy bmeg? Talán csak nem azért, mert az előző főnök alatt megszokták már? Feri jött ilyenekkel naponta 3-szor, és le is bukott vele ugyanennyiszer.
:-))))))))))))))

heima (törölt) 2009.12.15. 16:04:33

@Talon Karrde: ebben a szövegkörnyezetben ez így autentikus :D

heima (törölt) 2009.12.15. 16:07:45

@Bloodscalp: azt mondtad, hogy a fél fidesz volt kommer, én azt mondtam, hozz erre bizonyítékot, erre azóta is csak a patkánykodás volt a válasz.

én azt halottam, hogy minden barcs közeli dugja az anyját, én pest mellett lakom, huszonéves vagyok és tisztán látok tehát ez így van!

Bloodscalp 2009.12.15. 16:08:27

@bunko_jobbos: csak nehogy a következő moszkvai látogatásán valaki rá pazaroljon egy orgyilkos találatott
arrafelé olcsók a Hitman-nek:))))

heima (törölt) 2009.12.15. 16:09:07

@mavo: ne is mond, ha hét nyugati nagykövet levelet ír, akkor a teljes örulunkvincent világ seggre esik hétre, ha az orosz nagykövet szól vlamit, akkor meg csak egy "orosz diplomata" lesz, akinek nem kell adni a szavára. Ilyen ez a vérfüggetlen diplomácia :D

heima (törölt) 2009.12.15. 16:11:49

@mavo: hát igem, Orbán állítólag Kisz osztálytitkár volt a gimiben, fletó meg egyetemi kari kisz titkár, ugyanaz mind2, hülyeség különbséget tenni és foglalkozni velük!

Bloodscalp 2009.12.15. 16:12:16

@heima: mi a pest környékiek anyát dugjuk:)))) akarsz kistesót kisfiam?:)

ennyire kifogytál az ötletektböl, hogy már szülözöl?:) mondtam hogy meggyözni nem akarlak, és a véleményed se izgat már különösebben

és lécci ha írsz a megnevezés APU

és hétvégénmegyek, ezt mond meg lécci Anyádnak, ugy készítse magát!!!

heima (törölt) 2009.12.15. 16:24:05

@Bloodscalp: jó látni hogy mindig van baloldali utánpótlás.

heima (törölt) 2009.12.15. 16:29:29

@Bloodscalp: ja és hol vannak a bizonyítékok, amik alátámasztják a nagyotmondásodat? vagy nincsenek, és hazudtál? akkor mivel is jobb a politikusoknál?

Bloodscalp 2009.12.15. 16:30:30

@heima: ja kommunista lettem:))))

ezért nem kapod meg a kisvasútad!!!
ha így folytatod még húsvétkor sem

-szerintem nem kénne hülyeséget írni, szerintem...

Bloodscalp 2009.12.15. 16:33:48

@heima: hagyjál már, AZT HISZEL amit akarsz, meglett pofázva hogy nem akarlak meggyőzni, van odakinnt egy világ, ami nem a hírtv-böl magyar nemzetböl echo tv böl áll, tanuld meg ne egysíkuan nézzni a dolgokat-és ne agyd hogy kimossák az agyad

betyár (törölt) 2009.12.15. 16:39:38

@Bloodscalp:
konkrétan nekem írtad, hogy a gúgliról tudom, hogy.... egyébként min is változtat, ha nagybetűvel írsz? Javaslom, keress rá a gúglin a korlátozott és kidolgozott kódhasználat közötti különbségre:)), lehet, hogy átsegít a nyelvi korlátokon.

cserenkov 2009.12.15. 16:40:07

Úristen! Mit lehet ezen a témán még ennyit vitatkozni?

betyár (törölt) 2009.12.15. 16:40:49

@elfelejtette:
:))) nem az a baj, hogy nem érti, de mér csinál úgy, mintha?:))

Bloodscalp 2009.12.15. 16:45:31

gondoltam felfogod könnyebben a dolgot:)
2x megvádoltál a kiszes (de nem kommcsi:)!!! kövérlacizásal...
2x kellet elmondanom hogy nem mondtam én olyat

-akkor nem kell folyamatábra,ugye?

heima (törölt) 2009.12.15. 16:46:48

@Bloodscalp: tudod az a szomorú, hogy nem véleményt közöltél, hanem tényt.

tudod, vélemény például az, hogy szerinted jó az adócsökkentés, vagy nem, a tény meg az, hogy volt adócsökkentés, vagy nem.

