A köd múltja 2.
2009. december 29. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

A köd múltja 2.

  Bár kiderült, hogy az égvilágon senkit sem érdekel, de mi azért csak folytatjuk sorozatunkat a négy évvel ezelőtt történtekről. Ezúttal 2005 decemberének második hetére tekintünk vissza az MTI-archívum segíségével.

  2005 utols hónapja igen eseménydús volt, ráadásul az akkori miniszterelnök is jóval túlmozgásosabb és lotyaszájúbb volt, mint a mostani, úgyhogy szegény MTI-s tudósítóknak bőven akadt dolguk a karácsony előtt.

  A tartalomból: Eörsi Mátyás Bukarestben átadja Gyurcsány Ferenc üzenetét, és közli: Magyarországnak semmi köze a romániai autonómiaügyekhez. Gyurcsány Ferenc egyedül készül kormányozni, és rövid kampányra készül. Hanti Antifasiszta Civil Vilmos kitünteti Gyurcsány Ferencet, Szekeres Imrét és Kuncze Gábort mély humanizmusukért. Kurva sikeres volt a Budapest Airport privatizációja, vallja az MSZP illetékese, és még az államadósság is csökken általa. Az MSZP egy emberként áll Gyurcsány mellett. A Fidesz szerint a luxusbaloldal számmisztikával foglalkozik. Az MSZP szerint a luxusjobboldal villákat ad ki a Rózsadombon. Egészséges szerkezetben, robosztusan növekszik a gazdaság, és hamarosan elérjük a hiénycélt, állítja az MSZP. Gyurcsány Ferenc bowlingozik, és elutasítja az ország kettészakítását. A Fidesz szerint nagy a kormánypárti túlsúly a közmédiumokban, az MSZP szerint a Fidesz hagyja abba az üres fecsegést. És így tovább.

 

 Gyurcsány Ferenc személyes üzenetét adta át a román miniszterelnöknek a magyar parlamenti küldöttség
Bukarest, 2005. december 8., csütörtök (MTI)

 

Az autonómia bármely formájáról a román koalíció pártjainak kell megállapodniuk, szülessék bármilyen eredmény, amely elfogadható minden koalíciós tag és érintett számára, azt Magyarország is örömmel támogatja - fejtette ki Eörsi Mátyás, a parlament európai ügyek bizottságának elnöke csütörtökön Bukarestben, miután Gyurcsány Ferenc miniszterelnök személyes üzenetét adta át Calin Popescu Tariceanu román miniszterelnöknek.
(...)

A kisebbségi törvény a román szenátusban kudarcot szenvedett - állapította meg Eörsi, hozzáfűzve: Magyarországon jól tudják - és ezt Gyurcsány Ferenc levelében megerősítette -, hogy a román miniszterelnök számára személyesen is fontos a törvény megszületése.
(...)

Az autonómia bármely formájáról a román koalíció pártjainak kell megállapodniuk - hangsúlyozta Eörsi. "Bármilyen eredmény is születik, amely elfogadható a román etnikai pártok, a román koalícióban helyet foglaló demokrata és liberális párt, valamint az RMDSZ számára, az Magyarországnak örömet okoz, minden támogatást megad. De ezt a munkát nekik kell elvégezniük" - mondta. A románok azt kérték magyar partnereiktől, hogy ez ügyben bízzanak meg bennük, ne kívülről gyakoroljanak rájuk nyomást - fűzte hozzá Eörsi.

(...)

 


Gyurcsány: az MSZP-nek arra kell készülnie, hogy egyedül többséget szerez
Budapest, 2005. december 8., csütörtök (MTI)

Gyurcsány Ferenc szerint az MSZP-nek arra kell készülnie, hogy a választásokon egyedül többséget szerez, és akkor nem kell koalícióról beszélni.

"Egy ekkora párt, mint a szocialista párt arra kell, hogy készüljön, hogy egyedül többségben lesz, és akkor nem kell beszélni koalícióról, és ez így van rendjén" - mondta a miniszterelnök az
Inforádió csütörtöki műsorában.

(...)
[Az MSZP és az SZDSZ] programja és a politikai kultúrája összehangolható, de hogy kell-e, szükséges-e, vagy lehetséges-e koalíciót kötni, azt a második forduló után lehet megmondani - fogalmazott. Utolsó percig kormányozni kell, utána egy rövid és intenzív kampányt kell csinálni, és természetesen nyerni kell - mondta Gyurcsány Ferenc. 

  

Civil elismerés civil személyiségeknek és kormányzati politikusoknak
Budapest, 2005. december 8., csütörtök (MTI)

Civil szervezetek képviselőit és kormányzati politikusokat jutalmazott díjjal két civil szervezet csütörtökön a Parlament épületében. Az Emberségesebb Magyarországot Civil Mozgalom és az Otthont Magyarországból Összefogás Civil Mozgalom 19 megye civil személyiségeit, valamint Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, Kuncze Gábort, az SZDSZ elnökét és Szekeres Imrét, az MSZP elnökhelyettesét tüntette ki.

(...)

Az ünnepségen Hanti Vilmos, az Otthont Magyarországból Összefogás Civil Mozgalom elnöke elmondta: az elismeréssel azokat díjazzák, akik sokat tettek területükön a civil kezdemé-nyezésekért.

Fáy László, az Emberségesebb Magyarországot Civil Mozgalom koordinátora [...] hozzátette: azért adtak elismerést a civilek mellett a három kormányzati politikusnak, mert álláspontjuk szerint a két adományozó civil szervezet által hirdetett humanista értékeket vallja a jelenlegi kormányzat, s az ebbe az irányba mutató intézkedések egy emberségesebb Magyarország megteremtését teszik lehetővé.

Szekeres Imre az MTI-nek azt mondta: ez a legkomolyabb elismerés, amelyet nem hivatalos szervektől kap egy közéleti ember.

(...)

 


MSZP: a legeredményesebb privatizáció a Budapest Airport eladása
Budapest, 2005. december 8., csütörtök (MTI)

A Budapest Airport (BA) Rt. magánosítása a privatizáció történetének legeredményesebb tranzakciója - mondta Podolák György, az MSZP-frakció gazdasági munkacsoportjának vezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

(...)

Podolák György kérdésre válaszolva azt mondta: a privatizációból befolyt bevételt az államadósság csökkentésére fordítják. Hozzátette: az adósság csökkentése tehermentesíti a költségvetést. A kormánypárti képviselő szerint az elmúlt hónapokban rendkívül gátlástalan Fidesz-támadás kereszttüzében állt a BA Rt. privatizációja. Közölte: a Fidesz minden egyes trükköt bevetett, amivel úgy vélte, meg lehet akadályozni a társaság eladását.
 (...)

A kormány fejleszteni akar, és ezek a fejlesztések nem a nemzet pénzéből, nem adókból, hanem külső forrás bevonásával valósulnak meg - mutatott rá.
 

 

Az MSZP egységesen áll Gyurcsány mögött - jelentette ki Szekeres Imre egy lapinterjúban
Budapest, 2005 december 8., csütörtök

Egységesen áll a szocialista párt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mögött - jelentette ki egy csütörtökön megjelent lapinterjúban Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese. "Nekünk, szocialista politikusoknak most az a dolgunk, hogy csapatként álljunk mellé. Hogy ebben is különbözzünk a Fidesz egyszemélyes kampányától. Egységes a párt Gyurcsány mögött" - mondta a szocialista politikus a 168 Óra című hetilapnak adott interjújában.
(...)

 

 Szocialista számmisztika és reklámkampány

Budapest, 2005. december 9., péntek

A FIDESZ KÖZLEMÉNYE:
A luxusbaloldal minden szégyenkezés nélkül folytatja sikerpropagandáját, a statisztikai adatokkal való bűvészkedést, hogy leplezni próbálja gazdaságpolitikai tehetetlenségét, kormányzati alkalmatlanságát.
(...)

  

Egészséges szerkezetben, robosztusan növekszik a gazdaság
Budapest, 2005. december 9., péntek

A gazdaság gyorsan és egészséges szerkezetben növekszik, erőteljes az export felfutás, mérséklődik a külkereskedelem hiánya, és a költségvetés hónapról hónapra jobb helyzetben van az előzetes prognózisnál.

Ezt tükrözik a Központi Statisztikai Hivatal által pénteken, illetve a Pénzügyminisztérium révén kedden közölt adatok. A növekedés nemcsak gyors a harmadik negyedévben a GDP 4,5 százalékkal, az év első kilenc hónapjában 4,1 százalékkal lett nagyobb hanem egészséges szerkezetű is.

(...)