te tettél egy tényállítás, amit nagyon könnyen bizonyítani is tudsz, hiszen még véletlenül sem a kocsmában ragadt rád az info, nem igaz?

vagy ha nem akkor hazudsz, és tudod, aki hazudik a csal, aki hazudik az lop, hazudni, csalni csúnya dolog!

heima (törölt) 2009.12.15. 16:49:01

jotunder, be kell hogy lássam, hogy teljesen igazad volt, valóban nincs alapanyag az érdemi felsőoktatáshoz.

elfelejtette 2009.12.15. 16:50:36

@heima: Meghogy egyetemi kari kisz titkar, at hagyjan, de o a kisz KB elnoke volt, aztan a DEMISZ alelnoke, majd egy harmadik formacio elnoke, ezek fizetos allasoka am, nem szimpla tagsagi viszony. Egyertelmuen politikai karriert akart epiteni az akkori reformkommunista ifjusagi szervezeteknel, csak nem sikerult neki.

Bloodscalp 2009.12.15. 16:54:33

jól van:) álmodj tovább, kicsit lelövöm a poént mert mostanában izgalmas részek jönnek:)

betyár (törölt) 2009.12.15. 16:57:21

@Bloodscalp:
"mi a pest környékiek anyát dugjuk:))))"
ó bakker, eddig azt írtad, hogy Barcs környéki vagy! Persze így sokkal közhelyesebb a karakterrajzod, mintha tudnál helyesen is írni. Bár tulképpen írhattad volna így is: annyát. Akkor legalább a jelentés meglenne.

Bloodscalp 2009.12.15. 17:01:44

@betyár: áhh persze egy ijen übermagasan qalifikált emberkével hogy is lehetnék egy szinten, aki már egy rendszerel elöbb gyűjtötte a diplomákat:)-fogadok el is nyomtak rendesen:)))
Anyu hogy van?

politicus · http://mandiner.blog.hu 2009.12.15. 17:15:25

Üdvözlöm köreinkben a poszt eredeti témájához hozzászólókat! Gesetzt den Fall, es gibt welche...

Bloodscalp 2009.12.15. 17:26:25

@politicus: Bocs de erre csak azt tudom mondani, az anyázást nem én kezdtem:) de hidd el jó fiú vagyok:)

betyár (törölt) 2009.12.15. 17:36:50

@Bloodscalp:
Tudod, a körülötted lévő emberek nagyobbik része már a Kádár-korban is élt és tanult. Egyébként az életkor nem érdem, hanem múló állapot. Az érdem az, hogy szóba álltunk veled, de nem tudtál élni ezzel:((

hapcika 2009.12.15. 17:39:51

@kamasuka: Légy szíves, ha nem nekem válaszolsz, akkor biggyezd oda a másik nevét. A zámolyi ügynek meg olvass utánna.

Bloodscalp 2009.12.15. 17:44:15

@betyár: ez jól hangozna más környezetben, senkit nem akarok meggyőzni, van véleményem,ennyi
nem kell hogy tetszen, nem kell az se hogy elhidd-erre heima nekemesett hogy csak azért is bízonyítsak, minek?nekem jó ugy az ő gondolkodása ahogy van-mire
anyázni kezdett...nem adok már se az ő véleményére se a tiedre nagyon

nem azért mert eddig nagyon adtam, de elöte azért nem esett nekem-ok nélkül ráadásul

hapcika 2009.12.15. 17:47:25

@heima: Pokorny KISZ KB tag volt, Orbán a Jogászkollégium küldötte volt 86-ban a BP-i Kisz küldöttgyülésen, vagy Kövér együtt volt Gyurcsánnyal a KISZ egyik szervezetében 87-ben. Mindenkiről van Kiszes bejegyzés.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.12.15. 17:48:20

@Bloodscalp: "nem adok már se az ő véleményére se a tiedre nagyon"

Maga troll vagy szociopata, vagy mindez együtt?

betyár (törölt) 2009.12.15. 17:52:33

@tölgy:
lehet-e így:
diszlexiás szociopata troll?:))

elfelejtette 2009.12.15. 17:54:22

@Bloodscalp: Nem tudom, mi a fenenek reagalsz mindenre kenyszeresen, ha nem erdekel senkinek a velemenye. Eloszor egy alapafokot is el kene vegezni magyarbol, mert nem torod, hanem szantod.