Nyár óta az államháztartás helyzete hónapról hónapra kedvezőbb, s ma már látható, hogy a hiánycélok az év végén teljesülni fognak. A Gyurcsány-kormány gazdaságpolitikai intézkedéseinek hatása megerősítette a versenyképességet, amit a gazdaság egészséges szerkezetű és robosztus növekedéssel igazol vissza. Ezt a tendenciát a jövő évi radikális adócsökkentések továbberősítik. A KSH adatai alapján megállapíthatjuk, hogy a 100 lépés program intézkedéseinek hatása pozitív.


Felszólítjuk ezért a Fideszt, hogy hagyja abba a válságkommunikációt, amit semmilyen adat nem támaszt alá, mert felelőtlen hozzáállásukkal Magyarország és a magyar gazdaság nemzetközi tekintélyének is ártanak.

Élő Norbert
az MSZP-frakció országgyűlési képviselője
Kiadó: MSZP-frakció

 


Gyurcsány: ne szakadjon szét az ország
Budapest, 2005. december 10., szombat (MTI)

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök meggyőződése az, hogy a magyar baloldal győz a jövő évi országgyűlési választásokon, és azt szeretné, hogy a választási küzdelem hevében sem szakadna szét az ország, nem lenne hisztéria. A kormányfő szombat este vett részt Budapesten a többek között az ő kezdeményezésére létrehozott Alapítvány a Modern Baloldalért (Amőba) díjkiosztó rendezvényén, amelyen a féléves működés alatt a feladatukat legjobban megoldókat jutalmazták.

A díjkiosztás előtt miniszterelnök, aki családjával érkezett a budapesti Mammut bevásárlóközpontba, részt vett a rendezvényt megelőző amőbás bowling versenyen is.

Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta, hogy az Amőba baloldali kötődésű, de nem azért jött létre, mert 2006-ban választások lesznek, hanem, hogy nagyon toleráns, nagyon befogadó, modern baloldali kultúra legyen Magyarországon.
(...)

A feladatok megoldásáért magas pontszámmal díjazottak Amőba feliratú hátizsákokat, széldzsekiket, pólókat, karpántokat, valamint lapelőfizetéseket vehettek át.
(...)

Gyurcsány Ferenc a rendezvény előtti bowling versenyen hogy családjával részt vett a játékban, valamint beszélgetett a jelenlévő amőbásokkal, és dedikálta könyvét.

 

Kiss Péter: új kihívás a versenyképesség biztosítása

Budapest, 2005. december 10., szombat (MTI)

Az emberek helyzetbe hozása, a versenyképesség biztosítása a legfontosabb feladat annak érdekében, hogy mindenki a saját életében boldoguljon - mondta Kiss Péter kancellárminiszter szombaton, az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának ülésén Budapesten.

(...)

 

 

OS - Luxus a jobboldalon
Budapest, 2005. december 11., vasárnap (OS)

(...)

Persze mi is sajnáljuk, hogy a Fidesz vezérei elesnek az adókedvezményektől, hisz már olyan luxus körülmények között élnek, amikor erre nincs szükségük, mert 1500 euró-ért tudják havonta bérbe adni rózsadombi luxuslakásukat.

Török Zsolt
MSZP-frakció Ifjúsági munkacsoportjának vezetője
Kiadó: MSZP-frakció

 

 


OS - Fidesz: elfogadhatatlan a közmédiumokban tapasztalható kormánypárti túlsúly
Budapest, 2005. december 13., kedd (OS)


A Fidesz Magyar Polgári Szövetség elfogadhatatlannak tartja, hogy a pártatlan és kiegyensúlyozott tájékoztatás törvényi kötelezettségét megsértve, a közmédiumokban a médiahatóság hivatalos felmérései szerint - a szerepléseiket tekintve óriási túlsúlyban vannak a kormánypárti politikusok. Gyurcsány Ferenc egyedül többet szerepel a közmédiumokban, mint az ellenzéki pártok vezetői összesen.

Révész Máriusz szóvivő
Kiadó: FIDESZ

 

OS - Véget kell vetni a Fidesz üres fecsegésének
Budapest, 2005. december 13., kedd (OS)

A Fidesz hataloméhsége és olthatatlan harácsolási vágya immár olyan méreteket ölt, hogy az eddigi félremagyarázások után a szándékos megtévesztést is fölvette propagandájának eszköztárába.
(...)

Változás kell, mert véget kell vetni a Fidesz üres fecsegésének, az ijesztgető és megtévesztő orbáni propagandának.
 