heima (törölt) 2009.12.15. 17:55:32

@hapcika: most már akkor csak arra kéne rájönni hogy ki ez a Pokorny és mi köze a Fideszhez.

heima (törölt) 2009.12.15. 17:56:45

@Bloodscalp: na mi van hazug, még mindig nincs bizonyíték? tudod, nem a véleményedet kérdezi senki, még mindig :D

Bloodscalp 2009.12.15. 17:58:36

@tölgy: inkább hadd legyek kommunista, lassan megszokom...:)

Bloodscalp 2009.12.15. 18:03:05

@heima: ja ez így megy?ki az a pokorni?:)

jó, oké már feladom, minden fideszista szent volt '89 elött, de pszt erröl ők se szeretnek beszélni már, tudod a szerénység...

heima (törölt) 2009.12.15. 18:20:42

@Bloodscalp: oké, feladom, de hát miért, tele vagy bizonyítékkal nem, olyan egyszerű a képembe vágni, hát miért nem teszed?

vagy hazug vagy?

heima (törölt) 2009.12.15. 18:21:44

@Bloodscalp: "ja ez így megy?ki az a pokorni?:)" amit meg nem értesz, ahhoz nem muszáj hozzászólni.

Bloodscalp 2009.12.15. 18:27:24

@heima: persze hülye buta kommunista vok:) hagyjál már a bízényitékaidal,

hazudodzok ja, meg anyázok ha is ha nem jut eszembe jobb
Pokorni Zoltán? hm...

Robinzon Kurzor 2009.12.15. 18:33:11

Vajon Orbán mivel szolgált rá, hogy 3 hétig szarban hagyják?

És vajon mivel kell majd meghálálnia, hogy végül az orosz nagykövet húzta ki a szarból, mégpedig a Népszabadságban?

Olyan ez, mint a NatGeo-n az oroszláncsalád. A kölyök egy rángatja a nagy oroszlán bojtos farkát, aztán kap egy maflást, figyelmeztetésül, hogy hol a helye.

Az orosz nagykövet Orbán minden lényegi állítását cáfolta: szerintük jók, sőt, mintaszerűek a kétoldalú kapcsolatok és ők egyáltalán nem látják azt a zűrzavart magyar oldalon, amit Orbán lát.

Ez lecke volt, kedves barátaim, tisztelt hölgyeim és uraim.
Orbán jó tanuló: szerintem megtanulta.

De ami a legszebb: Orbánnak az orosz nagykövet igazol alibit.
Ennél kádárosabb dolog a világon nincs; ha egy MSZP-s politikus került volna hasonló helyzetbe, az egész magyar jobbos média moszkovitázna -- teljes joggal.

De így inkább hallgat, és az egyébként már tizensok éve a nemzet szarházija címen jogosan birtokló Debreczenire onanizál, csoportosan.

Ja, és Magyar Nemzet még mindig úgy tudja, hogy Putyin dácsájában ...?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.12.15. 18:39:20

erröl,
elöte,
ugy,
tv böl áll,
pest környékiek anyát,
találatott,
viktoral,
kötelezetsége,
lehesen,
amagdnak,
annyir,
augy,
huzztad,
polgárörnek,
tartoztasd...

: )

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2009.12.15. 18:42:08

bízényitékaidal,
hazudodzok..

. )

heima (törölt) 2009.12.15. 18:46:25

@Bloodscalp: na, mi van Pokornival? milyen kommer is volt ő? nyugodtan jöhet a bizonyíték még mindig, eddig csak terelni tudtál. általában mint a hazug kutyák.

heima (törölt) 2009.12.15. 18:49:38

@Bloodscalp: de kétségtelenül hülye vagy mint a seggem, ebben nincs köztünk vita.

elfelejtette 2009.12.15. 18:57:47

@Robinzon Kurzor: "Vajon Orbán mivel szolgált rá, hogy 3 hétig szarban hagyják?"

Hogy aztán belelokjek a szarba a baloldali papagajkommandot, talan ezert.

Bloodscalp 2009.12.15. 18:59:11

aki nem segget nyal veszettül az vagy kommcsi vagy hülye

már tudod ki az a pokorni?

heima (törölt) 2009.12.15. 19:02:42

@Bloodscalp: de szerencsétlen lúzer fasz, akinek a kőalap poént is magyarázni kell, haverod, hapcika a másik szerencsétlen pokornY-ról beszélt nem Pokorniról, leesett vagy még magyarázni kell? ennyire elittad az agyad vagy mi a fasz bajod van?

most meg jöhetsz az infoval, milyen kommer is volt Pokorni. Ha nem tudsz, akkor meg minimum bocsánatot kérsz és elhúzod a beled a vérbe, értve?

Bloodscalp 2009.12.15. 19:32:38

@heima: Anyád tudja hogy így szoktál fórumozni?ezt meg fogjuk beszélni...

Mi közöm abban, ki hogy írja egy ex-kiszes (de nem komcsi!!!:) nevét?semmi

Ha ideges avgy akkor meg ne írdogálj alapból

heima (törölt) 2009.12.15. 19:49:27

@Bloodscalp: nem látom a bizonyítékokat ebben a hszedben sem, előadod ma még, vagy inkább eltakarodsz vissza a kocsmába észt osztani?

Bloodscalp 2009.12.15. 20:00:47

szentek voltak mondtam már...

heima (törölt) 2009.12.15. 20:23:18

@Bloodscalp: szóval beismered hogy hazudtál. hát ilyen ez amikor a köpiben szerzed a műveltséget. :D

hapcika 2009.12.15. 21:00:27

@heima: Bocs, melléütöttem. De ez nem ment fel téged hézagos ismeretanyagod gyenge volta miatt.Remélem Mikolát, Stumpf Pityut ismered? Ők még a közéletben se vehetnének részt, mert a Hazafias Népfront alelnökei voltak és ez a szervezet fel lett oszlatva és be lett tiltva, mint a MG. Pintér Sanyit ismered? Ő a 3/ csoportfőnökség belső elhárításának belügyi tisztje volt, szintén nem lehetett volna belügyér. Pokorni maga is 3/3 volt, ezért borult ki nem az apja miatt. Martonyi 3/3 ügynök volt, mégis külügyminiszter lett. Balogh úr az oktatási miniszter 3/3 volt. Nézz utána amit írnak, ne zsigerből írjál.

hapcika 2009.12.15. 21:04:07

@heima: Ne hozz össze mindenkivel. Ha nincs érved sunnyogj el, de ne másokat hibáztass. Írtam, melléütöttem, bocs. Te mikor vállalod a hibáidat?

heima (törölt) 2009.12.15. 21:10:43

@hapcika: gratulálok Balogh oktatási miniszter úrnak háromperhármas szereplésért.

mond csak, hányszor akarsz még beégni, hogy végre ráébredj, hogy ez nem a kocsma/intézet udvara, ahová önteni kell a hülyeséget?

heima (törölt) 2009.12.15. 21:14:03

@hapcika: azzal indítottam, hogy ne szokj ide. melyik részét nem érted? annyi remek blog van, ott a sárdobáló, a kettősmérce, az örülönkvincent, vagy akár a vastagbőr, mind rád várnak, hogy kifejtsd a kollégiumról hogy főiskola. miért fosztod meg őket fényes elmédtől és miért pazarlod tehetséged ezen a sehol nem jegyzett blogon?

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.12.15. 21:19:59

@hapcika: maga elég gyengén nyomja. Nem ezeket a neveket szokták taknyolni a fideszből.
Vannak valóban kellemetlen nevek ott, de azzal, hogy nem azokat, hanem ezeket a kamu neveket dobja, azt sejteti, hogy van össze-vissza beszél, vagy manipulálni szeretne.

hapcika 2009.12.15. 21:21:24

@heima: Gondolkozz és nézz utána a dolgoknak. Nem én égek, hanem te! Tudás nélkül nálam nem mész semmire. Megbuktál!!! Kérj bocsánatot Bloodscalptól, mert én írtam Kövér Lacit, Pokornit és a többit és nem ő. Azt sem tudod kinek mit írsz, jó lesz, ha kijelentkezel innen, mert a munkád rovására megy. Aki itt hibázik, az a munkában is hibázik. Azt akarod, hogy kirúgjanak?

Preskin 2009.12.15. 21:24:37

@hapcika:
@Bloodscalp:

Hulljon hát le a lep'l,itta zigasság :

www.kiveltalalkozikorbanviktor.com/img/ov_kivalaszt_obama.jpg

Kérjétek a váltásotokat a központtól!
Mennyiségben jók voltatok !-)
E-lőre !!

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.12.15. 21:26:30

@hapcika: ügynök ügyben a legolcsóbb érv a "nézz utána".
Nyöhehe.