Magda Sándor
az MSZP-frakció Agrár- és vidékfejlesztési munkacsoportjának vezetője
Kiadó: MSZP-frakció

 

Gyurcsány: a mindenkori kormánynak felelőssége van a magukat magyarnak vallókért
Budapest, 2005. december 13., kedd (MTI)

A magukat magyarnak vallókért vállalandó felelősséget hangsúlyozta a kormányfő kedden egy rádióinterjúban. A mindenkori magyar kormánynak felelőssége van azokért, akik magukat magyarnak vallják - mondta Gyurcsány Ferenc a Magyar
Rádióban - a hétfőn felvett nyilatkozatban - Antall József néhai miniszterelnök egykori kijelentésével összefüggésben. A kormányfő szerint Antall József ezt a kérdést helyes irányba kinyitotta, amikor lélekben 15 millió magyar miniszterelnökének tartotta magát.

(...)

"Soha-soha nem kérdőjelezném meg", hogy a mindenkori magyar kormányoknak az önmagukat magyarnak vallókért, azokért, akik ezzel a kultúrával, ezzel a nyelvvel, ezzel a történelemmel azonosítják magukat, van felelőssége, "és mi ezt gyakoroljuk is" - hangsúlyozta a kormányfő.

(...)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr661595563

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ez történt 2000. decemberében. 2009.12.29. 13:17:36

Kilenc éve az Orbán-Torgyán polgár-kormány „delén” érdekes dolgok történtek. Orbán megsugallta, hogy Hódmezővásárhely, csak akkor kap főútszélesítést, ha a bíróság által felfüggesztett fideszes polgármestert újraválasztja. Az ügyészség támo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zetek 2009.12.29. 08:16:39

Az albán szépségek a jóléti rendszerváltásra utalnak?

stulquec 2009.12.29. 09:00:39

Hihetetlen, hogy azóta csak 4 év telt el és mégis mennyit változott a világ! Ledöbbentem.

A legdurvább, hogy ezt sokan bevették 2006-ban!

f.m.j. 2009.12.29. 09:23:29

Remélem, hogy már a 2005-ös események összefoglalása is mindenkit elrettent attól, hogy az mszp-re szavazzon. És azóta mennyi minden történt, te jó világ!
Az a baj, hogy az emberek felejtenek, de muszáj is ,mert ha az agyunk ennyi mocskot, emberi aljat tárolna, belegárgyulnánk.

Bladecatcher 2009.12.29. 09:56:52

@stulquec: mennyit változott a világ?

Török Zsolt már akkor is olyan hülye volt, mint a segg. :-D

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2009.12.29. 10:36:12

Lábjegyzet lesz,
Csillaggal megjelölt szó jövőbeli történelemkönyvben
S a lapon alul
Néhány szó mely sebten elintézi

stb. stb. stb.

gyaloghartur 2009.12.29. 10:57:56

Jöven-dőlések az Úr 2010ik esztendejére

A Miasszonyunki Mihály*
asztrálteste közöttünk jár.
Magyarok közt míg koslatott,
írta ezt a pár jóslatot.

Nem hogy mustjai nem forrnak
igazságosztó Liktornak,
szertehull majd -meglásd alább,
mint tokaji vesszőnyaláb.

Ma-döf Bokrétás Csokrosa
porondot véle felmossa,
vesszőfutás lesz a hajsza,
mikor megböki a bajsza.

Csalitos alján szerényen
lilán pislákol reményem:
hazánknak ő lesz jövőre,
a kalapos királynője.

Meglepit okoz -szokása,
nekünk Maestro della Casa:
jövőre majd csupasz képpel
nyájként terelt néppel lép el.

Adni fog ! nem von a Hábor,
lovasíjászt hoz Iránból,
lesz fehérhun és szarmata,
nem leszünk zsi...ványok gyarmata!

Kanca Maróti, lelke Mén,
csipkét ver most, mégis kemény.
Ha üldözi a maffia,
közbe lép Fehérlófia.

Kaput, s pénzt őriző Zordon,
vidám lesz-túl minden gondon.
Magasan a kéklő égen,
fosztott libák szállnak ékben.

S még ez’tán jő setét leves
vereség-ízű keserves:
Hallga, dobolnak Pápai
Gyerek, tánc-léptű lábai !

Biceg, vagy magát vonszolja,
nyomán, hívei milljóma…
Követik, mint a Szarv Gyulát,
s kitöltik a kék cédulát.

Vigadj hát te is a toron,
amit ülnek a Liktoron:
csapra verik majd az aszút,
s a jövőt újra elb...oronáljuk!

* Michel de Notredame ( a többit találd ki magadtól…-gy.a.)

gyaloghartur 2009.12.29. 11:13:41

Jöven-dőlések az Úr 2010ik esztendejére

A Miasszonyunki Mihály*
asztrálteste közöttünk jár.
Magyarok közt míg koslatott,
írta ezt a pár jóslatot.

Nem hogy mustjai nem forrnak
igazságosztó Liktornak,
szertehull majd -meglásd alább,
mint tokajsky vesszőnyaláb.

Ma-döf Bokrétás Csokrosa
porondot véle felmossa,
vesszőfutás lesz a hajsza,
ha megböki amaz bajsza.

Csalitos alján szerényen
lilán pislákol reményem:
hazánknak ő lesz jövőre,
a kalapos királynője.

Meglepit okoz, - szokása,
meglásd Maestro della Casa :
jövőre majd csupasz képpel
jó pásztorként néppel lép el

Adni fog ! nem von a Hábor,
lovasíjászt hoz Iránból.
lesz fehér hun és szarmata,
nem leszünk zsi...vány gyarmata!

Kanca Maróti,lelke Mén,
most csipkét ver,...ámde kemény!
Ha üldözi a maffia,
közbelép Fehérlófia.

A kaput, s pénzt őrző Zordon,
vidám lesz-túl minden gondon.
Magasan a kéklő égen,
fosztott libák szállnak ékben.

De ez’tán jő setét leves
vereség-ízű keserves:
Hallga, dobolnak Pápai
Gyerek, tánc-léptű lábai !

Biceg, vagy magát vonszolja,
nyomán, hívek milliója…
Követik, mint a Szarv Gyulát
kitöltik a kék cédulát.

Vigadj hát te is a toron,
amit ülnek a Liktoron:
csapra verjük majd az aszút,
s a jövőt újra elb...oronáljuk!

* Michel de Notredame/Nostradamus ( a többit találd ki magadtól…-gy.a.)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.12.29. 11:21:16

Ez a poszt közösség elleni izgatás. Már az albán szépségek miatt ofc :)Kora délelőtt ilyet... :)

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.12.29. 13:11:17

Szar ügy, remélem jövőre jobb lesz nektek.

stulquec 2009.12.29. 19:20:54

@Bladecatcher:

CSak akkor ezt bevették, ma meg már hálisten nem!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.12.29. 22:40:04

Az a dec. 9-ei cucc, az nagyon, az kiszeretkezettül odatosz! Asztakurva. Már nem is emlékeztem, h ezek mennyire hazudtak. Atyavilág!

Ebből a posztból még fogok párszor ollózni vérre menő vitákhoz...

Frick László Emlékzenekar 2009.12.30. 08:08:38

2006, január elején lesz az, amikor Szegény (korábban Refómm) Feri átadta az üres, mentőautóknak látszó Fordokat. Persze egy stáb nem nyittatta ki az ajtókat, de aztán valaki mégis megkérdezte, mi lesz, és akkor a szakember azt mondta, hogy majd a leharcolt Toyotákból (20 cm-vel keskenyebb, rövidebb és a mustárszín műbűr "hordágy" vasig lerepedezve ..)építik át a bélletet.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.30. 08:09:46

@szamárfül: Nemhogy Kubába költöznél, Nyugat-Kubában az autópályák végein 1 dollár minden. Az ágy, a nő, egy éjszaka, minden.

Bloodscalp 2009.12.30. 14:09:50

Az albán csajokat én se értem-vannalk itt ugye értelmetlen huzzások:)-talán a T-com-os dolog?:) luxusbaloldal:)))
ez még mindig tetszik:)

Frick László Emlékzenekar 2009.12.30. 14:52:33

@Bloodscalp: Dramaturgia az egész. Egyrészt, akik az 1978-as oktatási reform után tanultak olvasni, lásd Szamárfül, azoknak már 10 sornál több kép nélkül (Maci olvas) nem megy. Soka csak a képeket nézik meg, ésbizony szimbolicce egy albán szépségkirálynőválasztás képei szcénikusan katintják elő a MaSZOP -féle Refómmizmust. Főleg a szőke csaj hajaz nagyon, kb annyira szép, mint amennyire Szegény Feri Refómmos volt..