Maga állított, magának kell bizonyítania, különben a Pojáca mellett Ön is kiérdemelheti a "hazug" jelzőt.
Tehát, bizonyítson.

betyár (törölt) 2009.12.15. 21:27:07

@hapcika:

A Kövért én tulajdonítottam bloodscalpnak, nem heima. Ez viszont azt jelenti, hogy te sem jeleskedsz itten. Ti B-vel tulajdonképpen egy vagytok vagy többen?

hapcika 2009.12.15. 21:29:05

@stalien: Szeretted volna ha létrejön a találkozó?Látszik a montirozás erősen!!

heima (törölt) 2009.12.15. 21:29:06

@hapcika: jó, látom nem bírod ki hogy ne mossák fel veled a padlót:

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_oktat%C3%A1s%C3%BCgyi_minisztereinek_list%C3%A1ja

1848 óta egyszer sem, érted egyszer sem volt Balogh nevű oktatási miniszter Magyarországon. Soha. De azért nálad 3/3-as volt. Gratulálok, most már mehetsz a vérbe. Emlékeztetőül, hapcika:

"Balogh úr az oktatási miniszter 3/3 volt."

"Gondolkozz és nézz utána a dolgoknak. Nem én égek, hanem te! Tudás nélkül nálam nem mész semmire. Megbuktál!!! "

miért jó neked ha rázod a pofonfát?

hapcika 2009.12.15. 21:31:29

@tölgy: Ha nem tudsz semmit tünj el innen.A hazug jelző neked áll régóta. Jellemtelen, hazug majom!!

heima (törölt) 2009.12.15. 21:33:00

@hapcika: és tudod fokozni, hihetetlen :D

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2009.12.15. 21:35:53

@hapcika: szóval nem tud és meg sem próbál bizonyítani.
Sejtettem :(

Maradt a szájkarate, bár abban is elég gyér.

picur3ka 2009.12.15. 21:41:32

@hapcika:

Figyelj, en nem tudom, hogy Heima meg Tolgy meg ki nem, miert probal vitatkozni veletek. Itt mindenki nagyjabol regisztralta, hogy sik hulyek vagytok. Senki nem nagyon akar beszelgetni BaloghArthur nyelvkeszlet, helyesirassal, kulonosen, ha a mondanivalo nem cafolja ezt meg.

Ecceruen, menjetek a pecsaba! Ez vilagos most mar?

betyár (törölt) 2009.12.15. 21:57:17

A hölgyek s urak kizökkentésére egy újabb téma:
Októberben a reakción megjelent egy fake a Hold utcai szállodáról. A posztban az alábbi szöveggel:
"Azt persze már meg sem említem, hogy a helikopter-leszállópályáról a környékbeli magyar embereket nem kérdezték meg, úgyhogy hamarosan Simon Peresz és barátai fognak körözni a fejük felett, s a gyerekek és az idősek nem tudnak majd aludni a helikopterzúgástól a saját hazájuk fővárosának közepén!"
Akkor a kommentelők nagy része úgy látta, hogy hülye volt a kuruc, amikor ekkora baromságot készpénznek vett.
Mai hír az Indexről:
"Leszálltak az első helikopterek a belváros közepén épült President hotel tetején lévő helikopter-leszállón. A környéken lakók elmondták, hogy két helikopter körözött a Hold utcai hotel körül, az egyik leszállt, majd mindketten távoztak.

Mint megtudtuk, jelenleg a leszálló tesztelése zajlik, a kérdéses időpontban a zajterhelést mérték. A Nemzeti Közlekedési Hatóság elmondta, hogy a leszállóhely december 31-ig ideiglenes engedéllyel rendelkezik, és ha mindent rendben találnak, akkor egy évre érvényes, évente megújítandó engedélyt bocsátanak ki."

hapcika 2009.12.15. 21:57:45

@tölgy: Megütöttek? Kérdeztem valamit, válaszolj.

hapcika 2009.12.15. 22:00:38

@tölgy: Megütöttek? Kérdeztem valamit, válaszolj.

hapcika 2009.12.15. 22:02:11

@tölgy: Sejtettem. Hülye vagy mindenhez!!!

Bloodscalp 2009.12.15. 22:03:24

így van, van ám egy Kommcsi központ, ami ármánykodik a jószándékú fidesz ellen...ez így megy...de TI rájötettek
-baszus, kár hogy ilyen zseniális arcok vannak odaát:( esélyünk sincs:(
ajvé:(

Bloodscalp 2009.12.15. 22:06:34

a suttogó prooaganda ezuttal se jött be...francba

kendeffybotond 2009.12.16. 10:28:55

@Bloodscalp: A sok baromság mellett alig láttam meg az alapvetően fontos és igaz bejegyzésedet. Ehhez tegyük, hozzá, hogy azon a ma már (híressé-hírhedtté vált)4 napon mi is történt. V.Vlagyimirovics beszélt, valahol, 30 percet Ov-vel, akkor már tudta, hogy 3 nappal később jő hozzá Fleto-Fletovics a pereputtyával, aki mellesleg Apró-Dobrev leányka... Ezek a tények. Utána a mosolygós fotó Putyin honlapján, utána meg a magyar net és sajtó kampány, amelyet Tolkacs úr és Debreczeni úr zárt le. Hogy miről is beszélgethetett az OV-Putyin-Fletó 'szentháromság' azt nem tudjuk. De azért az Index-nek van néhány érdekes vonatkozó passzusa:

"Bonyolultabb kérdés, hogy miért kell az oroszoknak az Emfesz. Látszólag ugyanis nincs racionális okuk arra, hogy egy magyarországi gázszolgáltató olcsóbban jusson gázhoz, mint a többi szolgáltató. Hiszen minden gázmolekula, amit Magyarországra importálnak, az valamilyen módon átmegy a Gazprom kezén is. Így lényegében az orosz állami óriáscég két áron ad el (illetve április végéig adott el) Magyarországon gázt, akkor is, ha a kedvezményes árat közvetítő cégen keresztül értékesítette. A két ár között a különbség minimum tíz százalék körüli, hiszen az Emfesz nagyjából ennyivel olcsóbban szolgáltat, mint riválisai. Ugyanakkor az árkülönbség néhány szakértő szerint ennél is nagyobb.

E feltételezést erősíti, hogy információink szerint volt olyan gyár is néhány éve az Emfesz ügyfelei között, amely 20-30 százalékkal kapta olcsóbban a gázt, mint amennyiért a magyar piacon egyébként hozzá lehetett jutni. Vagyis az Emfesz vélhetően nagyon olcsón is hozzáférhetett gázhoz, így elképesztő nyereséget tudott potenciálisan termelni. (Adózás előtti eredménye tavaly hivatalosan 7,7 milliárd forint volt, de piaci pletykák szerint ennél sokkal több pénzt hozhatott a cég titokzatos kedvezményezettjeinek).

Pontosan itt van a történet lényege: az oroszok az Emfesznek nem azért adtak olcsóbban gázt, mert a Gazprom racionális üzleti érdeke ezt megkívánta, hanem mert a konstrukción keresztül olyan személyeket vagy intézményeket finanszírozhattak, amelyre egyébként nem lenne módjuk.

(...)Novemberben Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor is találkozott Vlagyimir Puytin orosz miniszterelnökkel, illetve Oszkó Péter pénzügyminiszter is járt Moszkvában október végén. Az Emfesz jövője nyilván felmerülhetett mindegyik találkozón, de konkrét megegyezésről nem értesültünk. A magyar parlamentben épp azon a héten merült fel az MVM beszállása az Emfeszbe, amikor Gyurcsány és Orbán is Oroszországban járt. (A kérdést Fónagy János fideszes képviselő vetette fel.)

Információink szerint ha Moszkva rendezni akarja az Emfesz sorsát, és újra megnyitja az olcsóbb gázcsapot a cégnek, akkor az oroszok szívesen látnának olyan magyar szereplőt az Emfesz tulajdonosai között, aki hosszú távon garantálni tudja, hogy a céget békén hagyják a hatóságok, és általában is kiszámíthatóan viselkedik."

Ezt valszeg nem érdemes kommentálni...

kendeffybotond 2009.12.16. 10:34:51

@Robinzon Kurzor: Bocs. Az előbbi válasz is neked szántam. Nem a véres skalpolóra...

kendeffybotond 2009.12.16. 10:38:57

Robinzonra akartam reflektálni, bocs.