erzs 2009.12.30. 14:55:34

Kedves KK és TT! Nem csüggedni! Sztem is nagyon jó, ha idővel összeáll a 2005 végi, 2006 eleji kreatív kommunikációk gyűjteménye, amihez szinte a teljes mszp-s kompánia hozzátette a magáét, na meg persze a szoclib orákulumok.
A Veres-Katona duó pl. egymást túlordítva közölték, hogy "A helyzet nem súlyos, hiszen januárban, februárban jobb volt a költségvetés havi egyenlege, most márciusban valamelyest rosszabb. De azt gondolom, hogy az eredeti költségvetési számok azok tarthatóak ebben az évben. Hogy mennyire nem súlyos a helyzet, mutatja a pénzpiacok reagálása is, hiszen a forint erősödött a tegnapi, pontosabban a hétfő délutáni hír bejelentését követően. Tegnap is és a mai napon is. Tehát azt gondolom, hogy teljesen rendben lévő folyamatokról van szó."
(2006.04.12. Klub Rádió - Megbeszéljük)
Vagy: Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter: "Az infláció soha nem látott alacsony szintű, a forint a folyamatosan csökkenő reálkamatok ellenére erős, az értéktőzsde szárnyal, és ami nagyon fontos: öt év csökkenés után visszanyertük a versenyképességünket. Nemcsak hogy megállt a versenyképességünk csökkenése tavaly, de elkezdtünk mindenféle versenyképesség-indikátor alapján visszanyerni a versenyképességünkből. Ma a régió legversenyképesebb országa vagyunk. (Közbeszólások a Fidesz soraiból.) Tisztelettel jelentem tehát a Háznak, hogy a gazdaság növekedése szempontjából minden feltétel adott az euró 2010-es bevezetéséhez." parlamenti felszólalás (2005.10.04.)
PS gyaloghartur már múltkor is kitett magáért, hajrá Arti! (óda nem lesz?)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.12.30. 18:09:25

Kedves kínai trógerek!

Nem az a képek megfejtése, hogy az albániai szépségekről vizionált Albánia imázs kurvára messze áll a valódi Albániától?

Ha már képmegfejtésekről lamentálunk, mert nekem ez ugrott be róla/róluk.
Üdv.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.12.30. 21:48:25

Na az a kemény, amikor a fideszninja Élő Norbert-idézetekkel tromfol egy netes vitában. :-DD

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2009.12.30. 21:51:34

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=102): A képeknek olyan mély mondanivalójuk van, hogy valójában mi sem értjük őket.

Bell & Sebastian 2009.12.31. 00:46:46

Jól látom, a szkipetárok legújabb királynője már kínai?

Az utolsó albán jó nő meg magyar.
Delhusa Gjon, persze nagyon liberális és szociálisan behunyt férfiszemmel.

Hogy ezt a sok baromságot a nemzetietlen szocializálatlanok jól beszopták?
Milliónyi Monica és egyetlen csepp sem ment a ruhára! Könnyebb letagadni.

teemur · http://teemur.blog.hu 2009.12.31. 01:37:04

Mért bántjátok szegény Albániát?

Egyébként eddig kb. féltucat mezei albán lányt ismertem meg élőben, s mind 9-10 a honi skálán, úgyhogy hajrá, Albánia!

Rikki Harcos 2009.12.31. 10:39:47

az albán lányok általában bajuszosok és szakállasok, nem mintha kifogásom lenne a bajuszviselet ellen

a Benkő Dániel is azt találta mondani, hogy a balkáni nők bajuszviselete az neki mennyire erotikus

Rikki Harcos 2009.12.31. 10:43:18

@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=102):

hú, malacország! már csak 102 centi van hátra?

@Bell & Sebastian: a Delhusa Dzsoni szerintem jó nő

greybull 2010.01.07. 13:25:10

az a 101, még legalább 135, ugyanis sz...t sem ér a választási győzelem, míg fel nem áll.... no nem az, amire ilyenkor mindenki asszociál, hanem az új országgyűlés, oszt Viktort megválasztja min.elnöknek, plusz a kabinyé, oszt átadás-átvétel (utóbbi alatt az értendő, hogy a bűnüldöző hatóság tagjai a minisztériumokban egyenesen átveszik a korábbi korifeusokat megőrzésre...Gyorskocsi utca újra kinyit, zárka bezár, pá kis aranyom, pá...)
süti beállítások módosítása