Bloodscalp 2009.12.16. 12:26:10

@kendeffybotond: :)))
véres skalp hm:) (megjegyzem ez a nikk egy magyar szerver nevéböl ered, ha tudod melyik, akkor tudhatod hogy nem is olyan véres)

Amit írtál annak is csak az a lényege, hogy hamarosan változik "a változtatnunk kell az egyoldalú ennergiafüggöségünkön"szlogenen, és az oroszok se lesznek olyan büdösek hamarosan..

elfelejtette 2009.12.16. 14:13:43

@Bloodscalp: Szolni kene mar az MSZP-nek, hogy olyan grafoman kommentelot kuldjenek ide, aki irni is tud.

Bloodscalp 2009.12.16. 15:33:03

@elfelejtette: oké, de a múltkor is én szóltam, most te jössz...

(mellesleg van egy repedés a billentyüzetemen-és ezen vagy fennakadva?:)

-van véleményem igen, és mit kapok ha elmondtam, kommcsi vagyok,hülye vagyok
mert nem nyalok segget és nem dobálozok a sárral...Fidesz én nem így szeretlek!:(

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.12.16. 15:40:59

@betyár:

ezt beszoptad öcsém ... olvasási képességeket vársz, holott egyszerűen nem érted, mit miért írtam

amikor én felvételiztem, már nem volt ott a kisz-káder, ellenben kisz még volt

csak hogy értsd bazmeg

elfelejtette 2009.12.16. 15:41:58

@Bloodscalp: "kommcsi vagyok,hülye vagyok
mert nem nyalok segget és nem dobálozok a sárral"

Nem azert, hanem mert osszefuggestelenul ir, es a konkluzio altalaban az, hogy a Fidesz huje. Komolytalan ez az egesz hadjarat, amit itt folytat. Kerjen utmutatast a Gizella utcabol, nem lesz ennek jo vege!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.12.16. 15:42:03

@Tündér_Lala:

"Tudod a számok azért makacs dolgok."

ühüm. számháború a cél? kösz, nem megyek bele. ld. faszista/komancs áldozatok: szar-szar

heima (törölt) 2009.12.16. 18:21:37

@Bloodscalp: végül is egy 30ezres tagságú pártról bírtad azt állítani, hogy kommerkedtek az átkosban, tetted mindezt 0 bizonyíték mellett, minek hívnád ha nem sárdobálásnak?

van még erre egy jó kifejezés, gerinctelen patkány féregnek szokásnak hívni. a komcsi és a hülye túl szép jelzők erre már.

Tündér_Lala 2009.12.16. 18:46:55

@mavo: Úgy tűnik csak az első sort sikerült elolvasnod, de ez nem baj.

Bloodscalp 2009.12.16. 19:38:55

@elfelejtette: nem hüyeahh, csak háborúzik...minek?

@heima: jól van, jó pártember lesz belöled, tojásokat megvetted?

Republikánus Péter 2009.12.16. 21:02:01

@mavo: sajna, nem az a fő baj az eltartóiddal, hogy lopnak. Az még hagyján.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.12.17. 14:54:05

@Republikánus Péter:

a kurva anyádnak, annak vannak eltartói, oké?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.12.17. 14:55:15

@Tündér_Lala:

ja, mert te _tudod_, meddig jutottam el az olvasásban

kicsit túl szélesvásznú a pofád hülyegyerek

Tündér_Lala 2009.12.17. 18:54:28

@mavo: Hülyegyerek a te pofád szélesvásznú...
A válaszodnak ugyanis semmi köze ahhoz amit írtam. Elevenedbe találtam ?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.12.18. 10:18:11

@Tündér_Lala:

"a te pofád szélesvásznú"

tiszta forest gump: aki mondja másra, az mondja magára

muhaha

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.12.18. 10:19:00

@Republikánus Péter:

"hűűű, be vagy baszva?! "

sőt, be is lőttem magamat marihuánás fecskendőkkel

Republikánus Péter 2009.12.18. 16:22:28

@mavo: háát öcsikém... egyszerű vagy, mint egy barlangrajz.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.12.18. 16:30:40

@Republikánus Péter:
látta már maga a lascauxi barlangrajzokat? na akkor ne mondjon hülyeséget! :))

Republikánus Péter 2009.12.18. 16:43:34

@Grift: szépnek szépek, azt nem tagadtam...

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.12.18. 16:46:34

@Republikánus Péter:
és az említett úrnál milliószor bonyolultabbak. :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.12.18. 18:28:17

@Republikánus Péter:

ha a bonyolultság neked abból áll, hogy azzal érvelsz, a másik részeg, akkor bocs, maradnék egyszerű
süti beállítások módosítása